Problemy s myskou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problemy s myskou

Príspevok od používateľa Holubar »

Kupil som VX Nano a ked ju pouzivam na posteli, mavam pod nou podlozenu knihu alebo zosit,no pri jemnych pohyboch nie je dostatocne citliva, urcite zaostava za optickou MX310. Neviem, ci to moze byt podkladom, alebo rusenim, kedze mam zapnutu aj bezdratovu siet. Mohla by pomoct podlozka?ked ano, treba nejaku specialnu?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Niesom si velmi isty, ale sestra ma book s jednou bezdrotovou myskou, nejaka "neznackova" s tych lacnejsich a na posteli som s nou ja nikdy problemy nemal a to bez podlozky, bez knihy, iba tak na plachte. A islo vsetko vpohode, ani ju netrhalo ani nevypadaval. Cize neviem ci nieje chyba v myske, ale netvrdim to :wink:
dudo02
King
King

Re: Problemy s myskou

Príspevok od používateľa dudo02 »

Holubar napísal:Kupil som VX Nano a ked ju pouzivam na posteli, mavam pod nou podlozenu knihu alebo zosit,no pri jemnych pohyboch nie je dostatocne citliva, urcite zaostava za optickou MX310. Neviem, ci to moze byt podkladom, alebo rusenim, kedze mam zapnutu aj bezdratovu siet. Mohla by pomoct podlozka?ked ano, treba nejaku specialnu?
No siet by na to nemala mat vplyv..Ja by som hladal pricinu v podlozke-vsak skus nejaky iny povrch.Ak mas leskly,skus nejaky matny a naopak..
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no bal som sa, ze to bude rusenim od wifi, ale asi je to naozaj podlozka. Dal som pod to cierny polyuretan a ide lepsie. objednal som podlozku, nejaku pre hracov od razer ci razor, tak problemy snad pominu
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ludia, nemate nahodou niekto MX610? Som sa tesil, ze mam original lavacku mysku, ale neda sa s nou robit, stale seka, robi to aj s ovladacmi aj bez nich, na Viste aj XP. Vzdy ked komp "rozmysla" tak kurzor zamrzne. Je to neznesitelne. Neviem, ci je to vadnym modelom, nieco som vygooglil, ale neviem, ci su to rovnake problemy ako moje. Na take nieco som pri Logitech nebol zvyknuty
Napísať odpoveď