Program na nahravanie
Program na nahravanie
Takze cawte all
,mam taky problem,ze ked chcem naspievat pesnicku neviem najst ten spravny program nato,aby to bolo kvalitn nahrate..Skusal som aj vo Windows Movie Makeri ale strasne je to tam pocut,takze sa obraciam na vas...Dakujem Vopred 
aj na obycajne karaoke potrebujes mikrofon aspon za 400-500 korun ... bezne tesco mikrofony za stovku su urcene leda tak na skype a podobnu komunikaciu, urcite sa s tym nesnaz spravit kvalitnu nahravku
problem tiez moze robit pouzitie integrovanej zvukovky na doske ... skor by som to videl ako hardwarovy problem nez softwarovy ...
nie karaoke...takto ti to vysvetlim...ja som si hudbu pustil potich a zaroven som nahraval text...cize mam hudbu a slova nahrate...len to potrebujem dat dokopy...cez windows movie maker som to spojil,ale na zaciatku to bolo celkom v pohode len v polovici pesnicky zacala hudba stisovat a slova zvysovali hlasitost...takze neviem...poradte plsmuffy69 napísal:no neviem trochu sa nerozumieme, ty chces naspievat nieco ako karaoke ?
Najjednoduchsie je pouzit nejaky audio editor ako SoundForge, CoolEdit, Audacity...atd..
Ja pouzivam SF a CE tak ti vysvetlim na nich.Najprv otvoris subor so spevom, oznacis vsetko(CTRL+A), a skopirujes do schranky(CTRL+C)...
Potom otvoris subor s hudbou, nastavis kurzor na miesto kam sa ma skopirovat spev (na zaciatok ?), a vyberies z menu:
CoolEdit: "Edit->Mix Paste"
Sounforge: "Edit->Paste Special->Mix"
Ja pouzivam SF a CE tak ti vysvetlim na nich.Najprv otvoris subor so spevom, oznacis vsetko(CTRL+A), a skopirujes do schranky(CTRL+C)...
Potom otvoris subor s hudbou, nastavis kurzor na miesto kam sa ma skopirovat spev (na zaciatok ?), a vyberies z menu:
CoolEdit: "Edit->Mix Paste"
Sounforge: "Edit->Paste Special->Mix"