Zdravim potebujem nejaký jednoduchý a pefektný program na skenovanie.
Mam dva skenery potrebujem aby som ich mal v tom programe a pustil len ze skenovat a nejako co najjednoduchsie medzi nimi prepinat a dam len ten skener skenovat a on to naskenuje podla zadaných parametrov a ulozi tam kde som tiez uz zadal jedine na co sa spyta a co potvrdim enterom je nazov ktorý to bude mat napriklad ze to cisluje a da tomu cislo 1 dalsiemu automaticky 2 a vzdy to odenterujem a potom napriklad uz nechcem to cislo co tam da automaticky tak to len neodenetujem ale aj zmenim a odenterujem.
Potrebujem naskenovat 30 000 stran takze potrebujem aby to slo tak ako som napisal len jeden skener vyberiem dam skenovat nazov a enter potom hned prepnem na ten druhy skenovat enter a zase na ten prvý atd. Budem mat dvoch podavacou.
Doperdu moc diky za radu a program.
Program na SKENOANIE
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ten RUSKÝ program abby je dokonalí to ano klobuk dole sudruhovia aj ja ho pouzivam ale na too nei je uplne ideálny. Je super co sa týka citania a digitalizacie textu to ano.
Ale na rýchle skenovanie a vytvaranie JPG suborou sa mi nezdá úplne ideálny potrebujem cosi rýchlejsie a menej klikacie. Musí to byt rýchle lebo inak tu kravinu nikdy nedokoncim.
Poradte cosi cím ste skenovali ked ste toho potrebovali vela a rýchlo ved musi tu mat niekto skusenosti.
Ale na rýchle skenovanie a vytvaranie JPG suborou sa mi nezdá úplne ideálny potrebujem cosi rýchlejsie a menej klikacie. Musí to byt rýchle lebo inak tu kravinu nikdy nedokoncim.
Poradte cosi cím ste skenovali ked ste toho potrebovali vela a rýchlo ved musi tu mat niekto skusenosti.