Program na strihanie videa
Program na strihanie videa
Potrebujem nejaky program na rychle strihanie videa a scen..ovladanie by nemalo byt tazko skor intuitivne
..dakujem
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
staci Virtual Dub ?
vystrihnes si cast videa ktoru chces..
ulozit to potom das ako Direct Stream Copy
ulozi to za par sek. bez straty kvality..
ale inak.. Sony Vegas potom.. ale musis video potom renderovat co celkom trva.. zalezi od CPU
alebo Windows Movie Maker.. ale ukladat mozes len do WMV.. a tiez treba renderovat
ale inak.. Sony Vegas potom.. ale musis video potom renderovat co celkom trva.. zalezi od CPU
alebo Windows Movie Maker.. ale ukladat mozes len do WMV.. a tiez treba renderovat
no vystrihol som to, dal uložiť, len to Direct Stream Copy nejako neviem, uložil som to normálne ako avi , a video mi potom seká ako sprosté, netušíte prečo?Šu-Do napísal:staci Virtual Dub ?
Re: Program na strihanie videa
Ahojte. Chcela by som vás poprosiť o radu. Hladám na internete nejaký program, v ktorom sa dá zostrihať video, ale neviem či tieto čo tu uvádzate, sú tie ktoré hladám. Mám jedno video a potrebujem z neho jednu pasáž vystrihnúť a vymazať. Ostatné nechať. Dá sa to? Alebo musím z toho urobiť dva filmy? Už som to skúšala v troch programoch a všade mi to ponúklo iba tú vystrihnutú časť na uloženie.
A ktorý program(y) si skúšala? Pretože napr. pri VirtualDube alebo Avidemuxe, stačí po označení časti na vystrihnutie stlačiť klávesu DELETE a vymažeš ju.
Rovnako sa to da aj vo Windows Movie Maker, ktory je predinstalovany vo vsetkych novsich windowsoch. Tam si vlozis video, potom podrzis ctrl a kliknutim vyberies zaciatok casti, ktoru chces vystrihnut, znova to zopakujes na jej konci a potom deletom vymazes a das ulozit.
Ďakujem velmi pekne, v tom Avidemuxe mi to išlo, ale neviem to uložiť. Prosím poraďte. Skúsila som už všetko čo mi tam ponúkalo a nič sa nedeje. Ide mi to uložiť, ale uložiť vo formáte tam mám možnosť iba že all files (???) A keď to potom chcem otvoriť, tak sa to neotvorí v ničom. Nejde to uložiť ani ako avi ani nijak inak. Prečo? Robím zas niečo zle?
A ešte jedna otázočka. Vo virtualdub mi to išlo aj uložiť ale uložilo to vo velkosti 43GB. Pôvodné video malo 700 mega. Ja to viem v inom programe zmenšiť, ale asi by to malo ísť aj v tom VirtualDub uložiť v menšej velkosti, alebo nie?
Som v týchto veciach úplný nováčik a horšie je, že rozumiem anglicky iba pár výrazov, tak by mi vaše rady velmi pomohli. Ďakujem pekne.
A ešte jedna otázočka. Vo virtualdub mi to išlo aj uložiť ale uložilo to vo velkosti 43GB. Pôvodné video malo 700 mega. Ja to viem v inom programe zmenšiť, ale asi by to malo ísť aj v tom VirtualDub uložiť v menšej velkosti, alebo nie?
Som v týchto veciach úplný nováčik a horšie je, že rozumiem anglicky iba pár výrazov, tak by mi vaše rady velmi pomohli. Ďakujem pekne.