L.E.n napísal:SmartSHARE 0.3
Na tomto systéme pracujem už od roku 2009, kedy som nemal žiaden konkrétny zámer a len tak zo srandy som si programoval upload súborov... neskôr ma napadlo uvoľniť ho na stiahnutie, čo som aj spravil a celkovo mal na konte cez 650 stiahnutí. To bola však nestabilná verzia, o ktorú som sa ďalej nezaujímal až do tohoto roka, kedy som celý systém kompletne prestaval a zmenil, pridal pokročilejšie funkcie, registráciu, zabezpečenie, nový grafický koncept a možnosť prekladu.
Čo systém obsahuje?
- Možnosť zdieľania a sťahovania súborov
- Jednoduchá a prehľadná inštalácia
- Nevyžaduje MySQL, vhodné aj pre freehostingy
- Možnosť registrovania sa, aktivovania účtu
- Správa súborov, užívateľov, e-mailov
- Možnosti ako zablokovanie užívateľa, aktivovanie účtu a pod.
- kompletná upravovateľnosť
- kontaktný formulár pre užívateĺov
- a mnoho ďalšieho...
Nakoľko je systém len v BETA verzií, môžu sa tu vyskytovať chyby, veľké či malé, preklad zatiaľ obsiahnutý nie je (nie sú ľudia, ak má niekto záujem o preklad do češtiny, angličtiny či iných jazykov, napíše mi prosím).
Rovnako tak vás prosím, aby ste ma informovali o akejkoľvek chybe ktorú nájdete, prípadne ak vám niečo vadí, niečo sa vám nepáči a podobne.
Ak chcete vývoju akýmkoľvek spôsobom pomôcť, napíšte mi na mail: [email protected]
Stači stiahnuť inštalačný balíček, vložiť ho na FTP a postupovať podľa inštalačných pokynov.
Čo plánujem do verzie 0.4:
- Sprevádzkovať upload obrázkov
- Možnosť zablokovať sťahovanie, upload, registrácie, ...
- Opraviť logovanie akcií a pohybu užívateľov
- Pridať viac farebných prevedení
- Zakomponovať funkčné preklady.
POZOR!! Aj keď v administrácií je možnosť zmeny jazyka, v skutočnosti tieto jazyky úplne nefungujú, preto ich neodporúčam meniť!
POZOR!! Sťahujte len na vlastné riziko. Akékoľvek možné újmy či škody neberiem na vedomie a necítim sa byť za ne zodpovedný.
Sťahujte TU.
(stránka môže tiež poslúžiť ako malá ukážka)
Počet stiahnutí: 0
(update: nikdy;- verzia 0.3)