Prosight - pyramida?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

Re: Prosight - pyramida?

Príspevok od používateľa ferdinand19 »

pisem len to co o tebe zatial viem, co sa mi nahodou podarilo zistit. nemusis mi vysvetlovat ako funguje studium PhD nieco o tom viem, co sa mi podarilo zistit na Slovensku. V Anglicku to moze byt inak. Ta cudna stranka je encyclopediadramatica.es co mas v profile. Len som reagoval na tvoj prispevok. Nie si povinny mi davat indicie, no aj napriek mi ich tu davas ani o tom nevies. Mne to staci.
Pinco: Ja neviem kde je problem, ja stale o seth82-ovi neviem najst informacie o ktorych tvrdi ze su zverejnene
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

Veď už sa zase nerob blbým, že to je neviem aké zložité nájsť a lenivým niečo napísať do googla. No nemá to tu priamo v profile na hojko.com, ale pár sekúnd googlenia a hneď máš celé jeho meno a link na LinkedIn. Je mi jasné, že to vieš, len sa snažíš spochybniť, čo seth píše.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Alebo proste je naozaj tak blby. Typicky pyramidovy prisluhovac. :lol:
JakubB9
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa JakubB9 »

Hotwire napísal:Alebo proste je naozaj tak blby. Typicky pyramidovy prisluhovac. :lol:
tvoje IQ musi byt riadne vysoke, kazdy tvoj komentar len urazka. podla teba Oriflame, Avon musia byt tiez pyramidy kedze ich system predaja je: maju v Ke dealera ktory si najde dalsich ludi na stretnuti ked niekoho najde ti pod nim maju akcie na tovar a on ma z toho proviziu oni si mozu najst dalsich ktori budu mat akcie a potom proviziu dostanu aj oni,, to je tiez cista pyramida ked pyradmida je vlastne to iste co mlm, Hotwire konecne tu prispej jednym, jedinym komentarom, ktory bude obshavoat nieake fakty,argumenty nie urazky o to ta ziadam uz po neviem kolky krat
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ferdinand19 »

Vobec sa nesnazim spochybnit co seth pise, ja tu s kazdym normalne diskutujem, napisal som do googlu linkedin seth82, vybehol mi nejaky pan, no nema tam napisane ze je seth82 ani ze si robi PhD v Leedsi. Inak mne je to totalne jedno.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

ferdinand19: "Nie si povinny mi davat indicie, no aj napriek mi ich tu davas ani o tom nevies. Mne to staci." - to by som na tom musel byť veľmi, veľmi zle, aby som nevedel, že tu nejaké indície dávam...Ja sa za svoje názory a postoje nehanbím a neskrývam sa anonymný nick, takže tie indície si kľudne zbieraj ako v Pevnosti Boyard...

Takže asi toľko k tomu. A tá stránka, ktorú mám v profile, nie je ničím divná. (Aj tak neviem, o čom sa tu vlastne bavíme, príde mi to ako duchovný spam z mojej a aj z tvojej strany.)
kVlado
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kVlado »

opäť raz si tu niekto vytvoril účet len na to, aby išiel poučovať rozumných a vzdelaných ľudí ako je seth82.... chlapci čo sa akurat registrujete odkážem Vám len toľko. Toto je diskusné fórum. Toto že vy napíšete svoj názor a myslíte si že je to koniec a máte pravdu, to sa strašne mýlite. Tie reči ktoré Vám tie "chapadlá" nahučali do hlavy si môžete rozprávať tak pre seba vo sne. My tu na fóre niesme vaši zákazníci aby ste nás presviedčali o super schopnostiach tejto podvodníckej firmy. Takže tie "ľabdy" si nechajte pre seba, nikto tu na nich nieje zvedavý. Na záver jedno motto ktoré sa už "pár" krát osvedčilo. Ak niečo znie až príliš dobre na to aby to bola pravda, tak to pravda najskôr nebude. The end ružove okuliare....
jonatan69
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jonatan69 »

chcem sa spytat vsetkych tych nadejnych dusi ktori vstupuju do takychto MLM (pyramid..) firiem preco do toho vlastne vstupuju?
malo kto podla mna tam ide na seminar len zeby sa naucit financnej gramotnosti, vyplatil nejaky poplatok (trebars aj zadarmo ale investoval svoj cas) a nechcel s tym dalej robit. ti co sa vyselektuju po paru seminaroch/sedeniach na tom chcu zarobit, ze? na tom nie je nic zle. a teraz tej casti sa hovoria povzbudzujuce slova ze ak za tym pojdu kazdy z nich pomoze druhym ludom ale hlavne si na seba zarobi, bude financne nezavisly, sam sebe panom, vstava kedy chce, robi kolko chce/potrebuje a podobne taraniny.
tu pri tomto by som sa chcel pozastavit:
- kazdy z nich sa MOZE mat dobre. ako ste na to prisli? ako sa tieto veci mozu vobec rozpravat?

poprosil by tom hlavne tych co to robia a vyvracaju fakt ze to nie je pyramida a ze nie len ti hore sa maju dobre. kolko ludi musi mat dany poradca za sebou, kolko zmluv aby sa mal "dobre"? (povedzme napr 2k pasivny prijem ale samozrejme zeby chcel viac normalna ludska vlastnost). povedzme ze nech je to cislo X. to X cislo sa v konecnom dosledku prejavi ako urcite % z daneho trhu=Y a bude rast kazdym takym uspesnym poradcom. to akoze vam vychadza zeby to Y bolo nekonecne???

obhajca tu spomenul ze nekonecne mnozstvo ludi..to ma pobavilo..vy sa budete rozpinat ako vesmir? svojimi produktmi pokryjete inteligenciu aj za mliecnou drahou?

vam nehovori nic nasytenie trhu (market saturation)? kebyze ste bola limitovana skupina jedincov ktory chcu svoj kolac to beriem..ale vy stale naberate novych clenov (endless chain) a kazdy z nich sa chce mat dobre. nato aby sa vacsie mnozstvo ludi boli uspesnymi potrebujete rozsirovat trh. ale ten neni nekonecny...

budem velmi rad ak mi toto niekto vyvrati lebo ja som to len jednoducho cital na nete ale pride mi to dost logicke
X-Faktor
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa X-Faktor »

jonatan69 napísal:chcem sa spytat vsetkych tych nadejnych dusi ktori vstupuju do takychto MLM (pyramid..) firiem preco do toho vlastne vstupuju?
malo kto podla mna tam ide na seminar len zeby sa naucit financnej gramotnosti, vyplatil nejaky poplatok (trebars aj zadarmo ale investoval svoj cas) a nechcel s tym dalej robit. ti co sa vyselektuju po paru seminaroch/sedeniach na tom chcu zarobit, ze? na tom nie je nic zle. a teraz tej casti sa hovoria povzbudzujuce slova ze ak za tym pojdu kazdy z nich pomoze druhym ludom ale hlavne si na seba zarobi, bude financne nezavisly, sam sebe panom, vstava kedy chce, robi kolko chce/potrebuje a podobne taraniny.
tu pri tomto by som sa chcel pozastavit:
- kazdy z nich sa MOZE mat dobre. ako ste na to prisli? ako sa tieto veci mozu vobec rozpravat?

poprosil by tom hlavne tych co to robia a vyvracaju fakt ze to nie je pyramida a ze nie len ti hore sa maju dobre. kolko ludi musi mat dany poradca za sebou, kolko zmluv aby sa mal "dobre"? (povedzme napr 2k pasivny prijem ale samozrejme zeby chcel viac normalna ludska vlastnost). povedzme ze nech je to cislo X. to X cislo sa v konecnom dosledku prejavi ako urcite % z daneho trhu=Y a bude rast kazdym takym uspesnym poradcom. to akoze vam vychadza zeby to Y bolo nekonecne???

obhajca tu spomenul ze nekonecne mnozstvo ludi..to ma pobavilo..vy sa budete rozpinat ako vesmir? svojimi produktmi pokryjete inteligenciu aj za mliecnou drahou?

vam nehovori nic nasytenie trhu (market saturation)? kebyze ste bola limitovana skupina jedincov ktory chcu svoj kolac to beriem..ale vy stale naberate novych clenov (endless chain) a kazdy z nich sa chce mat dobre. nato aby sa vacsie mnozstvo ludi boli uspesnymi potrebujete rozsirovat trh. ale ten neni nekonecny...

budem velmi rad ak mi toto niekto vyvrati lebo ja som to len jednoducho cital na nete ale pride mi to dost logicke
Ach jaj, že nekonečne, ľudí na Slovensku je cca. 5 000 000, a potom začať do ďalších krajín asi že, nemyslíš??? :lol: :lol: :lol:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

A medzi celou tou expanziou tu na našej planéte sa možno objavia medzičasom mimozemšťania a tiež sa budú chcieť čo-to dozvedieť o finančnej gramotnosti. Tam by sa poistky predávali. Predsalen taká vesmírna loď určite nie je lacná záležitosť.
skidu
Novice
Novice

Príspevok od používateľa skidu »

Dobry den, rad by som sa aj ja podelil o skusenost s firmou Prosight. Ako prve vsak napisem kto som, co som, pretoze po precitani diskusie som zistil, ze sa to tak nejak vyzaduje :). Mam 28 rokov, ukonceny 3. stupen vysokoskolskeho vzdelania na Strojnickej fakulte TUKE. Momentalne som zamestnany ako odborny asistent na SjF a mam aj druhy pracovny zavazok, kde prevadzkujem 3 predajne. Moj prijem je na vychodoslovensky (kosicky) kraj slusny, samozrejme po zaplateni hypoteky a vsetkych povinnych poplatkov mi toho vela neostane. S firmou Prosight som sa prvykrat zoznamil v roku 2013/september, ked mi moj znamy povedal o nejakom projekte, ze tam robi asi pol roka a ci by ma mozno nieco take zaujimalo. Mam vystudovanu Obchodnu akademiu ako strednu skolu, a teda som si povedal, ze mozno by bolo dobre si zaspominat na stare casy, ked som mal ekonomiu/ekonomiku ako hlavny predmet. Prisiel som na uvodne stretnutie, na ktorom bol moj znamy a jeho sponzor. Povysvetloval mi v skratke o co ide, ze su tu 3 moznosti, ktore sa daju vyuzivat, a teda: 1, ekonomicky sa vzdelavat + ak v buducnosti budem riesit nejaky financny produkt(hypouver, refinanc uveru, poistenie, sporenie, 3. pilier, atd., tak cez svoje registracne cislo urobim produkt pre seba a dostanem cast provizie)2, zacat podnikat v ich firme 3, zacat pre ich firmu robit ako tiper (tiperska zmluva), kde by som im nadhanal ludi a v pripade, ze by si ti ludia podpisali nejake produkty, tak by som mal za nich nejaku proviziu. Moja odpoved bola viacmenej jednoznacna, ze by som chcel absolvovat skolenia a ak sa hlbsie dostanem do problematiky a to co oni tvrdia, uznam ze je pravdive, tak by som mozno skusil aj toho tipera...Sponzor mi vysvetlil, ze na absolvovanie skoleni potrebujem absolvovat vstupny seminar, ktoreho cena je 50€(4 hodiny seminaru 45minx4 a 15x4 prestavky na obcerstvenie (kava, voda, bagety, zakusok), v tom bola diplomatka s prospektami a motivacna kniha). Velmi sa mi to nepacilo(prislo mi to vela za 4 hodiny), ale tak nakoniec som suhlasil. Seminar bol fajn, recnici boli mladi ludia, s dobrymi recnickymi schopnostami, bolo to zazivne a nezaspaval som po prvej prednaske :) Prve 3 hodiny boli o ekonomike ako takej, vseobecne informacie, demograficky vyvin, co je dobre si dat spravit na trhu (stavebne sporenie, 3. pilier) a naopak, co je urcite zle (IZP) a posledna hodina hodina bola o nabore do firmy, kolko vieme zarobit :) a ako sa budeme mat vsetci dobre :). System ako taky v tejto firme je jasny, je to MLM, ktory sa svojou strukturou napadne podobna na pyramidove hry. Avsak podla mojej mienky to pyramida nie je, bolo to aj tu viackrat vysvetlene, takze sa mi uz o tom nechce pisat. Kto to pochopil, pochopil, kto to nechcel pochopit, tak to nepochopil. Este uvediem, ze nepracujem pre Prosight a doteraz som si ziadny produkt na svoje registracne cislo nepodpisal, nakolko hypo uz mam(bude ma zaujimat refinanc o 4 roky), a ostatne produkty, ktore su pre cloveka vyhodne som uz mal spravene a poistenie ani sporenie nemam(a ani si ho nedam, lebo poistovniam ako takym neverim a radsej si odkladam svoje peniaze na sporiaci ucet, kde je urok osetreny aspon o tu inflaciu, takze nezarabam, no pre mna podstatne - neprerabam). No dal som preverit poistku mojej snubenice, pretoze sa ma to uz bytostne dotyka a nie je mi teda jedno, kam dava 30€ kazdy mesiac. Prisiel som za sponzorom mojho znameho a po kratkom prestudovani mi povedal, ze (zmluva je v ING) ta zmluva je pre nu nevyhodna, su tam vysoke poplatky, o ktorych ani nevie a ze ING je jedna z poslednych poistovni, ktora nema tabulku, kde su presne zadefinovane urazy, resp. doktor pri poistnej udalosti nevie, ako presne ma danu ujmu do spravy pre poistovnu zaznacit. Povedal som dobre teda, poviem jej to, no ze mam silne obavy ako sa na to bude pozerat ona, lebo cela jej rodina je poistena v ING a vsetky zmluvy robila ta ista osoba (rodinna znama), ktora by urcite nespravila nevyhodnu poistku. Tak aj bolo, no podarilo sa mi ju presvedcit aspon na to, ze chlap z prosightu zavola znamej z ING a osobne(telefonicky) si vydiskutuju, ci ta zmluva je naozaj zla, resp. dobra. A cuduj sa svete, ta zmluva nebola nakoniec az taka vyhodna, resp. nebola vobec vyhodna (poistka z roku 2000) a pani z ING nemala silne argumenty. To ma utvrdilo v tom, ze aj ked tu vsetci (99%) nadavate na ludi z tejto sfery, tak ak je v danej problematike odbornik, ktory sa vyzna a vie vam urobit ovela lepsiu zmluvu za lepsi peniaz, tak taky clovek je v mojich ociach na nezaplatenie. Otazka je, kto je na problematiku odbornik. Dany clovek z prosightu, posobi v tejto sfere niekolko rokov a presiel do prosightu z konkurencnej firmy prave kvoli projektu, ktory maju, a teda rusit nevyhodne sporenia a poistky a vzdelavat ludi, aby sami pochopili, ze tie zmluvy su pre nich nevyhodne. Myslim si, ze tak ako vsetko...ani prosight nie je dokonala firma, treba si vediet vybrat to dobre a odselektovat od zleho. Tak ako je na trhu dobry produkt a ponuka ho nie dobry clovek (ci uz pozera na svoj zisk alebo je jednoducho neodbornik), tak na trhu moze byt zly produkt, ktory ponuka clovek, ktory je sice odbornik ale stale hladi na svoj zisk(proviziu)...idealna konstalacia je dobry produkt=dobry odbornik...a toto je v tejto sfere vzacnost. Takze zhrniem to z mojho pohladu. Prosight ako jedna z firiem na trhu ponuka dobry produkt, otazka je, kto ponuka dany produkt. Kedze potrebuju fungovat a rast (MLM je o raste), tak verbuju dalsich a dalsich a v tom je hlavny problem, pretoze odbornost tychto novych je minimalna. Dakujem, dufam ze som svojim dlhym komentarom nikoho neotravil. Ak by bola nan nejaka reakcia, moze sa stat, ze tak skoro neodpisem z dovodu vytazenosti, resp. nenavtevujem tieto fora (aj toto bola moja jedina lastovicka :) ).
jonatan69
Novice
Novice

produkt moze byt dobry ale cela podstata MLM je byt prvymi a zit z nasledujucich ktorym sa naslubuje ze sa mozu mat vsetci rovnako a ti to slubuju dalsim a dalsim a dalsim. cela ta masineria nema kontrolu kedy dost. ani TESCO nepostavi na kazdom sidlisku hypermarket a nenaslubuje zamestnancom ze budu dostavat XYZ penazi. taky business musi realne odhadnut dopyt a ponuku a na zaklade toho sa rozhodne. nech ti ludia co sedia na seminari sa zamyslia trosku.. bol dopyt uz dosiahnuty v mojej lokalite? ak ano, trapi to niekoho z MLM vedenia? kazdy jeden v takom pripade dostava falosnu nadej ze sa bude mat dobre.

cize pri MLM je uspesnymi len urcite male %, spravidla ti ktori do toho vstupili ako prvi. ono legalne to je a ci by to malo tak zostat je vecou diskusie. ale ludia ktori do toho vstupuju by si mali byt vedomi do coho idu nie byt zaslepenymi (rychlymi) peniazmi.
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

To je podla môjho názoru aj dôvod ich fragmetnácie, t.j. že vznikajú ďalšie a ďalšie odnože z tých, čo tu boli pôvodne. Niektorí členovia týchto MLM zistili, že to nebude asi také ružové ako im sľubovali, ale videli v podstate cestu ako so systémom vybabrať. Odtrhli sa od pôvodnej štruktúry a založili si svoju novú pod novým názvom, pričom do nej zlanárili koho sa dalo. Výhoda spočíva v tom, že teraz sú oni na vrchole novej pyramídky a môžu na nich makať tí, ktorých nalákali zo starej + noví samozrejme.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

skidu: A cuduj sa svete, ta zmluva nebola nakoniec az taka vyhodna, resp. nebola vobec vyhodna (poistka z roku 2000) a pani z ING nemala silne argumenty
Nie je možné že v roku 2000 to bola celkom výhodná poistka? Pritom teraz po 13 rokoch sú poplatky niekde inde?
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Tak napíšem aj ja svoje skúsenosti s touto firmou. Vyštudoval som ekonomickú školu a momentálne študujem aj na vysokej rovnakého zamerania... Takže o tom mám prehľad :)
Čo sa týka prosightu, tak 50 € za úvodný seminár mi príde ako veľmi veľa, pretože tam je dosť veľa ľudí (okolo 90, ak nie viac) čiže by to v pohode mohlo byť lacnejšie. Jedna nádobka na kávu a čaj + 10 chlebíkov určite nestojí 20 € nie to ešte od toľkých ľudí zobrať po 50ke.

Prednáška bola zaujímavá, čiže nenudil som sa tam - ale zase nič nové mi ani nepovedali. Ale ak zoberiem z veľkého merítka, tak tá prednáška môže dať ľudom toho dosť. Takže to beriem, ďalej beriem aj to, že sa tam dá slušne zarobiť - obzvlášť, ak je človek vyššie. ALE to je tak všetko.
Tu vypíšem všetky nedostatky:
- Za ďalšie prednášky sa platí tiež, na ktoré musíš (Je ich teda dosť a cena je čím ďalej vyššia od 3 € do 15 tuším za 1 prednášku)
- Ptm. musíš uzavrieť zmluvu aj ty, aby sa na tebe nabalili tí nad tebou, aj keď ju nepotrebuješ.
- Ak máš už niekoho pod sebou a on má tu zmluvu uzavretú už dlhšie príde ti revízia v hodnote 3 €. Ale hodnota, ktorú ti pošle napr. AXA je vyššia ako 300 €, čiže všetko ti zoberú tí 3ja vajčáci hore
- Ak chceš zarábať musíš uzatvárať veľa zmlúv, dosť tým míňaš na kredite a voľného času, pretože z 10tich ľudí reálne 7 - 8 neprídu.
- Každý mesiac je vyhodnotenie, kde majitelia ukazujú výsledky a snažia sa ich motivovať, pretože nikdy im nestačí koľko tí pod nimi zarobia (Je to rozdelené na body) A práve ti zakladatelia majú sústvane 0! Čiže nič nové nezakladajú, len žijú s ostatných - len sa tak tvária
- Tí čo prednášajú ostatné prednášky sa problematike nerozumejú, len vravia čo majú naučené. Veľa s nich ekonomiku / učtovníctvo ani nevidelo. Bežne základne vedomosti im chýbajú, často sa mi stávalo, že keď som sa ich niečo spýtal nevedeli mi odpovedať
- Čiže učia teóriu, ktorej problematiku nevedia a idú vravieť zamenstaným ľudom ako majú investovať svoje peniaze, kdežto oni nemusia platiť žiadne výdavky na stravu, bývanie etc.

To je všetko čo ma napadlo, čiže môj názor je, že to je zbytočné, preto len tí hore sa na tom nabalia. A ak človek nie je kur*a aby stále obťažoval nových ľudí, tak neuspeje a tým pádom to sú úplne zbytočne vyhodené peniaze
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

Celá pointa MLM je tá, že si treba vybrať tú správnu. Bohužiaľ veľa týchto spoločností funguje viac na princípe pyramídy, ako MLMáckej štruktúre. MLM je v súčastnosti ten najlepší druh podnikania a to hlavne preto lebo si nezakladá na žiadnom vstupnom kapitáli (je o tom veľa kníh napísaných od úspešných ľudí). Prosight si hneď pýtajú za seminár takže si sami urobte obraz... Povedzme na OVB seminár keby prídete, nemusíte platiť nič. Keď je to dvojdňoví seminár, platíte ubytovanie a stravu. Ale ani to nemusíte. Môžete večer odísť. Ale to len tak bokom. (btw. na slovensku je cca 450 maklérskych spoločností a pokiaľ sa nejedná a konkrétne poisťovne tak všetky vznikli z OVB, či sa to niekomu páči alebo nie OVB je jediná spoločnosť, ktorú si minister financií po revolúcii zavolal aby prišla na slovensko)
Takže ľudia, pekne si dajte dokopy informácie. Neodsudzujte značku podľa ľudí, ktorí v nej robia. Každý to totižto robí inak.
Z toho čo som napísal je zrejmé, že podnikám v MLM a aj kde. Nevymenil by som to za žiadnu inú robotu a predstavte si, nikoho som ešte neodrbal a dokonca na tom aj zarábam.

to jonatan69: "cela podstata MLM je byt prvymi a zit z nasledujucich ktorym sa naslubuje ze sa mozu mat vsetci rovnako a ti to slubuju dalsim a dalsim a dalsim"
Zamysli sa nad tým čo si napísal. Toto určite nie je podstata MLM. Toto je tzv. pyramída, často mýlená s MLM. Ak je dobre postavený kariérny plán a daní ľudia v štruktúre sú normálni tak sa každý ďalší nový člen môže dostať tak vysoko ako všetci pred ním. Najlepšie na tom je, že nikto nepotrebuje príslušné vzdelanie. Veď načo. Dnešné školy poriadne nič nenaučia a všetky potrebné veci sa dozviete v konkrétnej firme. Školenie je bežná vec. Predstavte si, že idete po VŠ do nejakej firmy ale nezhoduje sa to tak úplne s vašim vzdelaní. Zahodíte 5 rokov strávených na VŠ a za pár týždňov sa na kurzoch a školeniach naučíte všetko čo potrebujete...
X-Faktor
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa X-Faktor »

gm4n napísal:Celá pointa MLM je tá, že si treba vybrať tú správnu. Bohužiaľ veľa týchto spoločností funguje viac na princípe pyramídy, ako MLMáckej štruktúre. MLM je v súčastnosti ten najlepší druh podnikania a to hlavne preto lebo si nezakladá na žiadnom vstupnom kapitáli (je o tom veľa kníh napísaných od úspešných ľudí). Prosight si hneď pýtajú za seminár takže si sami urobte obraz... Povedzme na OVB seminár keby prídete, nemusíte platiť nič. Keď je to dvojdňoví seminár, platíte ubytovanie a stravu. Ale ani to nemusíte. Môžete večer odísť. Ale to len tak bokom. (btw. na slovensku je cca 450 maklérskych spoločností a pokiaľ sa nejedná a konkrétne poisťovne tak všetky vznikli z OVB, či sa to niekomu páči alebo nie OVB je jediná spoločnosť, ktorú si minister financií po revolúcii zavolal aby prišla na slovensko)
Takže ľudia, pekne si dajte dokopy informácie. Neodsudzujte značku podľa ľudí, ktorí v nej robia. Každý to totižto robí inak.
Z toho čo som napísal je zrejmé, že podnikám v MLM a aj kde. Nevymenil by som to za žiadnu inú robotu a predstavte si, nikoho som ešte neodrbal a dokonca na tom aj zarábam.

to jonatan69: "cela podstata MLM je byt prvymi a zit z nasledujucich ktorym sa naslubuje ze sa mozu mat vsetci rovnako a ti to slubuju dalsim a dalsim a dalsim"
Zamysli sa nad tým čo si napísal. Toto určite nie je podstata MLM. Toto je tzv. pyramída, často mýlená s MLM. Ak je dobre postavený kariérny plán a daní ľudia v štruktúre sú normálni tak sa každý ďalší nový člen môže dostať tak vysoko ako všetci pred ním. Najlepšie na tom je, že nikto nepotrebuje príslušné vzdelanie. Veď načo. Dnešné školy poriadne nič nenaučia a všetky potrebné veci sa dozviete v konkrétnej firme. Školenie je bežná vec. Predstavte si, že idete po VŠ do nejakej firmy ale nezhoduje sa to tak úplne s vašim vzdelaní. Zahodíte 5 rokov strávených na VŠ a za pár týždňov sa na kurzoch a školeniach naučíte všetko čo potrebujete...
No konečne musím pochváliť aspoň jedného, že pochopil aká je svätá pravda o firme Prosight, a že je rozdiel medzi MLM a Pyramídou. :smt023 :)

A to musím povedať, že fakt, lebo 3/4 zo všetkých čo tu písali, tak sa tu len vychvaľovali, že oni sú najlepší, že Prosight je len jeden veľký podvod a pod. Ale hlavná vec, že oni v tej firme ani neboli zamestnaní, alebo ani nič poriadného v živote nedosiahli, (napr. ani nepodnikali). :( :(
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Samozrejme, ved ake je to zit s jednou nohou vie len ten co ma jednu nohu, ostatni vobec netusia, ze?
jonatan69
Novice
Novice

to gm4n: "Toto je tzv. pyramída, často mýlená s MLM. Ak je dobre postavený kariérny plán a daní ľudia v štruktúre sú normálni tak sa každý ďalší nový člen môže dostať tak vysoko ako všetci pred ním"

to je presne to co som pisal.. kazdy dalsi sa MOZE stat... fakt tomu veris ze to je dosiahnutelne aby sa KAZDY kto do toho vstupi mal dobre? uz ked si len zoberies napr trh v 1 meste aj tam mas dany limit ludi kolko sa ich tam moze mat dobre, zdaleka to nie je ze kazdy... a stale to bude o tom ze ti prvi co v tom meste s tym zacnu ti na tom stale budu najlepsie pretoze vsetci v strukture pod nimi su pasivne zarobky. A urcite "maju na salame" komu sa v strukture ako zadari hlavne ze oni stale z toho daco dostanu.

mozes oponovat inymi vacsimi trhmi (kraj, stat, kontinent) ale aj tam narazis na limity.
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Stále by ma zaujímalo, keď je to také super, prečo je po čase časť štruktúry nespokojná a vznikne už v poradí xy odnož tej ktorej firmy? Už som to vyššie načrtol.
Napísať odpoveď