Prosight - pyramida?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Prosight - pyramida?

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Zihuatanejo napísal:Ahojte fejsbukári,
som rád, že sa toľkí zapájate do tejto a podobných diskusií. Pomôžete tým sebe aj svojmu okoliu, že tu budete písať vaše úctyhodné skúsenosti. Všetci, čo tú píšete máte pravdu. Každá firma, ktorá využíva multilevel marketing je podvod. Len nechápem, prečo všetci ešte nesedia v base. Iba zamestnanie je tá najlepšia forma práce. Neuveriteľný príjem, istý zárobok aj počas krízy, vyberáte si sami pracovný kolektív, vzájomná podpora súdržnosť medzi vami a šéfom, kopa voľného času, radosť z práce, variabilná pracovná doba. To sú výhody, ktoré zamestnanie ponúka, či nie? necítite sa tak keď idete ráno do práce? Tak už radšej prestaňte riešiť všetkých okolo seba a začnite sa starať o svoj život. Vašej rodine pomôžete viac, keď začnete zarábať konečne viac ako 500 €/mesačne miesto vypisovania a mudrovania na nete. Ak chcete totiž zarábať viac, budete musieť niečo robiť. Výplatu dostanete len vtedy keď urobíte zisk. Ak to nedokážete, tak si strážte svoje miesto v práci a kydajte na všetkých okolo, ktorí sa snažia so svojím životom niečo urobiť.

A mimochodom, nevadí Vám, že nas Vás všetci vo Vašej práci zarábajú? (musíte vyrobiť na plat nadriadených).
tak ty si teda riadny kýbel gitu. a fejsbuKÁR môžeš byť akurát tak ty. a čo chlapček? nejdú ti kšeftíky tak, ako by si chcel? tak si si sem prišiel takto ukojiť svoje ego? ooooooo a len tak okrajovo aby si vedel. to, že ty si si nevedel poctivou prácou zarobiť viac ako 500€ za mesiac ešte neznamená, že kopu iných ľudí to nedokáže. ale čo bude človek sa trápiť s písaním pre teba však že? inač dúfam, že bude na slovensku veľmi veľa ľudí, ktorý zarobia tých 500€ mesačne. taký ľudia si veľmi dobre rozmyslia, kam tie peniaze dajú a taký židia ako ty nebudú mať kšefty. len tak ďalej a kydaj si na tých, čo ťa možno živia.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Zihuatanejo napísal:Ahojte fejsbukári,
som rád, že sa toľkí zapájate do tejto a podobných diskusií. Pomôžete tým sebe aj svojmu okoliu, že tu budete písať vaše úctyhodné skúsenosti. Všetci, čo tú píšete máte pravdu. Každá firma, ktorá využíva multilevel marketing je podvod. Len nechápem, prečo všetci ešte nesedia v base. Iba zamestnanie je tá najlepšia forma práce. Neuveriteľný príjem, istý zárobok aj počas krízy, vyberáte si sami pracovný kolektív, vzájomná podpora súdržnosť medzi vami a šéfom, kopa voľného času, radosť z práce, variabilná pracovná doba. To sú výhody, ktoré zamestnanie ponúka, či nie? necítite sa tak keď idete ráno do práce? Tak už radšej prestaňte riešiť všetkých okolo seba a začnite sa starať o svoj život. Vašej rodine pomôžete viac, keď začnete zarábať konečne viac ako 500 €/mesačne miesto vypisovania a mudrovania na nete. Ak chcete totiž zarábať viac, budete musieť niečo robiť. Výplatu dostanete len vtedy keď urobíte zisk. Ak to nedokážete, tak si strážte svoje miesto v práci a kydajte na všetkých okolo, ktorí sa snažia so svojím životom niečo urobiť.

A mimochodom, nevadí Vám, že nas Vás všetci vo Vašej práci zarábajú? (musíte vyrobiť na plat nadriadených).
no ved nam prezrad co si ty dokazal.mozes dojst na hojko stretko a tam im ukazat portfolio
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Zihuatanejo:
1. Toto nie je Facebook. Musíš byť viac rozhľadený a trochu viac zrelý v IT, aby si zistil rozdiely medzi Facebookom a phpBB diskusným fórom. To nič, až dospeješ, hádam pochopíš.

2. Prečo všetci nesedia v base? Správna otázka - položil si si tiež tú istú v spojitosti s politikmi a mafiánmi? Taktiež ako zázrakom v base nesedia. Slovensko je prehnité korupciou a ak by všetko fungovalo tak, ako má, tak by tvoji šéfovia dávno dýchali vzduch filtrovaný mrežami. Ak nechceš chápať koncept, to je už tvoj problém.

3. Samozrejme, že "zamestnanie je tá najlepšia forma práce", poznáš ešte nejaký iný spôsob? Na "neuveriteľný príjem" sa ti môžem vysrať, spomeniem si na "neuveriteľné príjmy" bývalých "zamestnancov" ZFP a všeličo sa mi preradí do popredia. Ak chceš niekoho ojekabátiť, musíš si nájsť mladšie a naivnejšie publikum. Nanešťastie máš smolu, hlavne tu na fóre.

4. Nechodievam ráno do práce, chodievam tam kedy chcem, prípadne väčšinou pracujem z domu, alebo z hocijakého miesta na svete, kde je Internet. To je pecka, čo? Dúfam, že to nenarušilo tvoju predstavu o luxuse :)

5. Riešiť tu budeme, čo MY chceme a takí ako ty nás k tomu budú ešte podnecovať. Prečítaj si celú túto tému a zistíš, že takých ako ty tu už bolo a aj bude...Starám sa o svoj život, ale som natoľko dobrý človek, že sa snažím vyvarovať ostatných pred podvodmi a kreténmi. Mojej rodine pomáham, zarábam toľko, že by sa ti možno aj očičká zderili - tvoje generalizovanie s typickým rádobyargumentom "500 eur mesačne" je trápne, na Slovensku sa nájde X+1 ľudí, ktorí nepotrebujú oj3bávať svoje okolie a blízkycha zarobia oveľa viac. Ale na to by si potreboval trochu širší rozhľad. Ja zisk robím, pravidelne dostávam dokonca fakt aj výplatu. WOW.

6. Na tebe nik nezarába? Chápeš ty vôbec podstatu fungovania tvojho zamestnávateľa? Kto platí tvojich nadriadených, oni hádam na tvojom oj3bávaní nezarábajú? Od koho berú provízie? Ale jedno vykonali dobre - dokonale ti vymyli mozog, čo už, až padneš na raťafák, potom pochopíš...
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Podaktorí nepochopili zmysel a určenie MLM. MLM je predajný systém, trebárs na hrnce, drogériu a.i.

MLM sa nedá použiť na specializované odbornosti, trebárs lekárov, finančníkov, notárov, právnikov... založ si MLM na chirurgiu, nie? Alebo na právo, advokaciu... blbečkami bez maturity a VŠ v odbore, homelesákmi, z úradov práce, neprisposobnými, a tým pádom aj bez odbornej praxe.
Noobsz DJ
Guru
Guru

jarda.j tak ty si dobrý kýbel teda. ty čo si myslíš, že ako tie spoločnosti fungujú? prečo je tam toľko "manažérov" ktorý sa snažia si pod seba nabrať čo najviac "finančných odborníkov"? lebo oni robia na tých akože manažérov. dokým si sám nebol v podobnej firme pozrieť, tak sa radšej neozývaj a choď si šúchať nožičkami do kúta. a aby si vedel. v tých firmách nerobia žiadny finančný odborníci. ale sopláci, čo zrovna skončili strednú školu a nevedia sa normálne zamestnať. takých je veľmi ľahko presvedčiť o obrovských zárobkoch za málo roboty. ani keby som bol neviem ako zúfalý, tak by som finančným poradcom nechcel byť ani za nič. a to ma chcel jeden človek dostať do OVB. šťastie, že som sa nenechal oklamať ich rečičkami a poslal som ich kadeľahšie.

PS. tebe by malo byť zakázané prispievať akékoľvek príspevky tu na hojku. lebo čo príspevok od teba, to perla.
Frko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frko »

noobsz DJ sak preto ma jarda.j aj taku karmu. osobne si myslim ze tych par ludi co sa zaregistrovali aby sem dali jeden prispevok je ta ista osoba to za 1. a za 2. v podstate je jedno kto komu a co veri, kazdy sa zivime ako vieme, netvrdim ze teraz sa budem vysmievat niekomu kto robi na stavbe, to boze chran,sam som robil na stavbe, viem aka je to tazka praca, nemam sice mozno vek ako tuto kolegovia ktory asi prezili viac toho ako ja, a zrejme maju velmi neprijemne skusenosti s tymito spolocnostami, ale je to OK ja tiez nejdem tvrdit ze BMW je najlepsie auto na svete! kazdy sa vezieme natom naco mame a co chceme. Co sa tyka cielov je to kazdeho osobna vec, zarabat 500 € mesacne je podla mna velmi pekny plat, myslim ze ta osoba ktora ho ma moze byt rada. Ale na druhu stranu ked niekto chce viac od zivota ako 500 eur, preco nie. A to ze podla Vas mu niekto ukaze cestu ako zarobit, je multylevel marketing fajn tvoj nazor. Co sa tyka tych otazok ja mam na vas jednu : Ako viete ako to funguje ked ste to v zivote neskusili, nemali ste vôlu vydrzat tie skolenia? to ze vam niekto nieco rozprava, podla toho si robite usudok?? tak to gratulujem - ked vam niekto najblizsie zacne tvrdit ze najlepsi je volny pad z neviem akej vysky bez padaka, tak si poviete hm to znie super a idete skusit? myslim ze nie. Kazdy , ale uplne kazdy ma pravo chytit si svoju sancu a nepokaslat si to. A to ze niekto povie iny nazor ako mate vy? fajn, je to len nazor nejdeme nikoho ukrizovat
Noobsz DJ
Guru
Guru

Frko tak ja viem, ako to funguje. v OVB robí jeden bývalý kamarát. bývalý kvôli tomu, že sa mi snažil silou mocou nanútiť životné poistenie spojené s nejakým sporením. vraj pre mňa veľmi výhodná ponuka. no to veru veľmi výhodná bola, keď to bolo na 30rokov s tým, že ak budem chcieť skončiť to sporenie skôr, tak nedostanem vôbec úroky a ani sa ku mne späť nedostane celá tá čiastka, ktorú by som do toho vložil. no ale ešte predtým ma do toho namočil jeden človek. odsedel som si pár "školení" a jediné, čo som sa dozvedel bolo pár fráz o tom, ako oblbnúť klienta. čo sa toho MLM týka tak je to asi takto. TY ako JUNIOR MANAGER budeš mať nad sebou 2 ľudí. bude to SENIOR MANAGER a majiteľ tej danej firmy. pod sebou budeš mať cca 20 usmrkancov v oblekoch s kravatami, ktorý budú chodiť zháňať klientov a spisovať zmluvy. no teraz k samotnej podstate. ak spravíš nejakú zmluvu TY ako JUNIOR MANAGER, tak províziu dostane majiteľ, dostane ju aj SENIOR MANAGER, pod ktorým si ty. samozrejme, že sa z toho ujde aj tebe. akým dielom to je delené neviem. všade to majú inakšie. a ešte niečo. ak z tých 20 ľudí, ktorých máš ty pod sebou (ktorým si TY ich MANAGER) spravia biznis a bude podpísaných xyz zmlúv, tak z tej provízie dostaneš podiel aj TY. a to si nemusel pohnúť ani prstom. stačí, že máš pod sebou svojich ľudí, ktorých si si dotiahol do toho biznisu. takto mi to vysvetlil ten "bývalý kamarát" keď ešte kamarátom bol a v OVB bol necelý pol rok. takto podobne to funguje aj v Partners Group a tiež iných podobných spoločnostiach. bol som pozrieť aj v tom Partners Group, nakoľko mi odtiaľ volala jedna mladá holka, že dostala na mňa kontakt. ale to je na dlhšie a moc to rozpisovať nebudem. ak bude niekto chcieť vedieť, ako sa ku mne tá holka z toho Partners Group dostala, tak sa ma na to opýta. a mimochodom stále máš ten pocit, že to nie je MLM systém?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Noobsz DJ, to, čo si spomenul ako prvé, s tou "výhodnou" ponukou, je úplne normálne. Či už ide o nejaké terminované sporenie alebo poistenie. Takmer vždy pri predčasnom ukončení zmluvy, z toho plynú sankcie, či už strata úrokov alebo iná penalizáciou. Takže nič zlé ti možno neponúkol. Samozrejme neviem, čo všetko ti chcel narozprávať, ale vo všeobecnosti platí, že to, čo ti ponúkne finančný poradca, si vieš obehať aj sám.

jarda, máš pravdu, ale to platilo možno kedysi. Dnes je MLM veľmi výhodný biznis. Hlavne pre tých, ktorí tam vstúpia medzi prvými. Škoda len, že sa to postupne dostáva aj do iných sfér ako sú napr. financie.
Noobsz DJ
Guru
Guru

pinco len on mi ohľadom predčasného ukončenie zmluvy nepovedal vôbec nič. to som zistil, až som sa začal ohľadom týchto produktov pýtať. preto je to teraz už len bývalý kamarát. a ešte jedna vec. ak si dáš nejaké investično životné sporenie na cca 30 rokov, tak kto ti zaručí, že za tých 30 rokov tu tá spoločnosť bude a ty tie peniaze aj naozaj dostaneš. je mi jasné, že chcel na mne zarobiť a zbúchať mi zmluvu buď v prvej spoločnosti, ktorej papiere by našmátral ako prvé, alebo v takej spoločnosti, ktorá by za rovnakú zmluvu ponúkla najvyššiu províziu. jeden známy z dediny, kde má moja mamka rodičovský barák sa raz pri mne pristavil, keď som sa na ulici vŕtal v aute. však ako kamaráti z detstva, keď som tam na tú dedinu chodil sme prehodili aj pár viet. a keď došiel rad na otázky typu či pracuje alebo je niekde na škole, tak bol taký trocha nervóznejší. povedal mi len toľko, že podniká. tak som sa začal zaujímať v čom konkrétne. povedal mi, že poskytuje informácie a viac k tomu nedodal, pozdravil a odišiel. neskôr som išiel okolo jeho auta a všimol som si na zadnom kufri jeden nápis. bolo to "powered by OVB". vtedy som už vedel, prečo bol taký strohý ohľadom odpovedí na to, kde pracuje a čo robí. myslím si, že vedel, prečo to neprezradil.
pinco
Darca
Darca

Dohľad nad poistovňou má Národná banka a takisto za jednotlivými finančnými inštitúciami stoja zaisťovacie spoločnosti, takže o svoje peniaze by som sa v tomto prípade nebál.
Frko
Medium Star
Medium Star

ja by som sa len chcel spytat koho som agresivne urazil?? vyjadril som svoj osobný nazor , ale ok beriem nech si kazdy mysli co chce. Potom si ale osobne myslim ze ty isty ludia ktory si myslia ze som ich urazil veria v santa clausa. Pokial viem este je demokracia a ja mam pravo vyjadrit svoj nazor a postoj.

Ako som povedal sto ludi sto chuti. Ja nevravim ze ta praca je pre kazdeho. Ze kazdemu sadne, ze ju chce robit. Ale to neznamena ze budem teraz niekoho nutit. Pokial sa vam nepaci tak preboha poviem nie. Ak to neviete ste zbabelci.
pinco
Darca
Darca

Aj ostatní majú právo nesúhlasiť s tebou. Predpokladám, že plačeš nad karmou.
Frko
Medium Star
Medium Star

nie nie, karma ta mi je ukradnuta, ide mi skor o princip a oto ze vraj som niekoho urazil. ja netvrdim ze to pravo nemaju.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Frko napísal:...Ako viete ako to funguje ked ste to v zivote neskusili, nemali ste vôlu vydrzat tie skolenia? to ze vam niekto nieco rozprava, podla toho si robite usudok?? tak to gratulujem - ked vam niekto najblizsie zacne tvrdit ze najlepsi je volny pad z neviem akej vysky bez padaka, tak si poviete hm to znie super a idete skusit? myslim ze nie. Kazdy , ale uplne kazdy ma pravo chytit si svoju sancu a nepokaslat si to. A to ze niekto povie iny nazor ako mate vy? fajn, je to len nazor nejdeme nikoho ukrizovat
Ako vieme? Nie sme slepí. Nemusíme to predsa robiť, ak máme dostatok známych a kamarátov, čo na tieto nezmysly naleteli. Ja osobne poznám minimálne desiatich, ktorí sa zúčastňovali na nejakom z týchto MLM marazmov, pričom ani jeden z nich nebol na ich vrchole a viem presne, že ako všetci dopadli. Ak nie si zakladateľom, budeš iba otrokom, ktorý nakoniec po istom čase padne na rypák. Tak takto to vieme - ak by som to prirovnal - nebudem predsa pchať prsty do zapnutej kosačky, keď viem, že iní presne kvôli takémuto konaniu o svoje prsty prišli.

Na záver - ak má človek aspoň minimálne ekonomické vzdelanie, chápe, že takéto veci sú podvodmi, boli podvodmi a vždy budú podvodmi. Ja totiž v 20-ročných "odborníkoch na financie" a "finančných poradcov" určite neverím...
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja som bol riaditeľom, organizátorom, lektorom so štruktúrou cca 2000 spolupracovníkov, s účasťou počias cca 5 rokov na každej sobotnej seancii, na firemných akciách, poradách, spoločenských podujatiach, s dobrými vzťahmi s majiteľmi a ostatnými riaditeľmi, organizátormi a lektormi - a aj tak ma podviedli, stačí to tak? A nielen mňa, ale aj tých predo mnou a aj po mne.

Ja som to prežil, iní sú aj pod kytičkami... alebo na súdoch po nich chcú ešte raz ich peniaze, ktoré majú, a o ktoré ich podviedli - sledujte viac net. Mám tam aj blog, s pomocou podvedeným a okradnutým gratis.
Frko
Medium Star
Medium Star

ak sa mozem spytat akym stylom ta podviedli??
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

mne sa tiež zdá divné že sa púšťate do jardu.j ktorý o tom vie viac ako všetci my dokopy, akurát nevie písať príspevky čo majú hlavu aj pätu :)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Ono je to ozaj na dlhšie. Píšem so znalosťou veci, stručne, jasne, komprimovane - pre znalých. Ináč je to na prózu, knihy s dokladmi listovými a akustickými. Trestnými spismi a kondolenciami z ČR a SR.

Takže ako?

Nedodržovanie zmluvy o obchodnom zastúpeniu, nedodržovanie prednášaných vecí /fungovanie ich MLM/, časté zmeny podmienok za chodu, preferovanie podvodníkov, protežovanie liblingov na základe sexualharašmentu, školenia k porušovaniu zákonov... je toho ozaj veľa, a nie na fórum. Nieje to ale o predmetnej firme, ale o predpredchodcovi. Viac na mojom blogu na http://www.imvestujeme.cz. A na verejných súdoch v SR.
stripes
Novice
Novice

Prosight

Príspevok od používateľa stripes »

financnu nezavislost chce kazdi a nik ju nedosiahne bez prace na sebe samom.
co mas robit, ked si v praci financne limitovani a sef ti povie, ze ti viac neda,
ani keby si zvysil svoj vykon? odides? ci budes rad, ze mas aspon to, co mas,
kedze stratit prijem je horsie nez zarabat malo.
nikto nechce zit ako dochodca z 250€. ked si ale nemas z coho odlozit tak,
aby si vdaka inflacii o to neprisiel, zmieris sa s tym?
preco je zle venovat sa osobnemu rozvoju, naucit sa ako sa
spravat k peniazom, aby som dosiahol financnu nezavislost?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

stripes: WTF? Si zjedol mudrost a pritom v tvojom prispevku je minimum pravdy a ani netusis ako to v normalnej praci asi funguje. Pride aj na teba mraz..
Napísať odpoveď