Prosím help s Grafikou

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
Guczmann
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Prosím help s Grafikou

Príspevok od používateľa Guczmann »

Ahojte. Asi pred rokom ked som mal na tomto pc este XPcko a taktoval som procesor, neviem co som spravil no odvtedy mi graficka karta blbne v hrách, proste ak nemám zapnutú vert. synch. tak sa steny v niektorych hrach pri prudkom pohybe okolo nich rozsekavaju na pasy, uz som si na to zvykol, neriesim to teraz. Skre ma ina vec. Odvtedy som velakrát preinstaloval celý OS, grafiku som uz viackrát dal do povodnych hodnot taktov, no stále mi v evereste ukazuje malé hodnoty Mhz, oproti povodnym, pritom grafika nebola nijak taktovana ani podtaktovana. Netušíte čím to je? Hry mi idú až na tú synchronizáciu v pohode, grafika zvláda všetko. No neviem prečo to tam píše tie malé hodnoty :?

Viď príloha

Budem vďačný za každú radu.
Prílohy
grafa.jpg
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

jesus maria

za prve, kym nezapnes synchronizaciu tak lamanie obrazu je bezny a casty jav
za druhe to su "idle" takty, ktore su pri windowse aby grafika setrila energiu, pri hrach automaticky prechadza do inych taktov :roll:
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

presne ako napísal nadomnou kolega..keď hráš hry tak sa ti karta hodi pravdepodobne do performamce modu a vtedy ma tie takty povodne..takze nieje to chyba co ti ukazuje everest..karta sa iba automaticky podtaktovava kvoli šetreniu energie
Napísať odpoveď