Prosim o radu SATA XP64bit

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
TOMMY-H2
Novice
Novice

Prosim o radu SATA XP64bit

Príspevok od používateľa TOMMY-H2 »

Mam notebook asus M51sn s vistou. Vista mi liezla na nervy tak som si chcel dat XP 64bit. To mi islo nainstalovat len ked som vypol v BIOSE SATA mod. Skusal som aj nlite ale neuspesne pre 64bit verziu win. Teraz ked uz mam 64bitXP nainstalovane by som chcel doinstalovat drivre aby mi to bezalo pod SATA. Ako mam postupovat? na www.intel.com je Intel(R) Matrix Storage Manager pre XP64bit teda drivre na SATA. Ale ked idem instalovat vyhdi ze moj pc nema minimalne poziadavky na instalaciu. Myslim ze asi pre to ze v BIOSE je to vypnute ale ked zapnem zasa sa neda spustit windows. Ako to mam spojazdnit? Popripade o kolko vykonu HDD pridem ked budem mat sata vypnute??? ZA odpoved vopred dakujem.
Klo_b_asa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

64bitová verzia XP je shit radšej si daj klasickú 32bitovú.
Nedávno som tiež riešil tento problém a jedine čo mi pomohlo bolo, cez program nlite implementovať do inštalacie windowsu SATA ovládače. žiadny iný spôsob som nenašiel. A pokial už maš ten win nainštalovaný tak sa nedá nainštalovať ovládač sata tak aby ti aj disk išiel cez SATA. Trápil som sa s tým skoro týžden, prehľadal som všetky možné diskusné forá, skúšal som milion kombinácii, ale ako som už napísal jediná možnosť je implementovať tie ovládače cez nlite do inštalacie windowsu.
TOMMY-H2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa TOMMY-H2 »

Aha tak dik. Asi dam vazne 32bit. Vela veci mi tu nejde. Bolo mi len luto nevyuzit maximum z vykonu pc.
Napísať odpoveď