Prosim ak to niekto vie pomozte mi lebo nestiham dost a ucitelka nam zabudla dat zadanie a dala nam ho az teraz
Prosim pomoc - algoritmus
Prosim pomoc - algoritmus
Navrhnite algoritmus na prevod šestnástkového čísla do osmičkovej sústavy.
Prosim ak to niekto vie pomozte mi lebo nestiham dost a ucitelka nam zabudla dat zadanie a dala nam ho az teraz
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prosim pomoc - algoritmus
LOL však toto mala na úlohu aj moja sestra asi pred týždňom a to chodí na gympel do prvého ročníka. Keď to zvládla ona, tak ty sa aspoň pokús a keď ukážeš že si sa o niečo snažil, pomôžeme. Použi google.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
táto úloha tu bola aj pár dní dozadu, keď si už lenivý a sprostý (bez urážky, ale toto je smiešne jednoduchá úloha) tak aspoň používaj hľadanie
nehovorim ze to je tazke ale teraz som dorobil jedno zadanie este jedno musim spravit okrem toho a mam dva zapocty buduci tyzden, skusku z mat. na dalsi pondelok a v nedelu jedno vystupenie na kt. tiez dlho dvicime a nestiham...
no len som sa pytal ci by mi niekto s tym nepomohol
//autoeditácia príspevku (09 Dec 2011, 15:35)
a jj mas pravdu uloha tu bola ale tiez nebola vyriesena sa mi zda
no len som sa pytal ci by mi niekto s tym nepomohol
//autoeditácia príspevku (09 Dec 2011, 15:35)
a jj mas pravdu uloha tu bola ale tiez nebola vyriesena sa mi zda
-
black evil
Light Star
Ja sa do toho prd vyznam, no mal si radšej napisať do dakej už vytvorenej temy, ja som si ich teraz prezeral a toto zadanie je aj vo viac ako 4 temach.
Skús porozmýšlať, je to celkom jednoduché. Ak to nebudeš vedieť priamo HEX -> OCT tak to sprav HEX -> DEC -> OCT
black evil napísal:Ja sa do toho prd vyznam, no mal si radšej napisať do dakej už vytvorenej temy, ja som si ich teraz prezeral a toto zadanie je aj vo viac ako 4 temach.
no spominane to aj je ale nenasiel som to uz vyriesene
//autoeditácia príspevku (10 Dec 2011, 16:40)
xadman napísal:Skús porozmýšlať, je to celkom jednoduché. Ak to nebudeš vedieť priamo HEX -> OCT tak to sprav HEX -> DEC -> OCT
ja nehovorim ze to je tazke ale nestiham teraz lebo nam to zabudla cviciaca dat a teraz je toho vela