a co ked ma"sraca"?ked maz moznost a je pekna tak sa nehaj a ked si bude myslet ze si sa namotal,staci povedat"ja?ved ty mas chclana ako by som sa mohohl namotat?"
mi-chau napísal:Ked mu nejde o vztah... na sex je dobra nie? Mal by si ju poriadne vyuzit a citovo sklamat aby sa spamatala co robi.
presne ako mi-chau.ked si mysli ze s tebou vybabre a natoci si ta okolo prstu a pototm posle do prdele ,treba jej ukazat kdo je pan a vybabrat s nu(a este si aj uzijes)
ale hlavne si daj do pomeru jeho a svoje fyzicke schopnosti - musis mysliet o krot dopredu, ako pri sachu
a ked si uz budes uzivat naplno, tak nezabudni, ze v najlepsom treba prestat (JOKE, ale niekedy sa to vyplaca..)
čo sa tvojho "problému" týka, tak dosť závisí od veku, ak slečna nemá aspoň 17-18, tak jej vyvádzanie neber vážne (jedine ak by si ju chcel využiť, ale ja osobne to odsudzujem), asi len nevie, čo s hormónmi...
Ak je pre teba sexi,nemas co riesit-"dobra susedka nikdy nie je zla" Si mlady,tak si to uzi...Ak bude nabuduce provokovat,sa jej normalne spytaj ci nema chut na sex.Neviem kolko mate rokov,tak bacha na zakon,taktiez na zdravie- a na to co tu bolo spomenute viackrat-zlomene srdiecko velmi a dlho boli...Podla mna to bude nejaka mlada buchta co sa iba predvadza,ale jeden nikdy nevie ...
Sweety napísal:Potrebujem pomoc! V tom istom vchode býva moja veľmi dobrá kamoška (o poschodie nižšie) a teraz má šráca. Ale ja si pripadám ako keby som bol jej šrác... Chytá ma tam, minule šla so mnou polízať vo výťahu a ja som povedal ZABUDNI! A asi sa urazila a odišla. Veď má šráca a nepovedal by som keby nemala nikoho... Ale aspoň si užívam, dovolí mi že ju môžem chytiť za prsia a tak a minule som bol u nej a behala v spodnom prádle Takže neviem...čo vy na to?
a skadial ze to si????ale ne......no takze ja mam kamosku boch jej odpust jaka flandra.......mno rozisla sa s jednym resp. on jej dal kopajdy a ona sa dava do kopy s jednym skinheadom...mno a ona je napoli thajlka.....takze on ju chce iba ked je opity ked bol opity tak ona mu to chcela povedat zacali sa bozkavat a na druhy den sa dala dokopy inym..........uz niesu baby ake byvali.....hlavne nie verne........... a potom ked som kamosku(ktoru milujem)odprevadzal domov sme jej museli rychlo volat(tej napoli thajke)lebo uz sa isla dat dokopy s inym........a ten dotycni nebol prirozume
uz od nej mame pokoj lebo je to total stetka sme sa prestali koli tomu priatelit.....dokonca predtym aj somnou cela riesit... .....upravujem prispevok lebo niekto ma nepochopil...:ona asi nebude ta prava verna zena