Prosím poradte...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

Sweety napísal:Ďakujem vám za vaše názory. :)
dpc a ten tvoj vek resp. jej by som rad videl,vedel...inak poznas tlacitok EDIT?
rixo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

a co ked ma"sraca"?ked maz moznost a je pekna tak sa nehaj a ked si bude myslet ze si sa namotal,staci povedat"ja?ved ty mas chclana ako by som sa mohohl namotat?" :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ked mu nejde o vztah... na sex je dobra nie? Mal by si ju poriadne vyuzit a citovo sklamat aby sa spamatala co robi.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

mi-chau napísal:Ked mu nejde o vztah... na sex je dobra nie? Mal by si ju poriadne vyuzit a citovo sklamat aby sa spamatala co robi.
presne ako mi-chau.ked si mysli ze s tebou vybabre a natoci si ta okolo prstu a pototm posle do prdele ,treba jej ukazat kdo je pan a vybabrat s nu(a este si aj uzijes) :D
Apacer
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Apacer »

Ak sa ti paci tak neviem ju pekne nalož a potom odkopni a je to ;od
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ale hlavne si daj do pomeru jeho a svoje fyzicke schopnosti - musis mysliet o krot dopredu, ako pri sachu :D
a ked si uz budes uzivat naplno, tak nezabudni, ze v najlepsom treba prestat ;) (JOKE, ale niekedy sa to vyplaca..)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Apacer napísal:Ak sa ti paci tak neviem ju pekne nalož a potom odkopni a je to ;od
aha a ty si uz sulozil, dovrsil jedenasty rok, riadne si nakladas a potom odkopnes (sunku na chleba)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

No ja by som to zneužil , natočil , a ukázal jej sráčovi akú má dovernu babu :lol:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Digital napísal:No ja by som to zneužil , natočil , a ukázal jej sráčovi akú má dovernu babu :lol:
ale este predtym absolvoval rychlokurz sebaobrany, ze? :D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

smejo napísal:ale este predtym absolvoval rychlokurz sebaobrany, ze? :D
No sak zaleží akého týpka má :D
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

šrác v Ba? zabudni...

čo sa tvojho "problému" týka, tak dosť závisí od veku, ak slečna nemá aspoň 17-18, tak jej vyvádzanie neber vážne (jedine ak by si ju chcel využiť, ale ja osobne to odsudzujem), asi len nevie, čo s hormónmi...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ak je pre teba sexi,nemas co riesit-"dobra susedka nikdy nie je zla" :wink: Si mlady,tak si to uzi...Ak bude nabuduce provokovat,sa jej normalne spytaj ci nema chut na sex.Neviem kolko mate rokov,tak bacha na zakon,taktiez na zdravie- a na to co tu bolo spomenute viackrat-zlomene srdiecko velmi a dlho boli...Podla mna to bude nejaka mlada buchta co sa iba predvadza,ale jeden nikdy nevie :wink: ...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: Prosím poradte...

Príspevok od používateľa dexter7007 »

Sweety napísal:Potrebujem pomoc! V tom istom vchode býva moja veľmi dobrá kamoška (o poschodie nižšie) a teraz má šráca. Ale ja si pripadám ako keby som bol jej šrác... Chytá ma tam, minule šla so mnou polízať vo výťahu a ja som povedal ZABUDNI! A asi sa urazila a odišla. Veď má šráca a nepovedal by som keby nemala nikoho... Ale aspoň si užívam, dovolí mi že ju môžem chytiť za prsia a tak a minule som bol u nej a behala v spodnom prádle :D Takže neviem...čo vy na to?
a skadial ze to si????ale ne......no takze ja mam kamosku boch jej odpust jaka flandra.......mno rozisla sa s jednym resp. on jej dal kopajdy a ona sa dava do kopy s jednym skinheadom...mno a ona je napoli thajlka.....takze on ju chce iba ked je opity ked bol opity tak ona mu to chcela povedat zacali sa bozkavat a na druhy den sa dala dokopy inym..........uz niesu baby ake byvali.....hlavne nie verne........... a potom ked som kamosku(ktoru milujem)odprevadzal domov sme jej museli rychlo volat(tej napoli thajke)lebo uz sa isla dat dokopy s inym........a ten dotycni nebol prirozume
uz od nej mame pokoj lebo je to total stetka sme sa prestali koli tomu priatelit.....dokonca predtym aj somnou cela riesit... :smt022 :smt064.....upravujem prispevok lebo niekto ma nepochopil...:ona asi nebude ta prava verna zena
Napísať odpoveď