prsten

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Loomy napísal:uz ho urcite predal a lezi nachlastany niekde pod lavickou :D
alebo si ho podala turecka mafia :twisted:
webstersk
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa webstersk »

nebol pravy prsten :-(
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

webstersk napísal:nebol pravy prsten :-(
vidis dobre ze si mu este nezaplatil
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

hajzel turecky :D
ale preco tam mal potom to cislo 585?
nad tym 585 je nieco este napisane nie?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Škodoradosť, najvacsia radosť :D
Neodrbali ťa aj v zlatníctve?
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

No to mas smolu kamo ak neni pravy :D. Inac ak by ma ktosi zastavil a ja by som mu dal benzin a on ze nema love a ako vravis ty tak ti dal prsten a cel este love ze je drahsi ako to co si mu dal by som ho mohol tak bozat. Dobre ze si mu nedal tych 20, mas recht.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Pre boha ludia ako ste mohli verit tomu ze je pravy... :roll:

dodo
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

dodo_mt napísal:Pre boha ludia ako ste mohli verit tomu ze je pravy... :roll:

dodo
tak falosne prstene zvyknu nosit len deti.. :lol:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Falosne zlato

Príspevok od používateľa pryja »

Stala sa nam taka vec predvcerom. Isli sme autom na vylet do Trencina a ako sme vychadzali z Topolcian, tak sme zbadali, ze pri ceste stoji odstavena Audina a uteka a mava na nas nejaky chlap v obleku, tak sme zastavili, ze co sa stalo. Zacal nieco splietat rusko-nemecky, ze stratil penazenku a potrebuje peniaze na benzin, kusok odtial bola pumpa. Stiahol z prsta prsten, ze nic ine nema pri sebe len zlato a naozaj potr.surne peniaze. Stale sme ho presviedcali, ze pri sebe nemame hotovost, len cca.10€, nech stopne niekoho ineho. Ked videl, ze nas nepresvedcil, tak odopol retiazku z ruky, ze nam da aj tu. A ze portebuje aspon 30€. Aj nam ukazal vizitku, ze precuje v Nemecku v Berline a ze je tu len obchodne. Tak som sa dala zlomit a vytiahla som desinu, ze teda dobre. Nechal nam aj prsten aj retiazku. Isli sme s tym v Trencine do prvej zalozne, ze ten prsten predame, lebo nebol pekny. Tam nam povedala pracovnicka, ze to zlato nie je. A to sme boli na 98% presvedceni, ze je. Prsten bol dost tazky a bol na nom aj punc 585 a 14k. Vobec to nevyzeralo ako napodobnenina.
Potom sme lutovali,ze sme si nezapisali znacku auta.
Som zvedava, ci by sa dal niekto tiez tak nachytat, alebo ci len mi sme taki blbi? Kupili by ste tie sperky, alebo by ste ho tam nechali stat? Ani tak neslo o to zlato, ale sme mu uverili, ze tie peniaze naozaj surne potrebuje.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Tu sa niečo podobné riešilo a tiež to nebolo zlato, ak sa nemýlim, čiže nie si sama.. http://www.hojko.com/prsten-t119783.htm ... ght=prsten
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Temy spojene.

Aj mne sa nieco podobne stalo. Valil som si to na D1 smerom na Brno vo firemnom aute a zrazu len v strede dialnice stoji neaka osoba rozhadzujuca hnatmi na vsetky strany. Samozrejme okamzite na brzdy, tusil som ze mu 170km/h nespravi asi dobre, zastavil som tak 50 m za jeho autom (Mercedes tr. S, rakuska SPZ). Dobehol ku mne a zacal nieco blabotat o tom, ze je z nemecka, ze mu dosiel benzin, ze v aute ma zenu s dietatom, bla bla bla... Ani neviem ako, zrazu som mal v aute polovicu stanku s bizuteriou. Lamanou anglonemcinou mi tam skoro zacal plakat, ze sa nema ako dostat domov a ze na dialnici stoji uz skoro 2 hodiny. Pytal odo mna peniaze, ze aspon 15 eur :D. Vysvetloval som mu, ze ja nenosim hotovost, ze mam len platobne karty, bol neodbytny. A tak som zobral telefon, ze mu teda zavolam aspon slovensku obdobu ADAC-u. V tej sekunde mi vsetka bizuteria, ani neviem ako, zmizla z auta a po dotycnom ostal len smrad. Cudoval som sa, ked je predsa niekto v nudzi, privita predsa akukolvek pomoc. Obzral som sa po dotycnom a ten len nastvane kracal k autu rozhadzujuc ruky na vsetky mozne aj nemozne svetove strany. Tak som si teda povedal: "Trhni si nohou, blbecek." Co cert nechcel, cca po 5km stali policajti s trojnozkou a kukali do mikroskopu. : D Tak som ako seriozny obcan zastavil za nimi rozhodnuty, ze proste toto tak nenecham. Ostali sa na mna divat, nechapali co vlastne chcem. Neviem, asi si mysleli, ze som z geodetickeho ustavu a ze im pomozem tu dialnicu zamerat. :D Tak som im to vsetko vysvetli co a ako sa stalo, ze mi tam proste v stosede...tridsatke skocil neaky turecky "podialnicny" predajca do cesty a ze proste toto nie je sranda! (zamerne som na konci zvisil hlas). Chlapi zacali balit to svoje vybavenicko, ako neaki splaseni skauti svoj stan pred blizacou sa burkou. Uz len trieskanie hrncov a esusov chybalo. Policajne auto len zrazu zmizlo v prachu na krajnici, smerujuc k tureckemu "zlatnikovi". Kto vie, mozno si mysleli, ze im da akciu. :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

kur*y su to :smt067 Ak este raz nejakeo stretneme, tak mu prepichneme vsetky 4 gumy na aute a este len potom neh si zhana pomoc :evil:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

ako tak čítam tieto príbehy, tak mi príde smutné najmä to, že keď raz nejaký cudzinec bude fakt v kaši a obráti sa na slovákou s prosbou o pomoc, tak sa naňho zvysoka vykašlú :? Pre pár debilov, ktorí si chcú zarobiť drobné eurá raz bude slušný človek v núdzi trpieť.
Napísať odpoveď