no ved ten problem, preco som zakladal temu, dal som jej potom chvilu pokoj, aby som zbytocne neotravoval, no ona to pochopila asi inak a trochu sa na mna nazlostilaeritrocit napísal:Nie je si tebou istá. Srdce jej vraví jedno, rozum niečo iné. Aj by zavolala, možno pár krát ten telefón už v ruke mala, ale nie je si istá, či urobí dobre. Aké máte problémy ?
Nie som dievča, ale ja to vidím takto...
Prva hadka
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
my sme sa s mojou byvalou povadili minimalne raz tyzdenne... co je trochu dost na to ze ja som dost nekonfliktny typ
zrejme to bolo jej povahou (dost naladova, urazliva) a vekom (16 a pol, ja 19)... ale vzdy ked sme sa pohadali tak sme si uvedomili ako mame toho druheho radi a dlho netrvalo kym sme sa zmierili... inak to je super dievca, aby ste si nemysleli ze tu same negativne veci pisem 
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
... inac dik, fakt si ma podporilwhisper napísal:my sme sa s mojou byvalou povadili minimalne raz tyzdenne... co je trochu dost na to ze ja som dost nekonfliktny typzrejme to bolo jej povahou (dost naladova, urazliva) a vekom (16 a pol, ja 19)... ale vzdy ked sme sa pohadali tak sme si uvedomili ako mame toho druheho radi a dlho netrvalo kym sme sa zmierili... inak to je super dievca, aby ste si nemysleli ze tu same negativne veci pisem