Prvé stretko
Re: Prvé stretko
Haha, Zuzanuska tak teraz si ma pobavila. Baby ako ty si ceníme! Každopádne, keď sa nakloníš a tú pusu jej dáš sám od seba žiadny priestor na vyhováranie a obkľuky nie je.
No dobre Zuzanuska : tú pusu si dala prečo ? Lebo ťa chlap priťahoval a z jeho iniciatívy by nič nebolo ? Či len preto, že sa to tak robí a dala by si ju každému chlapovi, čo ťa pozval von ? V mladosti sa mi stávalo, že baba sa mi X krát pozrela na pery, hrýzla si pery a také tie signály, že chce pusu
, sem tam aj sama chcela zakročiť, no pre mňa by to nič neznamenalo a nechcel som jej dávať najavo, že dané stretnutie (ona) má väčšiu šancu na úspech.
... že každému
Neblázni. Poznali sme sa už nejakú chvíľu a boli sme vonku (teda sami dvaja) asi 2-3 razy, neviem presne. Takže už to vyzeralo na nejaký začiatok vzťahu, tak preto. Ja si skôr držím ľudí od tela, takže určite by nehrozilo, že len tak s niekým si začnem zo zábavy, to nie 
Ako by malo vyzerať podľa teba prvé stretko s chalanom, ktorého si spoznala v bare (10 minútový pokec oničom, dala si mu číslo, zavolal ti, že skočíte na kávu) ?
Kde by sa malo odohrávať ?
Ak v podniku tak:
Večera alebo len malé posedenie - káva, čaj ?
Platila by si sama za seba na takomto stretnutí ?
Ako by si brala, keby ťa chalan nenechá zaplatiť a naopak, keby zaplatí len sám za seba ?
A k tým spomínaným darčekom na prvom stretku - áno či nie ? (ja som za nie)
Môžu odpovedať aj iné ženy
Ja do barov zrovna nechodím. Skôr do kaviarní, reštaurácií, na rôzne podujatia atd. A už tobôž by som nedala niekomu číslo po 10 minútovom rozhovore.
Ale dajme tomu, že by sme sa hodinu, dve rozprávali, bol by mi dotyčný veľmi sympatický a niečím by ma zaujal, takže by som sa chcela stretnúť znova. Ok.
A kde- na začiatok cukráreň, kaviareň, prechádzka, divadlo..Ja sa rada prechádzam. Príroda nestojí nič
Tým ale nemám na mysli ísť s cudzím človekom do lesa. Skôr park, prípadne nejaká historická časť mesta.
Zaplatím si kľudne aj sama. Hoci na prvom stretku by asi väčšina žien vyžadovala, aby platil muž. No, bolo by to milé, keby zaplatí. Ale keby zaplatím sama za seba, neurazím sa (pokiaľ nechce, aby som platila aj za neho, to by mi prišlo asi už trochu čudné. Najmä, ak sa toľko nepoznáme. Iné je to v dlhodobom vzťahu, kde raz môže platiť jeden, raz druhý)
Darčeky nie. Prišlo by mi to vtieravé a zvláštne.
Ale dajme tomu, že by sme sa hodinu, dve rozprávali, bol by mi dotyčný veľmi sympatický a niečím by ma zaujal, takže by som sa chcela stretnúť znova. Ok.
A kde- na začiatok cukráreň, kaviareň, prechádzka, divadlo..Ja sa rada prechádzam. Príroda nestojí nič
Zaplatím si kľudne aj sama. Hoci na prvom stretku by asi väčšina žien vyžadovala, aby platil muž. No, bolo by to milé, keby zaplatí. Ale keby zaplatím sama za seba, neurazím sa (pokiaľ nechce, aby som platila aj za neho, to by mi prišlo asi už trochu čudné. Najmä, ak sa toľko nepoznáme. Iné je to v dlhodobom vzťahu, kde raz môže platiť jeden, raz druhý)
Darčeky nie. Prišlo by mi to vtieravé a zvláštne.
Cize ked ta muz zavola von, tak pozadujes, aby zaplatil aj za teba? Ale ked nezaplati, tak si svoju cast zaplatis aj sama?
Nepožadujem. Normálne vytiahnem peňaženku a zaplatím si za seba. Ale ak by chcel zaplatiť, tak sa nebudem hodinu s ním hádať a proste poďakujem. Prípadne môžem povedať, že nabudúce zaplatím ja. A teda by bolo jasné, že stojím o ďalšie stretnutie.
Ja osobne nevidím ani najmenší dôvod, prečo by som mal na prvom druhom a ani neviem koľkom stretnutí za slečnu platiť.
-
twardykamen
Medium Professional
no ak si ju pozval niekde ty tak tam dovod vidim.
Zuzanuska - Co znamena velmi sympaticky?
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2013, 15:12)
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2013, 15:12)
Ľahšiu otázku nemáš? 
Za tú hodinu-dve sa ľudia nespoznajú, ale aspoň čiastočne, čo si všimnem:
- pekné oči - nemyslím farbu, ale úprimné oči, dokonca niektorým ľuďom sa až tak akoby usmievajú, svietia
- príjemná vôňa poteší- resp. nech aspoň nesmrdí ako nejaký opilec
- vyžarovanie- dobrý pocit; poznáte to, z ľudí vyžaruje dosť- pri niekom sa cítite nepríjemne, pri niekom cítite strach, pri niekom veľa pozitívnej energie. To je proste pocit, aby som sa pri ňom cítila dobre (aby bol tak normálne milý- nie podlizoval sa, či bol arogantný)
- konverzácia- aby sme sa mali o čom rozprávať; aby sa nevyjadroval ako nejaký neandertálec a nepoužíval vulgarizmy (ok, občas človek zahreší (ak si udrie nohu, alebo sa mu niečo rozbije...), ale nech to nie je často) )
- zmysel pre humor, úsmev
To je tak narýchlo, čo mi napadlo; prípadne sa pýtaj
Za tú hodinu-dve sa ľudia nespoznajú, ale aspoň čiastočne, čo si všimnem:
- pekné oči - nemyslím farbu, ale úprimné oči, dokonca niektorým ľuďom sa až tak akoby usmievajú, svietia
- príjemná vôňa poteší- resp. nech aspoň nesmrdí ako nejaký opilec
- vyžarovanie- dobrý pocit; poznáte to, z ľudí vyžaruje dosť- pri niekom sa cítite nepríjemne, pri niekom cítite strach, pri niekom veľa pozitívnej energie. To je proste pocit, aby som sa pri ňom cítila dobre (aby bol tak normálne milý- nie podlizoval sa, či bol arogantný)
- konverzácia- aby sme sa mali o čom rozprávať; aby sa nevyjadroval ako nejaký neandertálec a nepoužíval vulgarizmy (ok, občas človek zahreší (ak si udrie nohu, alebo sa mu niečo rozbije...), ale nech to nie je často) )
- zmysel pre humor, úsmev
To je tak narýchlo, čo mi napadlo; prípadne sa pýtaj
Zájdeme na kávu?
Keby sme nežili v archaicko-sexistickej spoločnosti, tak city vyjadrí ten, kto ich vyjadriť potrebuje, a nie ten, kto je do toho tlačení nasilu, lebo spoločenské pravidlá si to vyžadujú. Ono to možno bude znieť šokujúco, no ústa máme predovšetkým na komunikáciu, nie len na oblizovanie. Človek, ktorý nevie jasne sformulovať svoje pocity a myšlienky, je inteligenčný primitív.