Prvý bozk
-
Robinho1290
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
podla mna velmi dobry a rozumny postoj, kiez by bolo viac chalanov takychtoShark NX napísal:Par x ked som siel oslavit niekoho narodky tak sa mi stalo ze baba bola uplne ozrata ja som sedel pri nej strazil ju ... sa mi stalo ze to dievca sa mi priam ponuklo ... ale Dievca je pod vplyvom alkoholu a Srdce ma nepusti takto zneuzit situaciu ... (som si isty ze keby bola triezva tak to nespravi) a rovnako ked sme boli v meste z kamosmi a z babami ... obe sa ozrali jedna sedela na chodniku a druha vedla nej ...pomali rozpravat nevedeli ... a chalani hovorili nechajte ich tu ... a zas ja nemam odvahu babenu nechat lezat na tej zemi ozratu na mol tak jedna na ramena a druha na ruky a ideme ... Ti sedlaci sa len smiali ze Sharky Taxikar ozratych zien ale baby mi dakovali ako besne ...
mne sa stalo v lete na chate (ja, spoluziak a 7 dievcat) ze som celu noc prekecal s jednou z nich a ani sme sa nedotkli (nie doslova, myslim s nejakym umyslom
k teme "prvy bozk" - v 13-tich a so sucastnou nie tak uplne priatelkou vcera!!! za tym bozkavanim (ci skor len hranim sa s perami toho druheho, sem tam jazyk) bolo nieco skutocne Velke, bolo to najuprimnejsie v mojom zivote... nieco uzasne... tak dokonale, ze teraz by som ju "len tak" nepobozkal... pretoze sa nikam neponahlame a cim si to clovek viac ceni, tym je to krajsie...
-
midnight_man
Guru
all
Podla mna nie,,podla mna je lepsie ked su obaja na tom "rovnako" I ked ani jeden z nich nevie ako je na tom ten druhy ..HH ale aku tu kolega spominal to ide samo,,a nezalezi na tom kdo je ako skusenyRobinho1290 napísal: treba to len skusat zo skusenejsim
-
susenejablko
Light Star
Re: all
svojim sposobom mas aj pravdu ale ked to zoberes tak: obidvaja su "neskuseni", dajmetomu, ze by to bol prvy bozk u obidvoch...tak sa obidvaja boja zacat...lebo su si nie isti co spravi ten druhy, alebo ze ci sa im to "podari" alebo cojaviemco...ale zas ked je napr. dievca "skusenejsie" tak sa neboji ist do toho... (samozrejme, ze nie vzdymidnight_man napísal:Podla mna nie,,podla mna je lepsie ked su obaja na tom "rovnako" I ked ani jeden z nich nevie ako je na tom ten druhy ..HH ale aku tu kolega spominal to ide samo,,a nezalezi na tom kdo je ako skuseny
-
DarkMan_PV
Light Expert
moj porvy bozk bol uplne super,neco zvlastne
len cudne ze si pametam ako sme sli k sebe blizsie a zrazu...akoby zastal cas a uvedomil som sa kde som az ked som uz isiel prec a obzeral sa do zadu za nou.
newem ci som mal zavrete oci ci co,ale zda sa mi ze som pobozkal vecsiu cast hornej pery ako dolnej,bo som vyssi

len cudne ze si pametam ako sme sli k sebe blizsie a zrazu...akoby zastal cas a uvedomil som sa kde som az ked som uz isiel prec a obzeral sa do zadu za nou.
newem ci som mal zavrete oci ci co,ale zda sa mi ze som pobozkal vecsiu cast hornej pery ako dolnej,bo som vyssi
-
smejkaaa16
Novice
prvy bozk
no tak moj prvy bozk heh..bolo to s babou ktora sa mi velmi pacila uz dlhsie predtym..kedze sme mali obaja "trosku"vypite tak sme sa nejak chytili za ruky vysli von pred bar a uz to jednoducho bolo aj ked iba na par sekund...
ale ostali sme len kamarati a uz nikdy sme spolu nehovorili o tom bozku,ale musim sa priznat ze to bol asi najkrajsi pocit na svete 
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
-
RoQa
Darca
Re: all
Nazdar Filip Mne sa zda ze si zrobil dobre sak 14 rokov... hmmm... no vies a ani ju nepoznas ,gumu si isto nemal... vela ludi tu machruje a le keby doslo na cini ta by sa posrali- prepacte za vyrazsusenejablko napísal:svojim sposobom mas aj pravdu ale ked to zoberes tak: obidvaja su "neskuseni", dajmetomu, ze by to bol prvy bozk u obidvoch...tak sa obidvaja boja zacat...lebo su si nie isti co spravi ten druhy, alebo ze ci sa im to "podari" alebo cojaviemco...ale zas ked je napr. dievca "skusenejsie" tak sa neboji ist do toho... (samozrejme, ze nie vzdy) takze moj nazor...lepsie (nie vzdy) je os skusenejsim...ale ked si zas povies, ze prvy bozk toho dievcata bol prave s tebou...
zahreje sa srdiecko
ahoj, sory ze otvaram staru temu, ale mam problem...
bol som v piatok s jednou holkou von.. bolo fajn.. pokecali sme.. a bola aj celkom zima (sedeli sme von asi od jednej do siedmej
) .. tak sa ku mne stale tulila.. no a nevedel som co to ma znamenat
.. ci to je len priatelske.. alebo nieco viac... no uz som myslel aj ze sa ideme pobozkat, boli sme asi 5 cm od seba.. ale len sa ku mne pritulila.. ked sme odchadzali tak mi dala pusu na lice..
ozaj, bolo to prve stretko.. pozname sa z netu.. a sme dohodnuty na zajtra na dalsie stretko a vraj jej bolo krasne
.. tak neviem co mam od toho cakat
..
co si o tom myslite?
bol som v piatok s jednou holkou von.. bolo fajn.. pokecali sme.. a bola aj celkom zima (sedeli sme von asi od jednej do siedmej
ozaj, bolo to prve stretko.. pozname sa z netu.. a sme dohodnuty na zajtra na dalsie stretko a vraj jej bolo krasne
co si o tom myslite?
-
Te-wei
Medium Professional
Nečakaj a neočakávaj nič, len si to pekne vychutnávaj a nikam neponáhlaj...qwe91 napísal:ahoj, sory ze otvaram staru temu, ale mam problem...
bol som v piatok s jednou holkou von.. bolo fajn.. pokecali sme.. a bola aj celkom zima (sedeli sme von asi od jednej do siedmej) .. tak sa ku mne stale tulila.. no a nevedel som co to ma znamenat
.. ci to je len priatelske.. alebo nieco viac... no uz som myslel aj ze sa ideme pobozkat, boli sme asi 5 cm od seba.. ale len sa ku mne pritulila.. ked sme odchadzali tak mi dala pusu na lice..
ozaj, bolo to prve stretko.. pozname sa z netu.. a sme dohodnuty na zajtra na dalsie stretko a vraj jej bolo krasne.. tak neviem co mam od toho cakat
..
co si o tom myslite?
hej, my sme sa minule s kamaratom pri pive zabavali na tom ze prvy krok u zien je ze dovolia urobit prvy krok muzom, nech mi bohovia odpustia taketo mensie OTerytrocyt napísal:Tomasko: Tak tak, správne. Priblížila sa pusou, podľa toho si aj ja myslím, že očakávala, že budeš pokračovať. Toto robia dievčatá ako "prvý krok".
//erytro: bohovia odpustili
No, moj prvy bozk..... mal som nastudovane "urcite veci co ako" ale ani neviem ako sa to zomlelo. Proste, isli sme s babou vedla seba za ruky, naraz som jej povedal ze je strasna zima
a ona ze aj jej je, tak ze ju zohrejem. OUKEJ tak som ju zacal " zohrievat" a naraz mi dala pusu na perya potom som uz len citil ako sa mi dobija do ust
A TO BOL MOJ PRVY BOZK
nepamätam si ho proste...skoda... ale vynahradila mi to uz asi milion krat 
no tak diky vsetkym... aj ja som rozmyslal ci to nieje od nej nahodou prvy krok.. tak prvy krat ked sme boli od seba tak daleko tak som to blbec dako nechal tak.. a druhy krat kym som sa odhodlal tak uz bolo neskoro.. ale zajtra do toho dam vsetko 
btw, asi to uz je do inej temy, ale myslite ze je to v pohode ak ona ma 15 a ja budem mat onedlho 18?
btw, asi to uz je do inej temy, ale myslite ze je to v pohode ak ona ma 15 a ja budem mat onedlho 18?