Prvý bozk

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robinho1290 »

ja si myslim ze to ide samo. treba to len skusat zo skusenejsim
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Robinho1290 napísal:ja si myslim ze to ide samo. treba to len skusat zo skusenejsim
Prečo?
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Shark NX napísal:Par x ked som siel oslavit niekoho narodky tak sa mi stalo ze baba bola uplne ozrata ja som sedel pri nej strazil ju ... sa mi stalo ze to dievca sa mi priam ponuklo ... ale Dievca je pod vplyvom alkoholu a Srdce ma nepusti takto zneuzit situaciu ... (som si isty ze keby bola triezva tak to nespravi) a rovnako ked sme boli v meste z kamosmi a z babami ... obe sa ozrali jedna sedela na chodniku a druha vedla nej ...pomali rozpravat nevedeli ... a chalani hovorili nechajte ich tu ... a zas ja nemam odvahu babenu nechat lezat na tej zemi ozratu na mol tak jedna na ramena a druha na ruky a ideme ... Ti sedlaci sa len smiali ze Sharky Taxikar ozratych zien ale baby mi dakovali ako besne ...
podla mna velmi dobry a rozumny postoj, kiez by bolo viac chalanov takychto :)

mne sa stalo v lete na chate (ja, spoluziak a 7 dievcat) ze som celu noc prekecal s jednou z nich a ani sme sa nedotkli (nie doslova, myslim s nejakym umyslom :wink: )... rano som sa dozvedel, ze som bol prvy chalan v jej zivote s ktorym stravila celu noc a nevyspala sa s nim... a nebola to zase nejaka ku.vicka, len vyzerala fakt az moc dobre :roll: ja som to neurobil preto, ze taky nie som, ja potrebujem hlavne mat rad toho druheho cloveka... a ona preto, ze (ako mi sama povedala) som iny ako druhi (co ma celkom potesilo :oops: )...

k teme "prvy bozk" - v 13-tich a so sucastnou nie tak uplne priatelkou vcera!!! za tym bozkavanim (ci skor len hranim sa s perami toho druheho, sem tam jazyk) bolo nieco skutocne Velke, bolo to najuprimnejsie v mojom zivote... nieco uzasne... tak dokonale, ze teraz by som ju "len tak" nepobozkal... pretoze sa nikam neponahlame a cim si to clovek viac ceni, tym je to krajsie...
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Robinho1290 napísal: treba to len skusat zo skusenejsim
Podla mna nie,,podla mna je lepsie ked su obaja na tom "rovnako" I ked ani jeden z nich nevie ako je na tom ten druhy ..HH ale aku tu kolega spominal to ide samo,,a nezalezi na tom kdo je ako skuseny :wink:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa susenejablko »

midnight_man napísal:Podla mna nie,,podla mna je lepsie ked su obaja na tom "rovnako" I ked ani jeden z nich nevie ako je na tom ten druhy ..HH ale aku tu kolega spominal to ide samo,,a nezalezi na tom kdo je ako skuseny :wink:
svojim sposobom mas aj pravdu ale ked to zoberes tak: obidvaja su "neskuseni", dajmetomu, ze by to bol prvy bozk u obidvoch...tak sa obidvaja boja zacat...lebo su si nie isti co spravi ten druhy, alebo ze ci sa im to "podari" alebo cojaviemco...ale zas ked je napr. dievca "skusenejsie" tak sa neboji ist do toho... (samozrejme, ze nie vzdy :D) takze moj nazor...lepsie (nie vzdy) je os skusenejsim...ale ked si zas povies, ze prvy bozk toho dievcata bol prave s tebou... :) zahreje sa srdiecko :lol:
DarkMan_PV
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarkMan_PV »

moj porvy bozk bol uplne super,neco zvlastne

len cudne ze si pametam ako sme sli k sebe blizsie a zrazu...akoby zastal cas a uvedomil som sa kde som az ked som uz isiel prec a obzeral sa do zadu za nou.

newem ci som mal zavrete oci ci co,ale zda sa mi ze som pobozkal vecsiu cast hornej pery ako dolnej,bo som vyssi :D :P :P
smejkaaa16
Novice
Novice

Príspevok od používateľa smejkaaa16 »

noooo ja si myslim ze prvy bozk je naozaj nieco zvlasne a uzastne.aj kebyze to nebude stym clovekom ktoreho lubite to nevadi ono to bude raz aj tym:) a ono na to nie je daky navod ako to ma postupovat proste ono to pide a budes vediet co mas robit :) ľen sa toho neboj buse to super :P
citron77
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

prvy bozk

Príspevok od používateľa citron77 »

no tak moj prvy bozk heh..bolo to s babou ktora sa mi velmi pacila uz dlhsie predtym..kedze sme mali obaja "trosku"vypite tak sme sa nejak chytili za ruky vysli von pred bar a uz to jednoducho bolo aj ked iba na par sekund... 8) ale ostali sme len kamarati a uz nikdy sme spolu nehovorili o tom bozku,ale musim sa priznat ze to bol asi najkrajsi pocit na svete :roll:
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Moj prvy bozk bol v 14tich som ani nevedela co mam robit, ale ten mraz co mi presiel po chrbte, nieco uzasne... :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa RoQa »

susenejablko napísal:svojim sposobom mas aj pravdu ale ked to zoberes tak: obidvaja su "neskuseni", dajmetomu, ze by to bol prvy bozk u obidvoch...tak sa obidvaja boja zacat...lebo su si nie isti co spravi ten druhy, alebo ze ci sa im to "podari" alebo cojaviemco...ale zas ked je napr. dievca "skusenejsie" tak sa neboji ist do toho... (samozrejme, ze nie vzdy :D) takze moj nazor...lepsie (nie vzdy) je os skusenejsim...ale ked si zas povies, ze prvy bozk toho dievcata bol prave s tebou... :) zahreje sa srdiecko :lol:
Nazdar Filip Mne sa zda ze si zrobil dobre sak 14 rokov... hmmm... no vies a ani ju nepoznas ,gumu si isto nemal... vela ludi tu machruje a le keby doslo na cini ta by sa posrali- prepacte za vyraz :roll: Ja by som na prvi sex babu musel isto lepsie poznjat , tie dalsie to uz by bola ina vec ... :lol: :lol: :lol:
qwe91
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qwe91 »

ahoj, sory ze otvaram staru temu, ale mam problem...

bol som v piatok s jednou holkou von.. bolo fajn.. pokecali sme.. a bola aj celkom zima (sedeli sme von asi od jednej do siedmej :) ) .. tak sa ku mne stale tulila.. no a nevedel som co to ma znamenat :) .. ci to je len priatelske.. alebo nieco viac... no uz som myslel aj ze sa ideme pobozkat, boli sme asi 5 cm od seba.. ale len sa ku mne pritulila.. ked sme odchadzali tak mi dala pusu na lice..
ozaj, bolo to prve stretko.. pozname sa z netu.. a sme dohodnuty na zajtra na dalsie stretko a vraj jej bolo krasne :) .. tak neviem co mam od toho cakat :? ..

co si o tom myslite?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

pekné stretko..netreba sa nikam ponáhľať..:) Keď bude chcieť bozk tak ti to dá najavo nejakým gestom alebo ona možno začne ak už mala niekoho predtým :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

qwe91 napísal:ahoj, sory ze otvaram staru temu, ale mam problem...

bol som v piatok s jednou holkou von.. bolo fajn.. pokecali sme.. a bola aj celkom zima (sedeli sme von asi od jednej do siedmej :) ) .. tak sa ku mne stale tulila.. no a nevedel som co to ma znamenat :) .. ci to je len priatelske.. alebo nieco viac... no uz som myslel aj ze sa ideme pobozkat, boli sme asi 5 cm od seba.. ale len sa ku mne pritulila.. ked sme odchadzali tak mi dala pusu na lice..
ozaj, bolo to prve stretko.. pozname sa z netu.. a sme dohodnuty na zajtra na dalsie stretko a vraj jej bolo krasne :) .. tak neviem co mam od toho cakat :? ..

co si o tom myslite?
Nečakaj a neočakávaj nič, len si to pekne vychutnávaj a nikam neponáhlaj...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

qwe91: necakala ona od teba, ked sa priblizila, teda aj pusou, ze ju pobozkas ? bo tak to byva.. :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Tomasko: Tak tak, správne. Priblížila sa pusou, podľa toho si aj ja myslím, že očakávala, že budeš pokračovať. Toto robia dievčatá ako "prvý krok".
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

erytrocyt napísal:Tomasko: Tak tak, správne. Priblížila sa pusou, podľa toho si aj ja myslím, že očakávala, že budeš pokračovať. Toto robia dievčatá ako "prvý krok".
hej, my sme sa minule s kamaratom pri pive zabavali na tom ze prvy krok u zien je ze dovolia urobit prvy krok muzom, nech mi bohovia odpustia taketo mensie OT
//erytro: bohovia odpustili :D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

myslim ze zajtra by sa ti ten prvy krok mohol podarit uz na 100% vyckaj na tu spravnu chvilku, ked sa na teba pozre a budete si blizucko.. vtedy ej ta prava chvilka, hadam si ju vcera nepremeskal, lebo ti dala este sancu.... uzi si to, taketo prve kroky su nadherne.... a asi sa najdlhsie pamataju
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No, moj prvy bozk..... mal som nastudovane "urcite veci co ako" ale ani neviem ako sa to zomlelo. Proste, isli sme s babou vedla seba za ruky, naraz som jej povedal ze je strasna zima :) a ona ze aj jej je, tak ze ju zohrejem. OUKEJ tak som ju zacal " zohrievat" a naraz mi dala pusu na perya potom som uz len citil ako sa mi dobija do ust :) A TO BOL MOJ PRVY BOZK :) nepamätam si ho proste...skoda... ale vynahradila mi to uz asi milion krat :)
qwe91
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qwe91 »

no tak diky vsetkym... aj ja som rozmyslal ci to nieje od nej nahodou prvy krok.. tak prvy krat ked sme boli od seba tak daleko tak som to blbec dako nechal tak.. a druhy krat kym som sa odhodlal tak uz bolo neskoro.. ale zajtra do toho dam vsetko :)

btw, asi to uz je do inej temy, ale myslite ze je to v pohode ak ona ma 15 a ja budem mat onedlho 18?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

qwe91 napísal:
btw, asi to uz je do inej temy, ale myslite ze je to v pohode ak ona ma 15 a ja budem mat onedlho 18?
Spytaj sa erytrocyta :lol:
Napísať odpoveď