Prvý bozk
-
---Aaron---
Light Star
Prvý bozk
Napíšte,ako je to u vás s prvým bozkom...beriete to ako rutinu?...niečo zvlaštne?...kto by ho mal začat?...chalan alebo dievča?
... sú ľudia,ktorí tvrdia,že sa nevedia bozkávať a druhí tvrdia,že to ide samo ... 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
---Aaron---
Light Star
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=43166
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=49568
a mozno este nejake dalsie...

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=49568
a mozno este nejake dalsie...
-
---Aaron---
Light Star
-
---Aaron---
Light Star
-
---Aaron---
Light Star
-
---Aaron---
Light Star
-
---Aaron---
Light Star
Re: Prvý bozk
Ine je to s neznamou na diskoteke a ine s blizkou osobou.---Aaron--- napísal:Napíšte,ako je to u vás s prvým bozkom...beriete to ako rutinu?...niečo zvlaštne?...kto by ho mal začat?...chalan alebo dievča?... sú ľudia,ktorí tvrdia,že sa nevedia bozkávať a druhí tvrdia,že to ide samo ...
Ked je to len na diskoteke tak vacsinou staci naznacit zaujem a ide to, pokial uz babu lepsie poznas, tak jej bude vidno na ociach, ze to chce
K technike: zo zaciatku to nikto nevie, chce to len trening a skusat objavovat nove tahy
-
---Aaron---
Light Star
dikGothaR napísal:Ine je to s neznamou na diskoteke a ine s blizkou osobou.
Ked je to len na diskoteke tak vacsinou staci naznacit zaujem a ide to, pokial uz babu lepsie poznas, tak jej bude vidno na ociach, ze to chcePotom sa staci ponuknut a je to
![]()
K technike: zo zaciatku to nikto nevie, chce to len trening a skusat objavovat nove tahy
nieco take som aj ja vravel ze prvy bozk bude s blizkou osobou a nebolo to tak. Zbieraj skusenosti co najviac, ale nie, ze budes oblizovat vsetkych v bare. Nikomu nezaskodi, ked si obcas uzijes, ak je to s babou, ktora to chce tiez---Aaron--- napísal:diktak to je jasne
davam prednost..to ze prva pusa...tak blizku osobu...ale nie rodinu
![]()
![]()
-
---Aaron---
Light Star
hej ale predsa... to mozno pride po prvom bozku...zatim niesom k*rvaprosex napísal:nieco take som aj ja vravel ze prvy bozk bude s blizkou osobou a nebolo to tak. Zbieraj skusenosti co najviac, ale nie, ze budes oblizovat vsetkych v bare. Nikomu nezaskodi, ked si obcas uzijes, ak je to s babou, ktora to chce tiez