ps3 analog controlor driver win 7 nejde
ps3 analog controlor driver win 7 nejde
kupil som ps3 analog controller, neni k nemu driver, ked ho dam do compu /usb/ tak mi zahlasi ze nasiel sa novy device a tak dalej odfajknuty, ale ked idem hrat nejaku hru tak ho nevie nic najst
Re: ps3 analog controlor driver win 7 nejde
daj presny nazov typ aky si kupil..ak si kupoval original bezdrotovy na PS3 tak pokial viem oficialny driver na to ani nevysiel
neni bezdrotovy, je na usb kabli, keby to bola aspon nejak firma na nom napisana dpc, ale neni, poslem fotky a to pri tom stal 50 €
//autoeditácia príspevku (01 Máj 2011, 10:44)
//autoeditácia príspevku (01 Máj 2011, 10:44)
ak si k tomu nedostal ovladace co som pozeral na nete ani ziadne na tento gamepad nie su tak ovladac je Plug and Play to znamena zapojis a hras..nie kazda hra podpouje kazdy ovladac neviem kde si to kupil za 50 ale ja som kupil original bezdrotovy od mrkvosoftu a ide na tom fakt vsetko..tento som videl v roznych cenovych kategoriach od 9 dolarov po 99
ak si to kupil z nejakeho e-shopu hned by som ho vratil ak este neubehlo 7 dni od kupi..vyskusaj este ku start/ovladaci panel/zariadenia a tlaciarne/tam by si mal najst svoj ovladac..kliknes nan pravym a das nastavenia hracieho zariadenia/vlastnosti a test..tam si vyskusaj ci ti funguju vsetky tlacitka ak nie zvolis kartu settings a das calibrate..ono tie hry ti ho ani nerozpoznaju?