PS3 vs Xbox360
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: PS3 vs Xbox360
Ale inak sa na tom dá v pohode hrať , dám dvd , zahrám si , uložím , dvd vyberiem , dám iné dvd , zahrám si , uložím , a tak dalej , takže normálne plnohodnotné , samozrejme časom by som si dokúpil aj hdd , ak je to možné teda ...
som zvedavý koľko DLC si tam dáš možno tak jedno maximálne 
Ked ti ide o financie, tak chod do playka - jednoznacne. Neplatis absolutne nic, ziadna investicia. Hras stiahnute hry priamo z hdd , je to tichsie, rychlejsie ako z dvd. Hrat stiahnute hry priamo z hdd mozes aj na xboxe , len samozrejme musis mat jTag, inak ti ostava hrat len z dvd. Mam obe konzoly, a poviem ze xbox som uz pol roka ani nezapol.ostri napísal:diku dik stale mi to vrta hlavou hlavne co sa financii tyka pretoze som vysokoskolak zatial nepracujuci ale asi sa priklonim nakoniec tomu PS3 ten multiplayer som ani ohladne netu nemyslel skor to ze chcem hrat na tom hry pre 2+ hracov cize vecer kamarati dake to pivo spek a playko a zabava o to mi ide dakujem za radu
a online MP si mozes zahrat aj na ps3, na vlastne riziko samozrejme. Ale to je detail, pises ze online mp ta nezaujima
edit:
Po pravde Xbox som si nechal len a jedine koli jednej hre, a to je Trials HD, kedze na ps3 nic podobne zatial neexistuje. A ja tu hru moc mozem
dovolim si trosku načnut tuto temu...nasiel som inzerat na PS3 Slimku, 160GB (co mi uplne staci), s prislusenstvom, pouzivana asi rok (cize este cca rok zaruka).... za 200 €
nieje to nejako podozrivo malo ? pozeral som ceny novych, podobna 160 GB stoji okolo 280 €
moze v tom byt nejaky chytak ? co sa tam moze takeho pokazit ?
dakujem za rady
nieje to nejako podozrivo malo ? pozeral som ceny novych, podobna 160 GB stoji okolo 280 €
moze v tom byt nejaky chytak ? co sa tam moze takeho pokazit ?
dakujem za rady
Pokazit sa ti moze cokolvek a nic zaroven. 200eur nieje divna cena, kludne to zober ak si tak este nespravil
Da sa na SVK napojit na Xboxlive a hrat po nete lebo zatial sa mi to nejako nedari 
samozrejme, bez problému, len ako región pri registrácii si zadaj UK/USA/CZ
Nechcem vyzerat ako blbec ale kde sa mam registrovat? nevyznam sa v tom moc dakujem 
môžeš napr cez www.xbox.com
-
PsychoGuySVK
Zablokovaný
čaute... prosím vás čo by ste mi odporúčali???
mam 82 LCD TV, HDMI kabel
mam 82 LCD TV, HDMI kabel
A inak si normalny?
-
PsychoGuySVK
Zablokovaný
No ako chcem vedieť kde asi bude krajší obraz atd.
Je jedno co si vyberies. PS3 ma krajsie exkluzivity a na X360 vyzera lepsie vacsina multiplatform titulov.
Sa rozhodni ty ze aky zaner hier ta zaujima a ci pre teba niektore graficke rozdiely v multiplatformovych hrach budu vadit.
Napr. na tejto stranke http://www.lensoftruth.com/category/head2head/ mas graficke porovnanie pri jednotlivych tituloch.
Sa rozhodni ty ze aky zaner hier ta zaujima a ci pre teba niektore graficke rozdiely v multiplatformovych hrach budu vadit.
Napr. na tejto stranke http://www.lensoftruth.com/category/head2head/ mas graficke porovnanie pri jednotlivych tituloch.
-
PsychoGuySVK
Zablokovaný
No toto som potreboval. Ďakujem
Co si potreboval? Zopakovat to co tu bolo napisane uz desatkrat lebo si prilis lenivy/hlupy aby si si to precital sam? Tak to dakujem pekne.
presne takrochedo napísal:PS3 ma krajsie exkluzivity a na Xbox360 vyzera lepsie vacsina multiplatform titulov.
preto mam oboje
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no asi tak, tie chyby ci teda vady na krase ci uz na PS3 alebo Xbox su tak male ze to asi velmi nema cenu ani riesit, to ze su niekde lepsie tiene alebo o kusok kvalitnejsie textury ci nasvietenie je podla mna jedno, kazdy hrac opravdovy hrac hra hru bez ohladu na to aka je tam grafika..v prvom rade ide o zabavu o nic ine..jedine fakt sa uz len rozhodnut podla exkluzivit ktorych maju obidve konzoly dostatok..co sa tyka grafiky ci uz si pojde niekto do ps3 ci xbox tak nebude sklamany tak ci tak..
veľkú úlohu zohráva aj kinect, pokiaľ hráč nad ním uvažuje tak PS3 môže ihneď vylúčiť, keďže move bohužiaľ nie je konkurencie schopné
-
sobrancan16
Star
Xbox je jednoznačne lepší hral som obidve konzoly xbox sa mi zdal lepši aj grafika je n nom lepsia no proste skoro vsetko j ne nom lepsie ked som bavil na PS3 fifu 11 ta hrači boli rozmazany
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2011, 22:53)
surna otazka : kolko stoji dovoz hier na xbox z anglicka na slovensko
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2011, 15:31)
http://test.gamesite.sk/x360/novinky/29 ... disky.html
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2011, 21:12)
existuje niečo take ako repas DVDcka ?
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2011, 22:53)
surna otazka : kolko stoji dovoz hier na xbox z anglicka na slovensko
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2011, 15:31)
http://test.gamesite.sk/x360/novinky/29 ... disky.html
//autoeditácia príspevku (12 Júl 2011, 21:12)
existuje niečo take ako repas DVDcka ?
Trochu OT ale snáď ma nezabijete. Minule som pozeral progamingshop a zabehol som medzi konzoly a čuduj sa svete 320GB PS3 slim ponúkajú "len" za 249 €, 250 GB za 244 € a tak to ide dole.... potom tam bola taka istá PS3 320GB + jedna hra (tušim Killzone 3-na nete ju predávaju za 22) a tam bola razom cena o rovných 100 € hore...teda 349 €
cez progamingshop som objednával už nejaké veci a prídu mi seriózny ale tu bude asi nejaký guláš.... postrehol to niekto ?
tu je link keby niečo
http://www.progamingshop.sk/playstation ... 2_722.html
cez progamingshop som objednával už nejaké veci a prídu mi seriózny ale tu bude asi nejaký guláš.... postrehol to niekto ?
tu je link keby niečo
http://www.progamingshop.sk/playstation ... 2_722.html