PSC 1510 - problem s cartrigeom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PSC 1510 - problem s cartrigeom

Príspevok od používateľa moosha »

Tak som po dlhom case oprasil svoju multacku - HP PSC1510 all-in-one. Naplnil som si cierny cartridge, vytlacilo mi tu uvodnu stranku kde su take ciary, skusa si farby a pod. Potom si chcel dat vytlacit sticker, no hodilo hlasku ze problem s ciernym cartrigeom, mam ho vybrat a znova dat spat. 3× som to urobil, ale nepomohlo. Cim to moze byt? Celkom dost ma to serie...
Hextall
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hextall »

Treba dať kalibrovať tlačové hlavy. Tá "stránka, kde sú čiary" slúži presne na to. Daj ju do skenera tak, ako je na nej nakreslené a stlač tlačidlo skenovania. Tlačiareň ti na chvíľu zabliká a keď prestane blikať, hlavy sú zarovnané.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Hextall napísal:Treba dať kalibrovať tlačové hlavy. Tá "stránka, kde sú čiary" slúži presne na to. Daj ju do skenera tak, ako je na nej nakreslené a stlač tlačidlo skenovania. Tlačiareň ti na chvíľu zabliká a keď prestane blikať, hlavy sú zarovnané.
Ked ju zapnem nic nevytlaci. Len blika ze nema papier-ma a ze nema farbu-ma.
Hextall
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hextall »

Tak potom ti odišla elektronika jednej z kaziet. (to je ten "pliešok" na kazete, ktorý dáva elektronické informácie tlačiarni o tom, či je kazeta v tlačiarni prítomná a aký má stav atramentu). Tam už nepomôže nič, iba kúpa novej kazety. Problém s niektorými HP-čkami je ten, že ti vyslovene nenapíšu, ktorá kazeta je zlá. Niektoré ti to ale napíšu, tak si skús pozrieť na displeji, či ti bliká čierna alebo farebná. Ak to tam nie je vyslovene jasné, tak skús pozrieť v počítači v ovládacom paneli tlačiarne, či ti to nepíše tam.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Blika ze "black" v tej casti panelu tlaciarne, kde volis kopirovanie. Taze kupim novy cierny cartridge. No problemo-
Napísať odpoveď