oh... perfektne spracovanie... ale.. kedze to fici pod Dirt Enginom tak viem ze to uz teraz ani len nespustim...
ale tak vyzera to pekne.. kto vie aka je fyzika.. ale tie drifty by som si skusil
to drift video (prve) je uplne na <> .. fyzika auta ala NFS.. predtym v predoslych videach to vyzeralo lepsie o dost.. grafika je aj tak pekna.. ale to nezachrani hratelnost... to druhe video uz o nieco lepsie.. ale uplne zle to vyzeralo ked to hral dotycny na klavesach alebo na sipkach.. neviem.. fyzika uplne tiez ala NFS... grafika ale pekna.. a pohlad z kokpitu je super urobeny.. akoze cakal som trosku ako taky posun od Race Driver 3... lenze nic.. stale je to arkada..
Šu-Do napísal:to drift video (prve) je uplne na <> .. fyzika auta ala NFS.. predtym v predoslych videach to vyzeralo lepsie o dost.. grafika je aj tak pekna.. ale to nezachrani hratelnost... to druhe video uz o nieco lepsie.. ale uplne zle to vyzeralo ked to hral dotycny na klavesach alebo na sipkach.. neviem.. fyzika uplne tiez ala NFS... grafika ale pekna.. a pohlad z kokpitu je super urobeny.. akoze cakal som trosku ako taky posun od Race Driver 3... lenze nic.. stale je to arkada..
mas pravdu, na to ako vo videach rozpravali ze: konzultovali sme to(fyziku atp) s ozajstnymi zavodnikmi aby sme zabezpecili najlepsi zazitok... no neviem... ale mozno to je len "beta"
Šu-Do napísal:aj kebyze by to bola zeta... tak to ovladanie aut je dost onicom oproti tomu ako to popisovali ake to bude fantasticke a dokonala fyzika
strasne mi to pripomina uputavky na pro street, tie ze tam je neviem ake realne poskodenie... len sa mi to nezda o codemasters mam (zatial) dobru mienku, ze nejdu len po peniazoch ako EA... no ale ludia sa menia....
No tak s narokmi som spokojny, sice odporucane poziadavky uplne nesplnam, no aj tak to dufam bude ok Len nech ho uz cim skor vypustia von a servery ostanu online