Race Driver GRID
DikDem0n napísal:http://www.recenzeher.eu/demo/race-driver-grid/
Pre ostatnych: odporucam tahat z tejto stranky http://downloads.gamezone.com/demosfiles/t28774.htm
Aktualne 2-3 MBps
Nuz...ja som to hral na klavesnici (volant tu teraz nemam) a som z toho trochu rozcarovany. Chce to analogovy ovladac, lebo pri pouziti kalvesnice a pohladu zvnutra som to nedokazal hrat.Dem0n napísal:Dohrane 4 zavody vratane 1 online! ... a poviem vam ... je to zazitok ako ste nikdy nezazili!
Inak grafika celkom pekna, ale po prvom preteku som vypol motion blur, lebo ten je pouzity snad na vsetko a pripadal som si ako keby som mal sedy zakal.
Inak samotna jazda je spracovana pekne, realitu si nedovolim hodnotit, ale ma to asi skor blizsie k arkade. Zaujal ma tzv. Flashback, je to funkcia, ktoru vam hra ponukne po rozflakani auta - cas sa zastavi, mozete si ho posunut pred nehodu a pocas efektneho prechodu sa prirpavite na napravu chyby.
Ale celkovo mi to po grafickej stranke pripada gycove, je tam tych efektov velmi vela a zda sa mi to nevkusne.
PS: poskodzovanie je super
PS2: po stiahnuti sa prilis neradujte, caka vas este aspon 15 minut instalacie... (C2D 1.8GHz, 5400rpm HDD)
//nie, predtym som to asi 5 minut rozbaloval
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
skoda... cakal som, ale myslel som si ze to spustim.. neviem ci je chyba v CPU (SSE2) alebo vo VGA.. pretoze ako recommended je tam 6800 minimum... ovladace mam najnovsie, som ich menil kvoli assassinovi ktory aj tak nesiel 
nainstalovane za par minut.. asi 3 alebo 4..
Gothar neinstaloval si to priamo z toho Zipu ?
nainstalovane za par minut.. asi 3 alebo 4..
Gothar neinstaloval si to priamo z toho Zipu ?
-
webmasterr
Medium Professional
hmm no nvm ja som to instaloval na booku s 5400rpm (turionX2 1.6) diskom a pohoda cca 4minuty
inak z hry mam zmiesane pocity, nvm to ovladanie mi nepasuje na sipky vobec..tuknem donej a kolesa idu full nastranu..s nastaveniami som sa este nehral..inak na booku mi to ide na low ale aj takto vyzera pekne takze na full to musi byt nice grafika..a ten model poskodenia je super ale trosku prehnany sa mi zda...kusa tuknem a uz auto taha doboku jak blbe a neda sa s nim jazdit..ale celkovo si myslim ze to bude podarena hra
inak z hry mam zmiesane pocity, nvm to ovladanie mi nepasuje na sipky vobec..tuknem donej a kolesa idu full nastranu..s nastaveniami som sa este nehral..inak na booku mi to ide na low ale aj takto vyzera pekne takze na full to musi byt nice grafika..a ten model poskodenia je super ale trosku prehnany sa mi zda...kusa tuknem a uz auto taha doboku jak blbe a neda sa s nim jazdit..ale celkovo si myslim ze to bude podarena hra