Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 22 Júl 2018, 6:59



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 474 ]  Predchádzajúca  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  Ďalšia

Choď na stránku
Race Driver GRID
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.3.2009
Príspevky: 4328
Bydlisko: Partizanske
Karma: Level +5
Príspevok 
Ano lebo kamarat ho ma keby ho on mal ja nie tak nemozeme hrat. A on si ho prec neda lebo jemu to ide normalne a ma tam CZ dabing :/


11 Aug 2009, 1:02
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.3.2005
Príspevky: 3332
Bydlisko: Bratislava Petrzalka 851
Karma: Level +2
Príspevok 
skus iny crack :roll:


11 Aug 2009, 10:56
Profil  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.2.2009
Príspevky: 526
Bydlisko: Ružomberok
Karma: Neutrál
Príspevok 
aj mne to robi s tou grafikou a neviem co s tym


16 Aug 2009, 11:09
Profil  Skype  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.9.2006
Príspevky: 11014
Bydlisko: [google]
Karma: Level +6
Príspevok 
Znovu som to začal hrať a som rád Že som tak učinil. Inak nezdá sa vám že obtiažnosť v tejto hre je nejak až mooooc slabá? Hrám to na tom extrem /alebo ako sa volá najvyššia úroveň/ a nemám žiadne problémy. Až na drifty ktoré sú imho úbohé nespestrenie hry. nvm koho to baví


28 Aug 2009, 16:09
Profil  
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.12.2008
Príspevky: 1467
Bydlisko: Modra/Bratislava
Karma: Level +1
Príspevok 
napr. mna a myslim ze drifty su tam najlepsie :wink: vec chuti a nazoru mne sa tie drifty zas zdaju byt lahke ja dam 80mil a oni ledva 2mil :roll: ale uz to nehravam


28 Aug 2009, 18:41
Profil  ICQ  WWW
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.12.2008
Príspevky: 74
Karma: Level +1
Príspevok grid
Neviete niekto ako si zmenim meno pre online hru? na pc?


15 Sep 2009, 13:10
Profil  ICQ  
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.10.2008
Príspevky: 2376
Karma: Level +4
Príspevok Re: grid
tak že sa znovu zaregistruješ priamo v hre s novym menom


15 Sep 2009, 13:18
Profil  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.12.2008
Príspevky: 74
Karma: Level +1
Príspevok grid
no to ja si chcem nechat moj profil,.


15 Sep 2009, 14:42
Profil  ICQ  
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.1.2007
Príspevky: 1785
Bydlisko: LM
Karma: Level +2
Príspevok 
Ja neviem ako to hrate, ale pre mna je to nehratelne omg :cry: , ved to sa na ntb neda hrat, ved stlacim doprava a auto sa mi pomaly , ze neotoci doprava o 90 stupnov... :roll: ... NFS sa dalo aspon hrat.. Alebo je tato hra robena pre volant?


22 Sep 2009, 23:36
Profil  Facebook  
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.10.2008
Príspevky: 2376
Karma: Level +4
Príspevok 
ja to na volante nehravam a nemam problem... absolutny problem... takže chybu hladaj idne :)


23 Sep 2009, 0:13
Profil  
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.8.2008
Príspevky: 186
Karma: Level -1a
Príspevok 
Aky to potrebuje pixel shader, neviem to nikde zistit.......vdaka....


24 Sep 2009, 16:39
Profil  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.9.2006
Príspevky: 11014
Bydlisko: [google]
Karma: Level +6
Príspevok 
Pixel Shader 3.0


24 Sep 2009, 17:00
Profil  
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.8.2006
Príspevky: 1347
Karma: Level +4
Príspevok 
Neviete niekto cim to moze byt zee obcas ked jazdim a idem vypnut jazdu tak mi hra padne do windowsu ??.alebo ked dojazdim a mam sa vratit spät do menu tak padne .. mam AMD Athlon 64 3000+ 1GB RAM ATI HD 3650 512MB


04 Okt 2009, 8:15
Profil  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.9.2006
Príspevky: 11014
Bydlisko: [google]
Karma: Level +6
Príspevok 
Máš tam nainštalovanú češtinu?
Zlý crack?


04 Okt 2009, 12:26
Profil  
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.8.2006
Príspevky: 1347
Karma: Level +4
Príspevok 
lekoklatik píše:
Máš tam nainštalovanú češtinu?
Zlý crack?
Crack mam od reloaded .. aaa vypisuje mi chybu z grid.exe a vyhodi ma do windowsu ,tak som myslel ze to bude crackom ale neviem ci mal niekto s tym crackom podobny problem tak neviem noo ....


04 Okt 2009, 18:54
Profil  
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.12.2004
Príspevky: 1532
Bydlisko: BA
Karma: Level +4
Príspevok 
Znovu som si nainstalloval tuto skvelu hru, ale ked kliknem na Multiplayer - Online, hodi mi to error, ze nemam internet :? Nevie niekto co s tym? Nejak som nic nevygooglil. Skusal som odpojit router, firewall, no nic nepomohlo.

/Filitpito jj firewall je off, je to tu aj napisane :)


Prílohy:

24 Okt 2009, 12:39
Profil  ICQ  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.6.2007
Príspevky: 10443
Bydlisko: Slovensko-Východ-Humenné
Karma: Level +5
Príspevok 
firewall vypnuty?


24 Okt 2009, 13:20
Profil  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.8.2009
Príspevky: 36
Bydlisko: PC
Karma: Neutrál
Príspevok Ahojte
stiahol som to ale mám nastavenu najvysiu grafiku,zmením restartuje hru ale nic nezmenilo ...co je s tim ? :cry: :cry: :cry:


18 Nov 2009, 23:14
Profil  Skype  Pokec  
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.8.2008
Príspevky: 2301
Bydlisko: Šaľa
Karma: Level +3
Príspevok 
Mas rip verziu? ak hej, tak presne ten isty problem mam aj ja a zatial som ho nevyriesil. ;)


18 Nov 2009, 23:16
Profil  
Light Star
Light Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.2008
Príspevky: 247
Bydlisko: Bratislava
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Ahojte
33majo3 píše:
stiahol som to ale mám nastavenu najvysiu grafiku,zmením restartuje hru ale nic nezmenilo ...co je s tim ? :cry: :cry: :cry:
čo máš za problém? možno poradím.


18 Nov 2009, 23:16
Profil  Skype  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 474 ]  Predchádzajúca  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.148s | 18 Queries | GZIP : On ]