Race Driver : GRiD
Race Driver : GRiD
ahojte neviem si rady s touto hrou stiahla som si ju a ked dotahalo tak som si to cchcela rozbalit ale nejde mi rozbalit mam tieto subory dole obrazok ... no proste kliknem na nieaky rld-grid a dam extract here a vipise mi nenalezeny zadne archivy a tak isto to robi aj ked to chcem rozbalit tie ocislovane cez 7-zip prosim poradte dakujem.
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne to tiez subory ktore su rozdelene do viac ako 30 ukazuje s priponou .rxxŠu-Do napísal:to co za kktinu ze vsetko mas rld-grid a potom sa zacinaju cisla od 30 ?
mas v tom riadny bordel.. mas zle pomenovane archivy
do 30 to je .rar,.r01, .r02(to bere windows ako rarko) ale vyssie uz iba ako "subor XX"
-
Kibo
Hardcore addict
zdarte, uz ked je tu tato tema, tak sa sem vtirnem, nebudem zakladat inu. mam problem so spustenim tejto hry. demo mi ficalo bez jedineho problemu a ked nainstalujem fullku tak po cracknuti sa mi hra normalne spusti, uvodne video prebehne a ostane cierna obrazovka a su tam iba ikonky esc a enter. ked sa naslepo preklikam k pretekom tak vsetky animacky prebehnu a pusti ma na start, ale opat vidim iba mapku, budiky a inac je tmava obrazovka. nahodil som vsetky nove drivre, catalisty a mozne aj nemozne nastavenia...
mam to nahodene pod vistou na ntb MSI s AMD a ATi
vie mi niekto poradit? mam dufat ze dalsi release mi bude ficat?
mam to nahodene pod vistou na ntb MSI s AMD a ATi
vie mi niekto poradit? mam dufat ze dalsi release mi bude ficat?
-
Šu-Do
Redeemer
Kibo
dalsi rls nebude...
a tvoja chyba je v ovladacoch.... neviem v com inom... ATI karty su na hovno v podpore ovladacov... ja viem ze si skusal take a take... skus sa opytat inych ludi ktori maju taku istu kartu aku ty alebo podobnu a ake maju ovladace... kedze demo ti islo normalne.. hmmm a kebyze ho nainstalujes znova tiez ti pojde v pohode ? v tom pripade je to skor hrou samotnou (asi)
dalsi rls nebude...
a tvoja chyba je v ovladacoch.... neviem v com inom... ATI karty su na hovno v podpore ovladacov... ja viem ze si skusal take a take... skus sa opytat inych ludi ktori maju taku istu kartu aku ty alebo podobnu a ake maju ovladace... kedze demo ti islo normalne.. hmmm a kebyze ho nainstalujes znova tiez ti pojde v pohode ? v tom pripade je to skor hrou samotnou (asi)
Dirol,
neviete nahodou kde moze byt problem...nainstaloval som si release od reloadu..vsetko vyzera byt fajn akurat pri spusteni na chvilu preblikne v procesoch grid.exe a hned sa zakiluje a vysledok je ze mi to nejde spustit....
EDIT: Fixnute...keby mal niekto podobny problem treba dat na koniec ciela shortcutu -novirtual
neviete nahodou kde moze byt problem...nainstaloval som si release od reloadu..vsetko vyzera byt fajn akurat pri spusteni na chvilu preblikne v procesoch grid.exe a hned sa zakiluje a vysledok je ze mi to nejde spustit....
EDIT: Fixnute...keby mal niekto podobny problem treba dat na koniec ciela shortcutu -novirtual
-
Šu-Do
Redeemer
jedine co moze pomoct je preinstalovanie ovladacov od VGA za ine...majka0408 napísal:ahojte mam problem nainstalovala som si tu hru aj spustila crackla som ju proste vsetko v pohode a potom ked mi presla uvodna animacia tak mi nenaskocil ziadny obraz proste take blbe skreslenie prosim kto vie ako nato ?
-
FallenAngel
Novice