Rada za telefon

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
clubber123
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Rada za telefon

Príspevok od používateľa clubber123 »

Caute ludia mam jednu prosbu jedna sa o vec ze kamarat sa stratil a nasiel sa telefon ktory bol rozbity bez baterky, bez simkarti, displej prasknuti premoceni nebol, skratovani neny...je moderna doba dasa spojazdnit ten fon alebo stiahnut soft aby sme si precitali co tam mal napisane atd? Jedna sa o typ telefonu NOKIA 3510i... dakujem za skoru odpoved
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Rada za telefon

Príspevok od používateľa audiotrack »

a ten telefon bol jeho? Alebo prečo ti ide o získanie tých údajov (čísel, sms správ..)?
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

no telefon bol jeho ano chcem cisla, sms, lebo pravdepodobne skocil pod vlak a chceme zistit co ho ktomu dohnalo samozrejme nechceme aby to mali fizli na starosti lebo stoho by nic nebolo tak snazime sa taku cestu najst
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

a podľa čoho vieš že bol jeho, keď nemáš sim a nevieš z neho nič vyčítať? A keby skočil pod vlak, isto by to bolo v regionálnej tv a novinách či webe. Taká udalosť sa nestáva každý deň, a je dosť vážna (aj doprava na danej trati by bola vyradená na niekoľko hodín kým sa všetko zpíše). O tom by si sa určite dopočul
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

je pekne ze mi chces pomoc ale nechcem to tu na fore rozoberat ...bol taky rozbity od vlaku ze mu nevedeli ani zobrat otlacky prstou a spoznat tvar...telefon bol jeho mal tamzvlastne znaky na kritoch a taky telefon uz ma malo kto mozno maju a starsi ludia...regionalna sprava to nedala preto lebo nevedia identifikovat telo policia cakala na kym sa niekdo nahlasi ze sa stratil a tym to bolo a cakaju sa na DNA a aby sa to potvrdilo...nehoda sa stala dna 24.4.2011 v case 22:20ale hovvorme k teme prosim vies nieco ohladom toho ci sa nieco da?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ale vam uz je*e? Stratil NOKIU 3510i, ktora nikdy ziadnu pamatovku nemala, maximalne internu 4MB flash pamat, na ktoru recovery program asi nebude. Proste kup baterku z mobilshopu za par eur, ak je displej necitatelny, tak ho daj vymenit a mas co si chcel. Ak nie, tak skus to pripojit pomocou kablu do PC Suite (snad to uz malo pop-port)
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

diki moc budem volat a dam vedet diki
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

moosha: ale veď o pamäťovke tu nikto nepísal, iba ty. A keby klikneš na ten link, tak sa dočítaš že sa zameriavajú aj na čítanie dát z integrovaných pamätí mobilných zariadení:
Integrované pamäte fotoaparátov, mobilných telefónov, kamier a iných zariadení spotrebnej elektroniky
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ano, ale myslim ze spravia len to, co mozes aj ty sam doma - teda prepoja telefon cez USB s pocitacom a zapnu PC Suite alebo nejaky recovery program. Chapes, na internu pamat nemas ziadnu externu citacku.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

no, to predpokladáš ty. Oni spomínajú laboratórium, a venujú sa tak širokej skupine médii cez fdd, hdd, optické média, flash disky, integrované pamäte až po neviem čo, že asi v ich výbave nie je iba jeden káblik a počítač :) Nech tam zavolá, a uvidí. Ty si nedal žiadne riešenie, iba si vyskočil či nám to je*e. Skús sa trošku zamyslieť nad sebou, asi si moc nabudený pred tými majstrovstvami
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ale co ti budem rozpravat, bodypaintingove slovenske vlajky mam aj na slabinach.
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

Takze ludia volal som do tej firmy co bola doporucena tu v tejto teme a povedali mi ze (cenik maju na stranke a orientalne to stoji 42e) tak som jej hovoril ze mame taky problem s telefonom a ona sa pytala ci to je ulozene na SIMKARTE alebo v telefone ja ze simkartu nemame a ulozene je to v telefone. Tak som sa jej pytal kolko by to asi stalo povedala ze takyx 300-400e. Lebo je nieco insie tahat s fonu a s karty cize asi tak nejako. A pytal som este kolko to trva povedala ze to posielaju do Prahy aj taky mesiac. Ale hovorila ze pozru sa nanho zadarmo a povedia blizsie ako no..... A ja som si cital tu komentare a cez ten PC-SUITE ssa do pracetat? dakujem za odpoved....Alebo skuste nieco poradit dakujem

//autoeditácia príspevku (29 Apr 2011, 14:54)
Patral som trochu po internete a nasiel som ako by sa to dalo cez datovy kabel ktory ide na nokiu 3510i. Len neviem kde by som taky kabel mohol zohnat tuna v Malackach. Pridam stranku odkial som cerpal....

Kód: Vybrať všetko

http://doupe.zive.cz/vaulty/3510i/
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Mal by to zvladnut aj software: Mobius/PX V3.0 http://www.logomanager.co.uk/download.php
Ale samozrejme musi ten telefon byt s baterkou a zapnuty. Odporucam kupit radsej baterku donho a vlozit hocijaku SIMku a mas po probleme. Nebudes istotne musiet cez kadejake spolocnosti to riesit.
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

Hej samozrejme urcite by to bolo lepsie len displej je rozbity a tu nastava problem
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

clubber123 napísal:Caute ludia mam jednu prosbu jedna sa o vec ze kamarat sa stratil a nasiel sa telefon ktory bol rozbity bez baterky, bez simkarti, displej prasknuti premoceni nebol, skratovani neny...je moderna doba dasa spojazdnit ten fon alebo stiahnut soft aby sme si precitali co tam mal napisane atd? Jedna sa o typ telefonu NOKIA 3510i... dakujem za skoru odpoved
Kamarát sa stratil? Ak je teda kamarát nezvestný, tak táto vec je vecou vyšetrovateľa. Vieš o tom, že máš v ruke niečo, čo by mohlo policajtom pomôcť?
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

weroro, správna prípomienka ku poskytnutiu pomoci stratenému, a ide aj o otľačky, asi už poškodenými.
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Tak autora tejto témy nechápem....marí vyšetrovanie, pritom keby dal ten mobil polícii tak oni to skôr zistia, neviem o čo mu vlastne týmto ide...
Napísať odpoveď