Radeon 4870

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Radeon 4870

Príspevok od používateľa JaQuBe »

Hojte,mam RADEON 4870 ATI SAPPHIRE,hram v pohode vsetky hry ale nie su starsie ako CS,a jedine pri CS na OpenGL hram mozno 5min,stale niekedy inokedy mi po 30min....sekne CS normalne obraz zostane seknuty na kocky a zacne mi v sluchadlach ako keby vrcat...a nejde mi nic iba restartovat PC musim.Ked som si dal na D3D tak mi to prvy mesiac vobec nesekalo,neskor mi mozno raz za 1.5 hod. a coraz sa to zmensovalo az mi to ide aj na D3D dost casto.Teraz som zistil ze to robi aj na GTA:SA a dakedy aj pri dacom inom...dnes som skusil GTA IV a to iste.je to hroza neviete co spravit?Pls Poradte...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skusit najnovsie ovladace, DirectX, sledovat teplotu grafickej karty. Potom skusit benchmarky grafiky (3D Mark), sledovat pri tom teplotu a ak sa vyskytnu problemy, tak reklamacia.
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Skusit najnovsie ovladace, DirectX, sledovat teplotu grafickej karty. Potom skusit benchmarky grafiky (3D Mark), sledovat pri tom teplotu a ak sa vyskytnu problemy, tak reklamacia.
mam najnovsie,teplote 68 stupnov stale...3d mark 06...daco cez 12 000bodov...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Fuha, no tak potom neviem. Mozno by bolo este dobre skusit formatnut disk a hodit to na cisty Windows, pripadne este lepsie to odskusat na inom pocitaci niekde u kamarata. Ak sa to bude chovat rovnako, tak jedine reklamacia.
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Fuha, no tak potom neviem. Mozno by bolo este dobre skusit formatnut disk a hodit to na cisty Windows, pripadne este lepsie to odskusat na inom pocitaci niekde u kamarata. Ak sa to bude chovat rovnako, tak jedine reklamacia.
teraz som min.tyzden daval new W7...prazdny comp je ovladace mam a robi..to...a ako postupovat s reklamaciou cez net?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Napises list, ze chces reklamovat kartu, ktoru si u nich kupil, napis dovod reklamacie s opisom problemu. Pridal by som tam aj datum kupy, nejake cislo objednavky alebo faktury a poslal im to doporucene na ich adresu. Urcite maju na stranke uvedeny aj reklamacny poriadok, pripadne protokol, ktory budes musiet vyplnit. Vsak im kludne napis alebo zavolaj, poskytnu ti dalsie info.

Ale bolo by dobre, aby si kartu este skusil v inom pocitaci, ci sa chyba bude prejavovat aj tam.
helacik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa helacik »

hojko napísal:
Ale bolo by dobre, aby si kartu este skusil v inom pocitaci, ci sa chyba bude prejavovat aj tam.
Bude to robit asi aj v druhom pc.. mam ten isty problem a to iba pri CS.. tak som to nehral uz asi rok ako mam tu kartu.. ale uz ma to vobec netrapi :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

helacik: A nie je to v pripade CS problem v operacnom systeme, konkretne Windows Vista??? ;)
helacik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa helacik »

hojko napísal:helacik: A nie je to v pripade CS problem v operacnom systeme, konkretne Windows Vista??? ;)
nie.. skusal som to aj na XP aj na Viste a furt rovnako
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak potom len skusit na inom PC a ak sa to bude spravat rovnako, tak reklamacia.
kisser
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kisser »

Nazdar, mam tuto grafiku, a nikdy som s nou zatial nemam nejaky zavaznejsi problem, ktory by som nevedel jednoducho odstranit. Lenze momentalne sa mi jeden problem vyskytol, a neviem si s nim poradit sam, preto sa obraciam na forum.

K hre Dirt 2 treba nahodit hotfix. Ten hotfix je na verziu ovladaca 9.11, mal som starsi, tak som chcel najskor nahodit spravnu verziu a potom hotfix. Stiahol som si display driver, odinstaloval stary ovladac, zacal instalovat novy, ale asi v 1/4 az 1/3 instalacie mi to restartuje pc(bez opytania, proste ako keby som ho natvrdo tlacidlom restartoval). Tak som stiahol komplet cely balicek 9.11 vratane catalyst control center a tych dalsich feature k tomu. Odinstaloval som komplet ATI ovladace, zlozky ATI na C:\ a ATI Technologies v C:\Program Files som vymazal. Prebehol PC CCleanerom a znovu pustil instalaciu ATI CCC 9.11. Znovu mi to restartovalo pc niekde medzi 1/4 az 1/3 celkoveho progresu.

Citim sa dost debilne, pretoze mi to nejde do hlavy, co sa deje.

Momentalny OS je Win XP 32 professional SP2.

Mozem sa prehodit do Visty, ta podla mna nebude robit problemy, ale stve ma tento problem.

Za pomoc ktora pomoze K+.

Dakujem

//tak som nahodil na xp ovladac 9.8 a ide aj dirt 2 bez sekania(bez hotfixu), aj vsetko ostatne frci ako ma...
Napísať odpoveď