Radosť | mobilný operátor
Re: Radosť | mobilný operátor
10Mbit je uz aj na mobil strasne malo
kazdy mame ine potreby pre pracu s mobilom. Ale napr pre FULL HD streaming bohato staci 7Mbit/s.
Na co presne ty potrebujes na mobile vyssiu rychlost? na 1440p myslim staci už 15Mbit/s, mozno aj menej. Zase take rozlisenie pozerat na mobile zmysel asi nema.
Asi nastalo mensie nedorozumenie v jednotkach
7Mbit/s = 0,875 MB/s
Skusil som full hd stream a ide to priemerne 9MB/s = 72Mb/s = 72Mbps
7Mbit/s = 0,875 MB/s
Skusil som full hd stream a ide to priemerne 9MB/s = 72Mb/s = 72Mbps
toto je oficialne odporucanie netflixu
disney pise to iste
youtube to iste
Autoeditácia príspevku po 2 min 44 sek:1080p: 5 Mbps
disney pise to iste
youtube to iste
Velmi divne. Ze by podla pripojenia ponukali iny kodek?
Pri tych 5Mbps = 0,625 MB/s a to je pri 2h videu 4,5GB. Troska malo.
Pri tych 5Mbps = 0,625 MB/s a to je pri 2h videu 4,5GB. Troska malo.
ak je to h265 tak mi to pride celkom dost.
samozrejme to neni bluray kvalita ale to 99% ludi nepotrebuje.
nedavno som prestavoval radarr/sonarr podla odporucanych nastaveni aby mi to stahovalo co najkvalitnejsie ripy, viac ako 1080 nestahujem potom to uz vela miesta zerie.
vypada to takto:

pri bluray ripe je to 3.5gb na hodinu a to mi uz pride aj zbytocne vela.
a to to pozeram za velkej telke, na telefone by mi bohate staci aj yify rip kde ma dvojhodinovy film 1,5 gb
samozrejme to neni bluray kvalita ale to 99% ludi nepotrebuje.
nedavno som prestavoval radarr/sonarr podla odporucanych nastaveni aby mi to stahovalo co najkvalitnejsie ripy, viac ako 1080 nestahujem potom to uz vela miesta zerie.
vypada to takto:

pri bluray ripe je to 3.5gb na hodinu a to mi uz pride aj zbytocne vela.
a to to pozeram za velkej telke, na telefone by mi bohate staci aj yify rip kde ma dvojhodinovy film 1,5 gb
-
K-u-b-i-a-k
Addict
radosť otvorila svoje kiosk pobočky. videl som jednu v auparku v KE a dnes otvorili v novume v PO.
Radosť už mám jeden rok. Ale toto čo sa mi stalo teraz bolo prvý krát.
Dnes mi zazvonil kuriér že neberiem telefón, že som nedostupný. Nechápal som, veď telefón mám stále pripojený na LTE sieť (žiadny pokles rýchlosti internetu), volám hocikomu a pohoda. Plný signál.
Dal som telefón do leteckého režimu na pár sekúnd a potom mi prišlo asi 20 SMS ... medzi nimi že sa mi pokúšali dovolať určité čísla.
Medzi tým som sa snažil dostať do aplikácie Packeta a vždy som uviazol na tom že mi neprišla overovacia SMS s kódom cez ktorý by som sa prihlásil do Aplikácie. Po prepnutí z leteckého režimu som mal týchto overovacích kódov asi 15.
Takisto mi neprišla SMS (teda až včera večer po prepnutí z leteckého režimu) že moj balíček je na výdajnom mieste (e-mail prišiel).
Toto je prvá negatívna skúsenosť s týmto operátorom.
Dnes mi zazvonil kuriér že neberiem telefón, že som nedostupný. Nechápal som, veď telefón mám stále pripojený na LTE sieť (žiadny pokles rýchlosti internetu), volám hocikomu a pohoda. Plný signál.
Dal som telefón do leteckého režimu na pár sekúnd a potom mi prišlo asi 20 SMS ... medzi nimi že sa mi pokúšali dovolať určité čísla.
Medzi tým som sa snažil dostať do aplikácie Packeta a vždy som uviazol na tom že mi neprišla overovacia SMS s kódom cez ktorý by som sa prihlásil do Aplikácie. Po prepnutí z leteckého režimu som mal týchto overovacích kódov asi 15.
Takisto mi neprišla SMS (teda až včera večer po prepnutí z leteckého režimu) že moj balíček je na výdajnom mieste (e-mail prišiel).
Toto je prvá negatívna skúsenosť s týmto operátorom.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
čo ak je problém v zariadení?
-
starysomar
Hardcore addict
Radosť mám takmer odkedy vznikla. Nestalo sa mi. Duplované SMS (z banky) ak sa dobre pamätám som mal pár krát aj v O2 ak som sa dostal mimo signál a nazad do signálu. Mohla to spôsobiť chyba telefónu, aplikácie v mobile, nejaký problém BTS - aj chyba siete operátora. Uvidíš, či sa to nebude opakovať a za akých okolností.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa to stavalo tiez, kolega mi poradil vypnut v nastaveniach datovy roaming a odvtedy bol klud.
Teraz som to skontroloval, a datovy roaming mam opat zapnuty, asi mi ho nejaka aktualizacia androidu "inteligentne" zapla, ale problemy mi to uz nesposobuje, tak neviem.
Teraz som to skontroloval, a datovy roaming mam opat zapnuty, asi mi ho nejaka aktualizacia androidu "inteligentne" zapla, ale problemy mi to uz nesposobuje, tak neviem.
50% zľava pre zákazníkov Radosť.
X5NZ5MRS
J77QLT7D
TE3KCAWL
MHDSJFB9
X5NZ5MRS
J77QLT7D
TE3KCAWL
MHDSJFB9
V poslednej dobe sa mi dosť často stáva že sa mi ľudia nemôžu dovolať. Vraj som "nedostupný". Ale nikdy mi nepríde sms o tom že mi volali.
Zatiaľ čo ja dokážem volať, aj prijímať sms a browsovať internet bez problémov.
Zatiaľ čo ja dokážem volať, aj prijímať sms a browsovať internet bez problémov.
-
starysomar
Hardcore addict
Stalo sa mi, keď som mal prekombinované aplikácie na telefonovanie/SMS. Nevylučuje to možnú chybu SIM karty / siete. Kontaktovať operátora.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
čo je prekombinované?
-
starysomar
Hardcore addict
Mal som tuším po tri apky na telefonovanie, SMS. Pridal som z "obchodu", hľadajúc možnosť nahrávania hovorov. Nejako sa medzi sebou posekali. Nešlo mi dovolať sa, no náhodne-nie stále, ja som mohol.
O2 od zajtra pustí do 5G siete aj klientov s Radosťou...
https://zive.aktuality.sk/clanok/bsEkbf ... -radostou/
https://zive.aktuality.sk/clanok/bsEkbf ... -radostou/
-
K-u-b-i-a-k
Addict
osobne nebudem využívať. nevidím dôvod.
Nemam sice radost, ale keby som mal, radost by som z toho asi nemal...Operátor naďalej ponúkne pri programoch 10 Mbit/s rýchlostný limit, neupraví sa ani v 5G sieti. Výhodou je, že Radosť nezvýši ceny.
-
starysomar
Hardcore addict
Na bežné činnosti v mobile to stačí podľa mňa.