vojtk napísal:Jasne, dalsi film ktory pritahuje divakov kopov bezduchej akcie, drahymi filmovymi efektami a litrami krvi...trailer mi stacil, dakujem neprosim
noa? dakomu sa to paci.....ja si to rad pozriem aj ked to bude hovadina....niekedy je dobre na odreagovanie pozriet si Bckovy film (okrem uwe bolla lebo ten sposobuje zdravotne problemy)
SchYzo napísal:noa? dakomu sa to paci.....ja si to rad pozriem aj ked to bude hovadina....niekedy je dobre na odreagovanie pozriet si Bckovy film (okrem uwe bolla lebo ten sposobuje zdravotne problemy)
Ved ja nikoho neodhovaram od pozerania, ja som len povedal svoj nazor a komu sa to paci, nech si ho pre mna za mna pozera aj 10x dookola.
SchYzo napísal:noa? dakomu sa to paci.....ja si to rad pozriem aj ked to bude hovadina....niekedy je dobre na odreagovanie pozriet si Bckovy film (okrem uwe bolla lebo ten sposobuje zdravotne problemy)
filmy Uweho Bolla nejsu beckove nerob beckovym filmom zle meno
//
SchYzo napísal:no ale pochopili ste ma ako som to myslel nie?
No konecne som mal moznnost zhliadnut tento film a bol mrtne dobry musim uznat oplatilo sa pockat da sa naozaj povedat ze to bolo carmagedon ale o 100x lepsie
ateista napísal:No konecne som mal moznnost zhliadnut tento film a bol mrtne dobry musim uznat oplatilo sa pockat da sa naozaj povedat ze to bolo carmagedon ale o 100x lepsie
tak a mam to za sebou... velmi dobry film.. odporucam pozriet... praveze to co bolo na filme putave boli tie zavody... trosku aj pribeh tam vsadili aby sa nepovedalo.. ale pri takychto filmoch je to imho jedno
8/10
tak vcera som si to pozrel a myslim ze to dopadlo celkom dobre...zamotany dej sa casom odmotaval a akcne sceny mali ten pravy smrnc...dobra oddychovka ako WANTED takze neni o com
zaspamujem trochen
jj film sa mi pacil velmi rychlo ubehol.. ako uz bolo spomenute .. tie zeny tam nemali chybu !! super pesnicky sli pri jednotlivych scenach....
nemam moc rad filmy s autami pretekmi a podobne, tak ma to trochu odradzovalo si to kuknut, ale kukol som si to a fakt sa mi to pacilo, konecne po dlhej dobe dobry film ktory by som si pozrel aj viackrat...malo to jednoduchy dej, ale o to lepsie...aspon tam na tom filme nemali co pokazit
Film by sa dal zaškatuľkovať ako veľmi akčná jednohubka. Nevyniká dejom, ide priamo na vec. V niektorých scénach mi film navodzoval pocit ako keby som sa díval na intro nejakej gamesy, carmagedon a podobne. Efekty plnia svoju funkciu, kedže podobne ako grafický epos 300 na nich toto všetko stojí. Najviac ma zarazila scéna keď vystupovali z väzenského autobusu tie dievčatá. Pochybujem žeby sa vo väzniciach vyskytovali 100% iba modelky so silikónmi. Film som pozeral v ruskom dabingu , ale úlohu splnil, bavil som sa.
Dopozerané. Dalo sa na to pozerať, závody boli pútavo spravené, ajkeď na mňa tie zbrane boli až troška moc prehnané (hlavne ten super-masaker-kamión). Oplatí sa pozrieť kvôli efektom, rýchlym autám a pár záberom na kočky pri nadupaných vozoch. Neoplatí sa pozrieť, kvôli gýčovému predvídateľnému záveru... Celkom mi ot však vyplnilo jeden večer