RapidShare (novinky, zmeny, ...)
to su K.K.TI, uz to je na 1.15 a podla mna to bude klesat, dokym to neklesne na nulupatrick1 napísal:neviem či ste si všimli, ale ešte tuším včera bolo Exchange Rate 1,31eura, dnes je to už 1,29eur - poprvykrát zníženie
btw dal si to uz niekto vyplatit?
//autoeditácia príspevku ( 18 Nov 2009, 13:54 )
Neviete kde najdem, alebo nevie niketo aka musi byt najmensia velkost suboru (raru), aby som dostal premium bod, alebo podla coho to dava tie body?
Only files stored in the Collector's Zone (here) can score points. Once they are downloaded by a user, each of them generates a RapidPoint. Subject to the condition is that the file is at least 5 Megabyte in size and the downloader has generated not more than 3 RapidPoints in the last hours.
premium bod = bod za dl s pa
premium bod = bod za dl s pa
-
r3mus
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ale kto ti ten film bude tahat ak to bude v 70 partoch?? ved ked uz maju 700mb a 200mb suboryMeken napísal:Viem, ze to asi nie je tak ako by som chcel ja, ale co ak 700 MB film rozdelim po 10 MB to je cca 70 suborov, takze ak niekto stiahne ten film cez PA, tak dostanem 70bodov za ten film?
ked mas v umysle uploadovat subory o velkosti <100 MB, tak by som sa ti na cely upload vysr*l (uz tie 100 MB party su prezitok, ved naco je tam potom ta moznost 200MB/subor ?? ), takych egoistickych mulov by som strielal
// tak to potom beriem spat, ale v pripade, ze by si sa predsa len rozhodol, tak to nadalej plati
.. a vzajomne si nahravat body, to mi je tiez napad
// tak to potom beriem spat, ale v pripade, ze by si sa predsa len rozhodol, tak to nadalej plati
.. a vzajomne si nahravat body, to mi je tiez napad
cisto teoreticky je mozne vsetko
uploadnut par 10mb suborov a tie potom nechat stahovat, napr vytvorenym robotom, co bude menit ip, atd atd...avsak pri cenach za kolko sa da kupit, ale hlavne predat premium konto sa to uz neoplati
kde su tie casy ked sa konta vytvorene z collectors uctov dali predat za 400sk...
uploadnut par 10mb suborov a tie potom nechat stahovat, napr vytvorenym robotom, co bude menit ip, atd atd...avsak pri cenach za kolko sa da kupit, ale hlavne predat premium konto sa to uz neoplati
kde su tie casy ked sa konta vytvorene z collectors uctov dali predat za 400sk...
teoreticky by si mal dostať toľko bodov, ibaže má to jeden háčik: ak tvoji kamoši majú premium účet, dostať môžeš maximálneMeken napísal:Viem, ze to asi nie je tak ako by som chcel ja, ale co ak 700 MB film rozdelim po 10 MB to je cca 70 suborov, takze ak niekto stiahne ten film cez PA, tak dostanem 70bodov za ten film?
1 PremiumRapidpoint/ za 5 al. 10 minút (nepämatám presne)
z jednej ipčky/premium účtu ..
opravte ma niekto ak sa mýlim, ale myslím že je to tak... (ale zas dá sa to vyriešiť znížením download rýchlosti, aby sťahovanie jedného 10MB partu trvalo 5 resp. 10 minút)
email od Rapidshare:
premium accounty: platí to isté ako vyššie len ak je upnuté viac ako 50GB dát
začne platiť od 1. januára 2010
zhrnutie: collector accounty: súbor vám vymažú po 60 dňoch od jeho posl. downloaduDear Customer #xxxxxxxx,
we hereby inform you of a modification regarding the file inactivity regulations for Collector's accounts. The guaranteed storage time of a file after the last download (or after the upload, if a file has never been downloaded) will be lowered to 60 days on January 1st, 2010.
Please note that Premium accounts whose files use more than 50 GB of storage are subject to the same storage rules as Collector's accounts.
If you do not agree to the Terms of Use, you are entitled to cancel the contractual relationship within a time limit of four weeks as of receipt of this notification. Should you not make use of your right of cancellation, the alterations are presumed to be accepted and become an effective integral part of the contract.
Best regards,
Support Team
Neviem či máte skusenosti ale povedzme že niekto sharuje svoj účet čo sa samozrejme nesmie ale doteraz to nebol problém a teraz mu teoreticky prišiel mail že to problem môže byť a že mu zrušia účet ak ho bude šerovať. A ak by mal dynamickú ip tak zmení ip raz či tak 2-3 krat denne, je to nejaký nový sposob ochrany alebo ako? ma niekto skusenosti? diky
Based on your download logs, your Premium Account ******** was shared with other people. This is not allowed.
It follows a list of all /16 networks having downloaded via your account today:
a je tam vypísaných 5 ipciek
It might also be possible that your account has been hacked and other people were using it as well without your knowledge.
To protect us and yourself from hackers, we have changed your password.
Please notice that if we detect many different IP addresses in your account in the future, we reserve the right to permanently close your account.
a vraj išlo stahovať aj paralelne a bolo aj viac ako 5 ip adries denne, doteraz nic a teraz toto hmm
It follows a list of all /16 networks having downloaded via your account today:
a je tam vypísaných 5 ipciek
It might also be possible that your account has been hacked and other people were using it as well without your knowledge.
To protect us and yourself from hackers, we have changed your password.
Please notice that if we detect many different IP addresses in your account in the future, we reserve the right to permanently close your account.
a vraj išlo stahovať aj paralelne a bolo aj viac ako 5 ip adries denne, doteraz nic a teraz toto hmm
super, dnes to doslo aj mne, je to v prdelipatrick1 napísal: zhrnutie: collector accounty: súbor vám vymažú po 60 dňoch od jeho posl. downloadu