Zdravim snad nevytvaram duplicitnu temu ohladom ratia.
Som zaregistrovany na cz torrent kupil som si ako to nazvat ... Ucet ? No proste aby som mal hodnost member na fore. Problem je ze som stiahol nejake filmya ratio mam strasne male takze nemozem stahovat.
Cchcem sa opytat ako sa da ratio zvacsit ?? Dakujem za odpoved
No väčšinou ti ratio stúpa, keď dlho seeduješ a niekto to od teba aj sťahuje. Na niektorých trackeroch dostávaš body aj zato, keď len seeduješ a nemusí od teba nikto sťahovať, body si potom meníš za GB, ktoré sa ti pripočítajú k tvojmu uploadu a tým ti zvýšia ratio.
Ďalšia možnosť je stať sa darcom (prispieť na tracker), potom dostaneš buď nejaké GB k dobru alebo sa ti nebude ratio sledovať a dostaneš aj nejaký ten rank.
Ak budeš sťahovať staré veci, ktoré nikto iný nesťahuje, tak ti samozrejme ratio nestúpne preto treba sťahovať aktívne torrenty, kde je dostatok peerov, ktorý budú od teba ťahať a tým ti zvyšovať ratio.
Ale ked mam nejaky torrent v programe tak mi pise seedovanie ale neodosiela ziadne bajty a na fore sa mi neda nic stiahnut ziaden torrent kvoli ratiu 0.02
Takze musim pockat kym mi to "vazenie" pominie a zacnem seedovat aby som mal dostatocne ratio na stahovanie?