Razer Kraken Pro, Gaming sluchadka
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Razer Kraken Pro, Gaming sluchadka
Na maximum tie sluchadla vyuzijes aj s integrovanou. To ale neries. Ide ti hlavne o ten sum.
5.1 ci 7.1 mozno nevyuzijes, ale internu zvukovku bez toho kupis tazko. Dnes to maju takmer vsetky.
Ked silou-mocou nechces 5.1 tak si kup Fiio E10. To utiahne aj podstatne lepsie sluchadla, takze to mas aj do buducna. A mozes to pouzit aj s inym PC ci NTB.
Kedze za par supiek naviac je Xonar DX, ktory ma vyborne suciastky tak DS by som nekupoval.
5.1 ci 7.1 mozno nevyuzijes, ale internu zvukovku bez toho kupis tazko. Dnes to maju takmer vsetky.
Ked silou-mocou nechces 5.1 tak si kup Fiio E10. To utiahne aj podstatne lepsie sluchadla, takze to mas aj do buducna. A mozes to pouzit aj s inym PC ci NTB.
Kedze za par supiek naviac je Xonar DX, ktory ma vyborne suciastky tak DS by som nekupoval.
Mám jednu blbú otázku
chcem si kúpiť Razer Carcharias Xbox 360 headset a rozmýšlam nad tým či budú kompatibilné aj s novým xboxom ktorý odhalia 21. mája
čo myslíte ?
btw link na slúchatká:
http://www.alza.sk/razer-carcharias-xbo ... 388991.htm
a máte snimy niekto dobré alebo zlé skúsenosti?:)
btw link na slúchatká:
http://www.alza.sk/razer-carcharias-xbo ... 388991.htm
a máte snimy niekto dobré alebo zlé skúsenosti?:)
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Fakt blbá otázka.
Myslíš si, že by náročky na xBox vymysleli nejaký špeciálny zvukový výstup, aby si musel kupovať nové, špeciálne, slúchadlá?
Je to tam klasicky cez HDMI a k slúchadlám sú pribalené redukcie (takže aj keby, stačila by ti nová redukcia).
Takže by to malo ísť v pohode
Myslíš si, že by náročky na xBox vymysleli nejaký špeciálny zvukový výstup, aby si musel kupovať nové, špeciálne, slúchadlá?
Je to tam klasicky cez HDMI a k slúchadlám sú pribalené redukcie (takže aj keby, stačila by ti nová redukcia).
Takže by to malo ísť v pohode
no hej a este nevies ci vobec ta zvukovka sadne na maticnu dosku 
-
Ryan Giggs
VIP
A preco by nemala? Su to PCI zvukovky, to ma hadam kazda doska.
tak asi hej no
//autoeditácia príspevku (08 Máj 2013, 16:58)
a ked volas s kamosom na skype a ked si pustim neaku pesnicku tak mi vravel ze to niekedy pocul... ako je to mozne?
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2013, 18:45)
halo?
ked volam s kamosom na skype a ked si pustim neaku pesnicku tak mi vravel ze to niekedy pocul... ako je to mozne?
//autoeditácia príspevku (08 Máj 2013, 16:58)
a ked volas s kamosom na skype a ked si pustim neaku pesnicku tak mi vravel ze to niekedy pocul... ako je to mozne?
//autoeditácia príspevku (10 Máj 2013, 18:45)
halo?
ked volam s kamosom na skype a ked si pustim neaku pesnicku tak mi vravel ze to niekedy pocul... ako je to mozne?
-
Ryan Giggs
VIP
Pesničku kam? Do sluchatok?
ano , ked si zapnem pesnicku do sluchadiel normalne mi hraje v sluchadlach tak proste on mi vravi ze on to pocuje na skype
-
Ryan Giggs
VIP
Ziadne sluchadla neizoluju 100 percentne. Takze zvuk prenika do okolia a mikrofon to zachytava.
ale tak napriklad on ked si pusta pesnicku tak ja to nepocujem takze bude to iba o type sluchadiel asi
-
Ryan Giggs
VIP
No ved jasne. Kazde sluchadla izoluju inak + inak umiestneny a citlivy mikrofon atd, a tiez kazdy pocuva na inej hlasitosti.
ok diky Ryan za celu pomoc , asi kupim novu zvukovku nech prestane ten sum.
Dikes
K+
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2013, 16:35)
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2013, 17:11)
a nedalo by sa to unikanie z sluchadiel neakon stisit alebo odmedzit aby to az tak nepoculi?
Dikes
K+
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2013, 16:35)
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2013, 17:11)
a nedalo by sa to unikanie z sluchadiel neakon stisit alebo odmedzit aby to az tak nepoculi?
-
Michaelo
Hardcore addict
Nepoustaj si hudbu ked s niekym rozpravas, alebo si ju davaj potichu 
neviem ci je to divne , ale ja mam zvuk vo windowse nastaveny na 4-6% a pocujem normalne
je to .... normalne? lebo napriklad kamos ma steelseriesky a ma na 100 hlasistost a proste pocuje hlasno a ja ked si dam na napr. 20% ta uz mi ide rotrhnut bubienky. je to normalne alebo nieco je zle?
-
Ryan Giggs
VIP
Zaleži na zvukovke a nastaveni prehravača z ktoreho počuvaš ty a on.
dnes ked som prisiel a pustil si jednu pesnicku a hlasitost bola na 10% ale este som sluchadla nemal na usiach tak som normalne pocul jak hraju... ani som ich nemusel mat na sebe. fakt cele su neake divne tie sluchadla
-
Michaelo
Hardcore addict
Pravdepodobne nemaju regulator hlasitosti, tak hraju stale na maxime. Moje maju na pravej musli regulaciu hlasitosti, takze vo Windowse mam vsetko na 100% a regulujem uz len na nich.
ten regulator hlasnosti by nemal byt windows? akoze jakm mozu hrat na plno ked ich mam na 10% .... keby hrali na 100% tak by som ohluchol
-
Michaelo
Hardcore addict
Vidno ze ma vobec nechapes.
Vela dobrych sluchadiel ma zabudovany regulator hlasitosti. Ak ho nema, sluchadla hraju stale na maximum a regulovat ich mozes len cez win.
Skus si o tom nieco pozistovat
Vela dobrych sluchadiel ma zabudovany regulator hlasitosti. Ak ho nema, sluchadla hraju stale na maximum a regulovat ich mozes len cez win.
Skus si o tom nieco pozistovat
takze neake radi ako to opravit alebo co?