Prave jsem dodelal a spustil web ktery bych si od Vas nezaujatych lidi rad nechal zkritizovat
web: http://www.podlahy-eu.cz/index.html
Ten kod radeji nechejme takuplink napísal:Fiktek:
kód - teraz nechám tak
design - pekný priemer 4/10. Chýba hĺbka, plastičnosť, materiály, nasvietenie a trochu centrovanie niektorých elementov, textov a pár drobností navyše.
Super, tak ja to poresim a jak to budu mit tak bych te potom poprosil o novou analyzuaudiotrack napísal:preto som ti dal tú stats. Tam máš vypísané aké máš chyby a ako ich odstrániť. K tomu nastavenie cacheovania a trošku zlepšiť kompresiu tým obrázkom lebo mega je fakt brutálne vela. Len pre orientáciu, toto forum generuje stránky o velkosti približne 140kB. Ty ich robíš o velkosti 1050kB
Ten bodkovany ram .. divas se na to pres FF ze??lekoklatik napísal:Všetko na čo kliknem sa označí bodkovaným rámom.
Pôsobí to na mňa dosť rušivo. Ináčej celá stránka
pôsobí fajn. Na mňa.
Tie body pod
"Povrch lze využíť k renovaci"
nebudú interaktívne? Budú tam len tak bez ničoho?
Asi to chapuaughostino napísal:este dalsia taka mala chybicka, tie prechody popisov obrazkov ti akosi nepasuju, zobrazi sa popis s obrazkom, potom sa zobrazi popis dalsieho obrazku, popis spolu s obrazkom sa schova a ten isty popis aj s obrazkom s ktorym je sparovany sa zobrazi a takto stale dokola
snad sa chapeme, lebo inac neviem ako by som to vysvetlilstaci sledovat popisy meniacich sa obrazkov
Jo ty jo fakt ze jo .. to je zvlastni ze i IE to dela .. nikdy mi to nedelalo .. mno asi budes mit pravdulekoklatik napísal:Tie bodky budu podla mna nieco v html kode.
Na to by si sa mohol skusit opytat audiotrack-a ak si najde cas.
Pripadne napis do sekcie programovanie.
Pretože mi tie bodky robí v opere, mozille a aj internet explorer...
mam mozillu 3.6.16, mozno je to iba prehliadacom a mozno zlym casovanim scriptufikotek napísal:
Asi to chapuMuzu se te zeptat pres jaky prohlizec se na to divas?? Ja to ted shlednul v IE8, FF, Chrome a vsechno zda se byti v poradku.