Red Dead Redemption 2
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Red Dead Redemption 2
Ja som zvedavy ako to pojde mne na tomto notebooku.
Intel Core i7-6700HQ (2,60-3,50GHz) (BNCH-8132b)
17,3" FHD 1920x1080px Matný IPS LED LCD
16GB DDR4 2133MHz
SSD M2 512GB
nVidia GeForce GTX 970M 3GB DDR5
Intel Core i7-6700HQ (2,60-3,50GHz) (BNCH-8132b)
17,3" FHD 1920x1080px Matný IPS LED LCD
16GB DDR4 2133MHz
SSD M2 512GB
nVidia GeForce GTX 970M 3GB DDR5
-
007miroslav007
Expert
Tak mne to ide pri AMD FX-8320 ( 8 jadro ), 16Gb ram a Radeon R7 370 3Gb na low a na rozlíšení 1024x768
tak na 25+/- snímkov.......ale viem, že tá karta už nieje bohviečo ( aj keď zas na druhej strane či je až taká slabá, nakoľko s inými hrami problém nemám ).....Takže ma čaká kúpa novej, pravdepodobne RX 590 8Gb a hádam to pôjde o čosi lepšie
edit: a ešte mi to aj začalo padať po nových updatoch......škoda že tam mám "nahraných" viac ako 2 hodiny, by som to vrátil...
edit: a ešte mi to aj začalo padať po nových updatoch......škoda že tam mám "nahraných" viac ako 2 hodiny, by som to vrátil...
Mám NTB s GTX960M a len závidím. 
-
twardykamen
Medium Professional
ako ta hra vyzera a hra sa? je to podobne GTA?uvazujem nad tym ale gta ma nebavilo.
Koncept hry je veľmi podobný GTA - plníš misie, ale máš aj kopu vedľajších možností ako lovenie zvierat, rybárčenie, gamblovanie v kasíne, atď. Hra je ale zasadená do úplne odlišného prostredia ako GTA, je to western, takže sú tam úplne iné zbrane a po mape sa presúvaš na koni.
Ak si fanúšikom westernov, tak by ťa to mohlo baviť, v opačnom prípade o tom dosť pochybujem vzhľadom na to, že si spomínal, že ťa GTA nebavilo...
Ak si fanúšikom westernov, tak by ťa to mohlo baviť, v opačnom prípade o tom dosť pochybujem vzhľadom na to, že si spomínal, že ťa GTA nebavilo...
Mna vzdy bavili vsetky GTA a povedal by som ze RDR2 kladie aspon zo zaciatku vacsi doraz na pribeh. Hral som to zatial asi 2 hodiny a este som nemal vela priestoru na volny pohyb. Islo sa z misie na misiu, ale boli zaujimave. Prostredie takmer nedotknutej prirody je velmi pekne, ale HW narocnost je vyssia ako pri GTA V. Musim dodat, ze filmove westerny ma nikdy velmi nebavili, no RDR2 ma zatial bavi.
Tu si mozes pozriet benchmarky pre GPU a CPU:
//autoeditácia príspevku (15 Nov 2019, 16:25)
Hardware Unboxed ma pekny navod na vyladenie nastaveni na PC, aby hra vyzerala dobre pri zachovani vysokeho fps:
Screenshoty nastaveni su v prilohe. Mozem potvrdit ze to funguje, na 1080Ti mam v 1440p stabilne 60-80 fps.
Tu si mozes pozriet benchmarky pre GPU a CPU:
//autoeditácia príspevku (15 Nov 2019, 16:25)
Hardware Unboxed ma pekny navod na vyladenie nastaveni na PC, aby hra vyzerala dobre pri zachovani vysokeho fps:
Screenshoty nastaveni su v prilohe. Mozem potvrdit ze to funguje, na 1080Ti mam v 1440p stabilne 60-80 fps.
3800x, 32bg ram, 1080ti extreme... Mam 2k monitor, nastavil som ultra kvalitu, zapol vsetko co sa dalo... v benchi mam 20 az 60 fps, avg 44fps.... V niektorych pasazach to dava kompu napiku...
Je jasne vidiet ze konzolovy port si berie dan,.. Ono videl som aj lepsiu krafiku v takychto nastaveniach a mal som 20,30 fps viac ako nic... Pozor, nevravim ze to vyzera zle, niektore scenerie pripominaju film, no na ksichtoch vidiet, ze je to starsi titul,....
Treba vsak povedat, ze je to stabilne a viacmenej bez bugov, co sa o vacsie portov neda povedat, optimalizacia je trosku flaknuta
Je jasne vidiet ze konzolovy port si berie dan,.. Ono videl som aj lepsiu krafiku v takychto nastaveniach a mal som 20,30 fps viac ako nic... Pozor, nevravim ze to vyzera zle, niektore scenerie pripominaju film, no na ksichtoch vidiet, ze je to starsi titul,....
Treba vsak povedat, ze je to stabilne a viacmenej bez bugov, co sa o vacsie portov neda povedat, optimalizacia je trosku flaknuta
-
Arkaz
Addict
ja este vaham ci kupit ci mi to vobec pojde na gtx970m teraz sa da za 40€. ale myslim ze ked to pojde na steam 5.12 mozno budu lacnejsie kluce.
Na steame to budes vediet aj vratit ak by ti to neslo dobre.
Tu mas test:
Tu mas test:
-
Arkaz
Addict
takze 1080p na medium s pripadnym doladenym nastaveni ako je spomenute vyssie alebo drobnym OC grafiky by to malo ist na 30+ fps 
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2019, 21:16)
Dnes kupeny RDR2 na epic games za 17 USD. Nutne nastavit v ucte lokalizaciu na gruzinsko a pri plateni mat zapnute VPN na gruzinsko. Pouzil som kupeny NordVPN cez ebay za 2,5€ na 3 roky.
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2019, 21:16)
Dnes kupeny RDR2 na epic games za 17 USD. Nutne nastavit v ucte lokalizaciu na gruzinsko a pri plateni mat zapnute VPN na gruzinsko. Pouzil som kupeny NordVPN cez ebay za 2,5€ na 3 roky.
-
twardykamen
Medium Professional
dik za tip.spravil som to takisto,ale pouzil som iba gruzinsku ip zadarmo
nemá niekto nejaké info či sa plánuje, prípadne sa pracuje na preklade pre PC verziu tejto hry? na googli som nič nenašiel, tak teraz neviem, či z neho niečo vôbec aj bude, alebo ako
-
lekoklatik
VIP
Vyuzi to ze sa ti ta hra paci a hraj ju anglicky. Ked niecomu nerozumies tak si to pozri v slovniku. Ani nebudes vediet ako a budes rozumiet viac a viac a viac. Ja som sa anglicky naucil hlavne z hier a z filmov. A to ani nehovorim o tom ako preklad poserie hru. Vela veci sa proste neda prelozit z anglictiny tak ako sa neda prelozit zo slovenciny...
Ale co som rychlo nasiel na google tak sa na to nikto nechysta. A kym to niekto aj prelozi, to uz davno budes vediet anglicky
Ale co som rychlo nasiel na google tak sa na to nikto nechysta. A kym to niekto aj prelozi, to uz davno budes vediet anglicky
Len doplnim, ze pri GTA V nejde Online, ak je tam Cestina (ak sa to nezmenilo), takze pri RDR2 to moze byt podobne.
-
Wishmaster
Medium Professional
Jo, ale zase je preklad a "preklad".
co je zoskupenie na prekladyher.eu, tak tam su velmi kvalitne preklady.
co je zoskupenie na prekladyher.eu, tak tam su velmi kvalitne preklady.
ako čo som čítal vyjadrenie tímu lokalizace.net (myslím, že jedného z najznámejších prekladateľských tímov v Čechách), "štítia sa" tohto projektu najmä kvôli textovej rozsiahlosti, keďže vraj ide v tomto prípade o najväčší projekt v histórii hier. skúsil som napísať aj skupine rpgčeštiny.cz, ale oni to zatiaľ tiež nemajú v pláne prekladať. čiže mi asi nezostane nič iné, len fakt tá angličtina, prípadne poľské titulky (aj keď to tiež asi nie je žiadny zázrak)lekoklatik napísal:Ale co som rychlo nasiel na google tak sa na to nikto nechysta
-
Wishmaster
Medium Professional
inak RDR 2 je na steame teraz pomaly kazdy druhy tyzden v akcii 
Síce som to ešte nehral, ale mám ozaj pochybnosti o tom, že by šlo o najväčší prekladateľský projekt v histórii hier. Existujú kadejaké rpg hry založené vyslovene na dialógoch a tam sú kopy textov kecačiek a ešte väčšie kopy registrov a ingame literatúry a neviem čoho všetkého, napr. Divinity Original Sin 2 má fúru kecačiek, alebo pillars of Eternity a obe boli preložené, nemyslím, že to RDR 2 môže prekonať rozsiahlosťou dialógov.
podľa vyjadrenia tímu lokalizace.net ktorý vytiahol komplet všetky texty má hra vraj cca 4600 normostrán čistého textu, čo ju vraj robí textovo najrozsiahlejším herným projektom aký bol kedy vytvorený. čiže asi tak noMuffi napísal:Síce som to ešte nehral, ale mám ozaj pochybnosti o tom, že by šlo o najväčší prekladateľský projekt v histórii hier.
-
ja_som
Star
Už je dostupný RedM pre RDR2, serverov je zatiaľ len "pár".
https://redm.gg/
https://redm.gg/