reklamacia ALZA
reklamacia ALZA
Zdravim, asi pred rokom som si objednaval z Alzy zdroj, Seasonic M12II 520 Bronze a mam teraz s nim problemy ale stratil som zarucak.. na stranke alzy ale mam realizovane objednavky a mam tam aj ten zdroj.. je mozne ho nejak pomocou toho reklamovat? zdroj by este mal byt v zaruke rozoberany nebol akurat ze nemam ten zarucak iba ten "elektronicky" ale to asi nesluzi ako zarucny.. kazdopadne ak by sa dalo vedel by niekdo postup napisat alebo nieco? ak hej budem vdacny.. ak sa to neda tak aspon nejaky servis na Seasonic veci alebo nieco kde to opravia? ale tak aby nestratil zaruku ak mozno 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: reklamacia ALZA
Dokonca ich elektronický záručák nezaujíma vôbec. Ja tam chodím už dosť dlho bez papierov, potrebujú len číslo faktúry. Btw. nikdy nie je problém to "vytlačiť" opäť.
presne tak ja uz som tam tiez riesil dve reklamacie bez papiera a nebol s tym ziaden problem...
hmm.. a ako to teda spravit? zabalit a poslat? mozte mi povedat adresu a podrobne ako ste to spravili
cislo objednavky mam aj ked som objednaval 3 polozky naraz snad to nevadi kazdopadne ma tesi ze sa to da
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Pre boha chlape.
Faktúra = záručný list.
Takže buď len napíš na papierik číslo faktúry a pošli im to alebo tú faktúru vytlač (na stránke Alzy ju máš možnosť vytlačiť) a pošli to.
Plus, majú tam možnosť aj podania reklamácie cez internet. Potom nemusíš posielať nič len zdroj a na balík napíšeš číslo ktoré ti pošlú na mail.
Karmistovi: Ja nie som agresívny. Keby to bolo agresívne vyzeralo by to inak
Faktúra = záručný list.
Takže buď len napíš na papierik číslo faktúry a pošli im to alebo tú faktúru vytlač (na stránke Alzy ju máš možnosť vytlačiť) a pošli to.
Plus, majú tam možnosť aj podania reklamácie cez internet. Potom nemusíš posielať nič len zdroj a na balík napíšeš číslo ktoré ti pošlú na mail.
Karmistovi: Ja nie som agresívny. Keby to bolo agresívne vyzeralo by to inak
skusim to teda cez to online
a tu zlu karmu som ti nedal ja