reklamacia mobilu..........

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
TROLCO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TROLCO »

Zaxman napísal:jj to je jasne že peniaze lebo zato maš už teraz zase neičo lepšie
ved hej, len sa bojim ze si nieco vymyslia aby mi nemuseli dat peniaze/ novy mobil...

napr: ze sa mi snazili dovolat a pod, ze ja som si fon neprsiel prevziat alebo zabudli mi to oznamit ze uz je fon opraveny....
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

to že nato zabudli je ich problem to že sa ti snažili dovolať ?? je blbosť kedže ako by mali ako operátor vedieť že to či ti volali alebo nie sa da lahko dokázať .............a vačšinou v tých obchodoch robia ženské ktore maju nejaku obchodnú akadémiu a moc sa do toho nevyznaju
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

TROLCO neviem co to tu trepes oni si nemaju co vymysliet, skusit to mozu ale staci spomenut SOIku a budu drzat huby a robit to co im kaze zakon.
TROLCO
Medium Expert
Medium Expert

tak bol som tam, ukazal som im papier ktori mi dali pri reklamacii a o chvilu mi doniesli tel, pytal som sa ich, ako je mozne ze je uz 32 den od reklamacii a oni mi nedali vobec vediet...povedali ze oni posielaju SMSa tel uz tam na predajni mali 15 den od relamacii,no ale mne ziadna neprisla..potom som sa spytal ci mam narok na odstupenie od zmluvy a vratenie penazy.povedali ze nie, ze oni mi poslali aj list asi v piatok a ze mi este nestihol prist..ked som od nich ziadal nejaky doklad ze bol poslany list, povedali ze mne ho nedaju, len keby mala o ten doklad zaujem SOI ...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

tak SOIkuj a to že si ten telefon zobral od nich si spravil blbosť si mal povedať že ho nekceš že ubehlo viac dní a stažuj sa

a predtým si skontroluj tu sms či ti ju niekto nahodou notvoril a ti nepípala potom na displeji že maš novu sms aby si nebol potom ako ch*j ...........

len to nenechavaj len tak že kašleš nato lebo nato sa spoliehaju.....ked trochu pritlačiš tak sa poseru
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

predajca nema povinost zakaznika informovat o tom ze je reklamacia vybavena!!! takze to ze niekto posle SMS alebo sa snazi dovolat je len bonus

v zakone je napisane ze reklamacia musi byt vybavena najneskor do 30dni ale uz tam nie je nic o prevzati telefonu

pokial prides do predajne po mesiaci (den po termine) a nebudu mat telefon v predajni, tak mas narok na vratenie kupnej ceny alebo vymenu za rovnaky mobil, pripadne iny mobil s doplatkom k povodnej cene

to ze prides sam po termine a chces peniaze aj ked tam uz teelfon maju, to je tvom problem a ani bozska SOI s ktorou sa vsetci zakaznici ohanaju ti NEPOMOZE
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

ja som mal podobnu skusenost...ale nie s mobilom pri mobile mi z tmobile stale poslali sms a to som reklamoval 4 krat :? ale pri pc komponente firma robila take veci ze nedala vediet a pritom to uz davno mali nastastie ma napadlo tam skocit skor..takze mozno pre kazdeho dalsieho s podobnym problemom...skuste sa sem tam zastavit priamo v predajni...
TROLCO
Medium Expert
Medium Expert

twardykamen napísal:skuste sa sem tam zastavit priamo v predajni...
nie kazdy ma predajnu pod nosom, napr ja som to mal cca 70km

a oni mi povedali ze ked telefon pride ze mi daju vediet,tak som sa spoliehal na to a caka,l ale oni nic

//autoeditácia príspevku ( 09 Mar 2009, 17:21 )
bb5unlock napísal:predajca nema povinost zakaznika informovat o tom ze je reklamacia vybavena!!! takze to ze niekto posle SMS alebo sa snazi dovolat je len bonus
nemas pravdu,na reklamacnum liste je uvedeny datum kedy bude reklamacie priblizne vybavena(vecinou tam dvaju pave 30den) v tedy by si mal zakaznik overit v ci je to vybavene,ake nie, predajca to MUSI vcas oznamit...
Napísať odpoveď