Reproduktor
Reproduktor
Zdravím bol som tento víkend na chate a boli sme sa pozrieť k druhým ľuďom na chatu ale o to nejde ide o to že na tej druhej chate mali 1 reproduktor mal výšku 70 + cm a hralo to nádherne neviete čo to mohlo byť ??? Mal na to aj zosilovač a pripojené na Pc
Poradte čo to bolo dik
Poradte čo to bolo dik
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Reproduktor
reproduktor vysoky 70+ cm
kokoz toto je otazka za vsetky drobne! 
vies ako, pri 3 promile hra vsetko dobre 
-
Ryan Giggs
VIP
Tak, tak. Indicia jak sviňa.
Inak ako to mohlo hrať nadherne, keď reprak bol jeden a hudba je stereo? Musela tam chybať veľka časť z každej jednej nahravky.
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
na gebulu to dobre tlaky davalo
! a dudni a dudni
urcite to bol nejaky vyskac
s basrefelexom a zosilovac bol 1x1W
a z pocitacu pustal midi 
Vy ste debilky riadne
Ja som vravel že celá bedňa v ktorej bol ten reprák uložený mala tak 70 cm na výšku a ten bass reprák mal možno 20 cm to už presne neviem odhadom a hore mal umiestnený výškový reproduktor ten taký malí špicatý zmrd možno tam ešte dačo bolo ale to som si už nevšimol dáko a v strede blikala modrá ledka podla basov. Na USB sa mi zdá že to bolo pripojené.
Vy rehotavce
Vy rehotavce
-
Ryan Giggs
VIP
Možno to bola to nejaka DIY bedňa, kedže tam niečo svetielkovalo. Kvalitne bedne nepotrebuju svetielkovať, aby uputali.
No ta modra ledka mohla kludne byt len indikator pretazenia. Bud to tam bola fakt nejaka diy domaca bednicka, alebo najskor nejaky aktivny reprobox http://www.thomann.de/ie/cat.html?gf=ac ... _fr&oa=pra
fakt tazko povedat podla toho opisu , kedze vestecku gulu mam v servise
fakt tazko povedat podla toho opisu , kedze vestecku gulu mam v servise
Joj jasne už zas vaša veštecká guľa tá pomáha to hej ale bolo to takého typu ako si pridal ten odkaz škoda že som ju neodfotil nič nechajte to tak inak mal to cez USB pripojené
Gemini robilo nejake taketo PA bednicky s usb. Skus pohladat
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem čo sa čuduješ, kedže ten tvoj popis môže sedieť na čokoľvek. Z toho sa fakt neda zistiť o čo presne ide.maco54 napísal:Joj jasne už zas vaša veštecká guľa tá pomáha to hej
Dobre dobre ale nemusia byť hneď v prvej reakcií tieto trápne pripomienky typu guľa
Clovek sa ti snazi poradit, a ty sa tu este urazas? K-
Viete čo nechajte to tak keď nechcete poradiť tak poviem. Ja sa neurážam vôbec len vravím že som videl nejaký reproduktor a že či by ste mi poradili že čo to je za typ. Už dobre no keď som napísal málo informacií tak poviem a nie hneď prvé čo napíšem je: ,, Smola guľa je v servise neviem nájdi si to sám ". Dobre ospravedlňujem sa tu za to, že som nenapísal DOSTATOK informácií, ale vždy sa to dá povedať aj normálne no nie ?????????????????????????????
"Hudba je stereo"...-Hudba nemoze byt mono???Ryan Giggs napísal: Tak, tak. Indicia jak sviňa.
Inak ako to mohlo hrať nadherne, keď reprak bol jeden a hudba je stereo? Musela tam chybať veľka časť z každej jednej nahravky.
Maco54
Jedna sa zrejme o nejaky mono nf zosilnovac,z ktoreho je napajany spominany reproduktor.To ze to hralo pekne kvalitne moze byt tym,ze prevedenie sustavy ZVUKOVKA PC+ZOSILNOVAC+REPRO je v prevedeni HIFI.Cize sa nejedna o bezne komponenty,ale kvalitne,urcene pre narocnych posluchacov...
-
Ryan Giggs
VIP
Môže. Ale vymenuj mi nejake nahravky (pesničky) ktore su nahrate v mono...dudo02 napísal: "Hudba je stereo"...-Hudba nemoze byt mono???
A ešte sa skus zamyslieť nad tym, prečo sa vyrabaju, dodavaju, predavaju repro či sluchadla v paroch.
A HIFI by to mohlo byť jedine ak to bol nejaky DAC a nie zosil. Ešte som nepočul o hifi integrovanej zvukovke.
dudo02 napísal: "Hudba je stereo"...-Hudba nemoze byt mono???
Maco54
Jedna sa zrejme o nejaky mono nf zosilnovac,z ktoreho je napajany spominany reproduktor.To ze to hralo pekne kvalitne moze byt tym,ze prevedenie sustavy ZVUKOVKA PC+ZOSILNOVAC+REPRO je v prevedeni HIFI.Cize sa nejedna o bezne komponenty,ale kvalitne,urcene pre narocnych posluchacov...
Máš pravdu ale pripojené to mal na notebook a tam dáke extra zvukovky nie sú a ta bedna nevyzerala dáko najlacnejšie ale zas nebolo to nahlas tak neviem či to až tak dobre hrá ale tie bassy no kokos to bolo dačo tie boli nádherné.
Co to ma spolocne s temou???To je nepodstatne,preco sa vyrabaju v paroch..Taktiez sa vyrabaju v 5.1...Ryan Giggs napísal: Môže. Ale vymenuj mi nejake nahravky (pesničky) ktore su nahrate v mono...
A ešte sa skus zamyslieť nad tym, prečo sa vyrabaju, dodavaju, predavaju repro či sluchadla v paroch.
Podstatne je to,ze si napisal blbost,preto ta moja poznamka...
Ziadna cast tam nemusela chybat.Upravou signalu je mozne spravit zo sterea,mono...Inak ako to mohlo hrať nadherne, keď reprak bol jeden a hudba je stereo? Musela tam chybať veľka časť z každej jednej nahravky.
Oznacenie HIFI,je vseobecne-HIFI=HIGH END.
Nebudem bazirovat nad tym,ci tam mal,alebo nemal HIFI,ja som tam nebol...Len som pisal autorovi,ako by to mohlo byt spravene.
len detail Hi fi = high fidelity
... ale celkovo myslim ze vy dvaja sa nerozumiete, a preto to nedorozumenie
-
Ryan Giggs
VIP
Podstatne to je. Je to preve kvôli hudbe a ta je stereo. 5.1 sem nepleť, to s hudbou nema nič.dudo02 napísal:Podstatne je to,ze si napisal blbost,preto ta moja poznamka...
Co to ma spolocne s temou???To je nepodstatne,preco sa vyrabaju v paroch..Taktiez sa vyrabaju v 5.1...
A blbosť to určite nie je. Ak je, tak zopakujem otazku, vymenuj mi nejake nahravky v mono. Odpoveď samozrejme nečakam...
Hej, už vidim toho jedinca, ktory si všetku hudbu preraba do mono....Ziadna cast tam nemusela chybat.Upravou signalu je mozne spravit zo sterea,mono...
Ja som nikde nepisal, že to tak spravene byť nemohlo. Lenže platilo by to len v pripade, že ten zosilovač v skutočnosti nebol zosilovač, ale DAC. Čo aj bol, kedže piše o tom, že to bolo pripojene cez usb. Takže zosil to byť nemohol.Nebudem bazirovat nad tym,ci tam mal,alebo nemal HIFI,ja som tam nebol...Len som pisal autorovi,ako by to mohlo byt spravene.
Hifi nerovna sa highend.
To je ale jedno. Nevideli sme, tak pôvodnu otazku nevyriešime.