Reproduktory
-
Broli
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Reproduktory
Cawte. Kamos by si chcel kupit nejake reproduktory 2+1. Vyzaduje aby boli naozaj vykonne a maly dobre basy.
Co hovorite na toto
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6872797
Oplati sa to???
Popripade poradte nejake lepsie.
(kamos ma na zvukovej len 1 vystup zeleny a 1 ruzovy-notebook)
Co hovorite na toto
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6872797
Oplati sa to???
Popripade poradte nejake lepsie.
(kamos ma na zvukovej len 1 vystup zeleny a 1 ruzovy-notebook)
-
DanielDevil
Addict
-
DanielDevil
Addict
-
juslik
King
jednoznacne : http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6872797
nieje co riesit
nieje co riesit
-
Traktorista
Guru
Skus sa vyjadrovat jasnejsie..A ze chlapec-
OK-Vzadu mas aj vstupy na CHINCH.Do tychto jednotlivych vstupov privadzas stereo signal.Jednotlive vstupy vies samozrejme medzi sebou prepinat.Ak mas obycajnu zvukovku,prepojis to kablom-JACK 3,15 a druha strana 2XCHINCH.V tomto pripade nestlacis ten gombik pri ktorom je napisane PC,ale zvolis vstup na ktory si to pripojil..Dufam ze si pochopil...
Potom tam mas vstup na prepojenie s PC-k tomu tam je specialny kabel.Ten sa pichne do zvukovky.Jeden koniec je 3x 3,15 JACK a druhy je specialny konektor,ktory je vstup do zosilnovaca.V tomto pripade musime zapnut gombik ,ktory zodpoveda vstupu s oznacenim PC.
Ak by si nemal kam pichnut(pripad,ze tvoja zvukovka nepodporuje 5.1)dva zvysne kable,pouzijes obycajny kabel-vid.pripad c 1.Co je presne tento pripad
Chapes,chlapec?
OK-Vzadu mas aj vstupy na CHINCH.Do tychto jednotlivych vstupov privadzas stereo signal.Jednotlive vstupy vies samozrejme medzi sebou prepinat.Ak mas obycajnu zvukovku,prepojis to kablom-JACK 3,15 a druha strana 2XCHINCH.V tomto pripade nestlacis ten gombik pri ktorom je napisane PC,ale zvolis vstup na ktory si to pripojil..Dufam ze si pochopil...
Potom tam mas vstup na prepojenie s PC-k tomu tam je specialny kabel.Ten sa pichne do zvukovky.Jeden koniec je 3x 3,15 JACK a druhy je specialny konektor,ktory je vstup do zosilnovaca.V tomto pripade musime zapnut gombik ,ktory zodpoveda vstupu s oznacenim PC.
Ak by si nemal kam pichnut(pripad,ze tvoja zvukovka nepodporuje 5.1)dva zvysne kable,pouzijes obycajny kabel-vid.pripad c 1.Co je presne tento pripad
No a mas este dalsie 2 nevyuzite vstupy,ktore mozes pouzit napr.na MP3,radio,walkman,televizor atd...Popr nevyuzity vstup 5.1 prepojit s DVD prehravacom,ktory to podporuje.Broli napísal:(kamos ma na zvukovej len 1 vystup zeleny a 1 ruzovy-notebook)
Chapes,chlapec?
Ty ten kabel na 5.1 nepouzijes.Pouzijes kabel,ktory si kupis,popr.vyrobis-a ten bude vyzerat:
1strana kabla-JACK 3,5 sereo-tu pripojis myslim,ze zeleny konektor notebooku.Teda ten kam pichas aj sluchatka.
2strana kabla-2xCHINCH-tuto stranu pripojis do vstupu,ktory sa nachadza na zadnej strane subwoofera.Jedna sa o dvojicu- zlty a cerveny konektor(diera).Je ich tam viac a kazdy zodpoveda jednemu tlacidlu na prednom(ovladacom) panely.
Ruzovy konektor na notebooku sluzi na mikrofon a ten nepotrebujeme k tomuto ucelu.Tam si mozes zapojit mikrofon.
1strana kabla-JACK 3,5 sereo-tu pripojis myslim,ze zeleny konektor notebooku.Teda ten kam pichas aj sluchatka.
2strana kabla-2xCHINCH-tuto stranu pripojis do vstupu,ktory sa nachadza na zadnej strane subwoofera.Jedna sa o dvojicu- zlty a cerveny konektor(diera).Je ich tam viac a kazdy zodpoveda jednemu tlacidlu na prednom(ovladacom) panely.
Ruzovy konektor na notebooku sluzi na mikrofon a ten nepotrebujeme k tomuto ucelu.Tam si mozes zapojit mikrofon.
Ono ak tam pripojis stereo signal,tak ti to bude hrat vo vsetkych reproduktoroch.Presne tak ako ked ma niekto zvukovku 5.1,audio zostavu 5.1 a pusti napr.WINAMP.Ty dosiahnes presne to iste,zo stereo kablom.On samotny zosilnovac ma v sebe akysi"5.1 dekoder",ktory ti stereo signal rozdeli na vsetky repraky.Je to nejake"falosne 5.1".
Jediny rozdiel by si postrehol,ak by si pustil napr.DVD,kde mas napalenych 6 zvukovych stop.Tebe by vtedy nehralo,tych "original 5.1".
Ak by si zapojil len jeden kabel(zvysne prilepil paskou
),tak by ti vlastne islo iba-bud 2 satelity,bud 2 krajne,alebo subwoofer+stredovy.
Ak myslis,ze nema zmysel kupovat 5.1...Ja by som dnes iny zvukovy system,ako 5.1 nekupil..Nezabudaj ze 5.1 do stereo modu prepnes hocikedy.Avsak zo sereo sustavy 5.1 nedostanes.
Jediny rozdiel by si postrehol,ak by si pustil napr.DVD,kde mas napalenych 6 zvukovych stop.Tebe by vtedy nehralo,tych "original 5.1".
Ak by si zapojil len jeden kabel(zvysne prilepil paskou
Ak myslis,ze nema zmysel kupovat 5.1...Ja by som dnes iny zvukovy system,ako 5.1 nekupil..Nezabudaj ze 5.1 do stereo modu prepnes hocikedy.Avsak zo sereo sustavy 5.1 nedostanes.
-
Traktorista
Guru