Resident Evil 5

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

Dem0n napísal:Má nepodporovanú grafickú kartu. Kamoš mal podobný problém a potom zistil, že jeho ATI x1950 na to už nestačí. Minimum je ATI 2450, tuším.
2400.. Ale ved X1950 je o vela lepsia grafika ako HD2400, je sice pravda ze nepodporuje DX10 ale myslim ze to nebude tym
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

rochedo napísal:uz som to hral davnejsie ale nemal som nikdy problem s municiou...
Teraz som našiel granátomet, do ktorého sa da kupovať munícia, ale prestal som ho používať, pretože je extrémne učinný a potom sa okrádam o súboje face to face a aj o vačšinu zábavy :D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

xJEDIKNIGHTx napísal:Teraz som našiel granátomet, do ktorého sa da kupovať munícia, ale prestal som ho používať, pretože je extrémne učinný a potom sa okrádam o súboje face to face a aj o vačšinu zábavy :D
neboj sa najdes este aj zaujimavejsie veci :)
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

No neviem, na túto hru som sa tešil ale vedel som že to ovládanie stále ostalo rovnaké. Ale aspoň že sa už ovládať v pohode na klávesnici a myši , čo bol hlavný problém vo RE4 . Ale aj tak na ovladanie si treba zvyknúť, atmosféraa je v pohode a velmi chválim optimalizáciu .

Ale celkovo z hry mám aj napriek tomu skôr negatívne pocity. Možno že som moc z CS-kovaný ,ale to ovládanie a pohlad mi vôbec nesadli. Skôr sa tešim na Left 4 Dead 2 ,ktorý síce nebude mať taký príbeh ,ale aspoň dúfam že tam bude taká atmosféra ako v 1
erikmendel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa erikmendel »

cawes mam mensi problem vzdy ked idem nainstalovat resident evil 5 tak mi to sekne nwm co stim je asi sa to neda niak porobyt....a ked chcem spustit hru tak mi vihodi error ze mi chyba ten subor co mi nenainstalovalo ?? neda sa to niak ??
branoo8
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa branoo8 »

Tak prave som to dohral, jedna z najlepsich hier za tento rok proste paradny pribeh, grafika az na to ovladanie na ktore som si rychlo zvykol. A ted hura na Batmana.
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

Pripajam sa. Vcera som to dohral. Vyborna grafika ktora mi slapala na plnych nastaveniach, cize hra bola aj super optimalizovana. Obcas mi chybali naboje a hlavnou chybou bolo to ovladanie ale ako povedal kolega treba si zvyknut. :) Kto nehral, tomu odporucam zahrat si tuto super hru.
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

PLS vas neviete preco mi pri hre niektore veci blikaju ? niekedy na cerveno...inokedy na zeleno...prosim cim to je ? a ako sa to da odstranit ?
dik moc
Sapo
Addict
Addict

Hod screen a opis zostavu. nemusi ti stihat grafika, ale dolezite je aby si napisal co mas za komp
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

ako zabijem toho zombika z motorovou pilou tusim je to koniec actu 2-1

uz je po nom ale bol husty :)
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mirom11 »

Super hra zatial podla mna vo svojom obore ajlepsia moje hodnotenie 20 z 10 :lol:

len mam taku otazocku ked som zacinal prvy krat som dal najprv amatera optiaznost a nik ma nemohol zabit resp aj bossovia proste ked mi jedno vypálil mi ubral skoro nič a ked som presiel celu a skusal znovu amatera tak mi to uz uberalo hodne z hp (na vyssích urovniach je to samozrejmost ) ja len ci to tak ma byt alebo sa to len ne nejak na zaciaku buglo alebo co ?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

do prčic už mám problém pri spustení :(

Zostavu mám dostatočnú a mám Win XP SP3
Verzia RELOADED klasická MULTILANG čiže aj čeština. Skúšal som dať aj anglický jazyk ale vždy mi pri spustený DX9 vypíše chybu /obrazok v prilohe č.1/ a keď to pustím cez launcher tak čierna akoby spúšťacia obrazovka a potom vybehne error. prikladam error v prilohe (č.2)
Prílohy
Č.1 spustane cez ikonu RE5DX9
Č.1 spustane cez ikonu RE5DX9
Č.2 spustane cez launcher a nasledne tlacidlo spustit s podporou DX9
Č.2 spustane cez launcher a nasledne tlacidlo spustit s podporou DX9
kotlas666
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kotlas666 »

ja mam ATI 1950x a pri spusteni hry mi vyhodi toto...
Vraj ze ak nebude neaky patch alebo nieco tak to proste na tychto radeonoch nespustim....AJ OSTATNYM TO NEJDE?
Prílohy
Bez názvu.jpg
petko117
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa petko117 »

Vampir napísal:ako zabijem toho zombika z motorovou pilou tusim je to koniec actu 2-1

uz je po nom ale bol husty :)
ako si ho zabil:?gulky nanho nejako neplatia a tie dva sudy co vybuchnu ked do nich stralim to ho len omraci..uz si neviem s tym rady
Sapo
Addict
Addict

lekoklatik napísal:do prčic už mám problém pri spustení :(

Zostavu mám dostatočnú a mám Win XP SP3
Verzia RELOADED klasická MULTILANG čiže aj čeština. Skúšal som dať aj anglický jazyk ale vždy mi pri spustený DX9 vypíše chybu /obrazok v prilohe č.1/ a keď to pustím cez launcher tak čierna akoby spúšťacia obrazovka a potom vybehne error. prikladam error v prilohe (č.2)
Skus si aktualizovat directx

//autoeditácia príspevku ( 22 Sep 2009, 20:03 )
kotlas666 napísal:ja mam ATI 1950x a pri spusteni hry mi vyhodi toto...
Vraj ze ak nebude neaky patch alebo nieco tak to proste na tychto radeonoch nespustim....AJ OSTATNYM TO NEJDE?
Skus stiahnut najnovsie oladace na VGA
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

Ti co maju starsie grafiky ati x1xx mozu skusit aplikovat tento patch. Cital som komentare ze to funguje. Nieje to dokonale ale budete moct hrat hru.

Kód: Vybrať všetko

http://boris-vorontsov.narod.ru/enbseries_re5_patch1_0.zip
kotlas666
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kotlas666 »

Sapo napísal:Skus stiahnut najnovsie oladace na VGA
na vga?ved ja mam ati radeon

//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 19:03 )
toto mi robi stym patchom 1.
Prílohy
Bez názvu.jpg
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

kotlas666 napísal:na vga?ved ja mam ati radeon
:lol:

Inak, mne bežne kompletne vypadnú videá, takže nevidím absolútne nič. To aj vám?
Sapo
Addict
Addict

kotlas666 napísal:na vga?ved ja mam ati radeon
A co ked mas Ati. Ati nie je VGA? :)
Henky Mne to ide pekne, aj vide aj hra, uz som to aj presiel, a prechadzam to druhy krat. Neviem preco mate vsetci problem s tou hrou :)
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

mam 4870 atinu a slape to v pohodke akurat AA som si dal na 4x neskusal som 8x. Grafika perfektna, videa perfektne, dej perfektny, lokalizacia perfektna. Akurat ten zaciatok s tou popravou sa mi zdal dost tazky ale inak je to husta killovacka. Chcel by som sa spytat ci predosle casti boli na PC ak hej tak ci to nadvazuje nejako a ci sa oplatia zahrat. Pamatam si 1 a 2 tie boli pohode...
Napísať odpoveď