restartovanie PC
restartovanie PC
Prosím, ak niekto vie pomôcť, tak prosím pomôžte!!!
Mám takýto problém: Bezdôvodne sa hocikedy reštartuje PC. Niekedy dokonca PC nestihne ani nabootovať a reštartuje sa niekedy aj viackrát za sebou. Ked sa mi konecne Windows naštartuje, tak si spravim antivirusovy test a antispyware test. PC ma asi 2 roky a zacal takto blbnut asi pred rokom. Od vtedy sa intenzita restartovania stupňuje.
Používam Windows Xp Service pack 2
procesor Intel celerom 3.06GHz
Ram 256MB
Hardisk 75GB
Počas používania mi Antivirus našiel par vírusov, ktoré som odstránil. Používam AVAST antivirus, AD-Aware Profesional proti spyware a pouzivam Kerio Firewall.
Mám takýto problém: Bezdôvodne sa hocikedy reštartuje PC. Niekedy dokonca PC nestihne ani nabootovať a reštartuje sa niekedy aj viackrát za sebou. Ked sa mi konecne Windows naštartuje, tak si spravim antivirusovy test a antispyware test. PC ma asi 2 roky a zacal takto blbnut asi pred rokom. Od vtedy sa intenzita restartovania stupňuje.
Používam Windows Xp Service pack 2
procesor Intel celerom 3.06GHz
Ram 256MB
Hardisk 75GB
Počas používania mi Antivirus našiel par vírusov, ktoré som odstránil. Používam AVAST antivirus, AD-Aware Profesional proti spyware a pouzivam Kerio Firewall.
v prvom rade vyskusaj uplny format disku - v pripade , ze tam mas nejakeho neodstranitelneho cerva ...
2. ak ti to uz tobi rok, moze to byt hocijakym HW , co mas v PC
3. skor si myslim , ze nejaky komponent odchadza , kedze ti to predtym ficalo a az po roku sa to zacalo srat .. nasvedcuje tomu aj vacsia intenzita restartovania ...
//otazocka: to si odvtedy neformatoval disk ?
3. skor si myslim , ze nejaky komponent odchadza , kedze ti to predtym ficalo a az po roku sa to zacalo srat .. nasvedcuje tomu aj vacsia intenzita restartovania ...
Pokiaľ Ti resetne komp ešte pred nabootovaním, tak chyba je na 99% v hw, z toho najväčšiu šancu dávam zdroju, ale tiež môže blbnúť aj RAM. No podľa mňa zdroj!!! 
Mám skúsenosť práve s týmto, komp sa náhodne tvrdo reštartoval, dokonca niekedy nestihol ani systém nabehnúť, nuž a vyriešil to nový zdroj.
Mám skúsenosť práve s týmto, komp sa náhodne tvrdo reštartoval, dokonca niekedy nestihol ani systém nabehnúť, nuž a vyriešil to nový zdroj.
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
Mne to robil a preinstaloval windows
Mal som teraz nedavno dalsi virus a zase to robi ale denne asi tak 1 x a chystam sa opat preinstalovat windows
Moze to byt aj zdroj ale skus preinstal. windows
Mal som teraz nedavno dalsi virus a zase to robi ale denne asi tak 1 x a chystam sa opat preinstalovat windows
Nemal som na to nejaky vacsi dovod, aj ked som uz chcel formatovat, ale mama tam ma svoje udaje o ktore sa bojisnake2 napísal:v prvom rade vyskusaj uplny format disku - v pripade , ze tam mas nejakeho neodstranitelneho cerva ...
Re: kuk
Myslis, ze som za cele dva roky nepreinstaloval windows? Ono mi to robi aj po preinstalovani toho stareho(neformatoval som hardisk).HENRICH1571993 napísal:Mne to robil a preinstaloval windows
Asi prve, co som urobil pri prvom spusteni mojho PC bolo vypnutie automatickeho restartu Confuseddeblasco napísal:
hlavne si vypni automaticke restartovanie pri chybe...
najdes to:
pravy click na my computer
properties
tab advanced
tlacitko settings v startupa&recovery
check box automatic restar (vypni)
pri chybe ktora by ti restartla PC, ti teraz necha vzy info na obrazovke...
Asi prve, co som urobil pri prvom spusteni mojho PC bolo vypnutie automatickeho restartudeblasco napísal:hlavne si vypni automaticke restartovanie pri chybe...
najdes to:
pravy click na my computer
properties
tab advanced
tlacitko settings v startupa&recovery
check box automatic restar (vypni)
pri chybe ktora by ti restartla PC, ti teraz necha vzy info na obrazovke...
-
tomaxx_199
Medium Professional