Richard Burns Rallye

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Zasluzi si tato gamesa pomenovanie simulator

Ano
56
64%
nie
31
36%

Celkom hlasov: 87

S@ndman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Richard Burns Rallye

Príspevok od používateľa S@ndman »

Narazam na spravanie auta:Idete 60 km/h po asfalte a smyka ho ako na lade + 4x4 akoby ani nemalo,a pomaly ho nie je mozne dostat do stopy...,a ked idete bez plynu je az prehnane nedotacave,je mi jasne ze na to treba volant aby sa to dalo hrat,ale aj tak si myslim ze je ta fyzika az prehnana..
piste...
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

nj ja si myslim ze si zaslu zi, pretoze aj ked su tie auta dost tazko ovladatelne (bez volantu, alebo aspon joysticku s ruderom sa to NEDA HRAT!) ale skus si v sportiaku jazdit tak ze budes mat bud plyn na 0 ale na 100 ...mne sa ta hra paci no zaciatky boli tazke
A je tam urcite najlepsia grafika sportovych hier :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

zda sa ti to tazke lebo to hras na klavesnici = digitalny plyn + digitalny volant
skus ist v normalnom aute tak ze budes davat naplno volant do strany a pedale budes tiez tlacit naplno...
V Live for speed aspon ten volant vyriesili myskou a na plyn treba ziskat cit :-) Ked som skusal formulu tak som sa musel rozbiehat na 3ke aby som nedostal hodiny - ale s autami s prednym nahonom alebo 4x4 to je v pohode.
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

No neviem.. Richarda som hral len chvilku, ale moc ma to nechytlo. Myslim ze lepsie je Xpand Rally...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Kufor napísal:No neviem.. Richarda som hral len chvilku, ale moc ma to nechytlo. Myslim ze lepsie je Xpand Rally...
jasne ze ta to nechytilo, lebo cielom tej hry nie je v prvom rade byt zabavnou ale byt realnou...a realita je kruta, zo zaciatku je to tazke ale ked sa to naucis hrat tak si hru vychutnas naplno(ja a Live for speed), skoda ze nemam volan + pedale, to by som RBR drtil den noc
Xpand rally a CMR su hry pre siroke masy, naucis sa to hrat za 10 minut a mas pokoj, u RBR alebo LFS musis najprv par hodin trenovat aby si dokazal prejst trat bez chyby a dalsich par hodin aby si dosiahol najlpesie casy, ale ten pocit potom stoji za to. 8)
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

GothaR napísal:zda sa ti to tazke lebo to hras na klavesnici = digitalny plyn + digitalny volant
skus ist v normalnom aute tak ze budes davat naplno volant do strany a pedale budes tiez tlacit naplno...
V Live for speed aspon ten volant vyriesili myskou a na plyn treba ziskat cit :-) Ked som skusal formulu tak som sa musel rozbiehat na 3ke aby som nedostal hodiny - ale s autami s prednym nahonom alebo 4x4 to je v pohode.
btw hral som to joyi s trotllom a ruderom :wink:
2pec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2pec »

podla mna je collin lepsi...aj ked teda hlavne tie novsie.....auta tam sice smykaju ale po troche treningu sa citim akoby som pozeral rally v telke...daju sa perfektne vytacat zakruty a po kratkom treningu to ide naozaj dobre.....graficka je mozno v richardovi lepsia ako v collinovi 05 ale mne sa collin aj tak viac paci..... :P
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

JJ podla mna by to mohol byto mohol byt simulator :)
2pec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

H5ck2r: jazdil si uz niekedy s autom v reali????? :wink:
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

2pec napísal:H5ck2r: jazdil si uz niekedy s autom v reali????? :wink:
Ako v hre ano ale naozaj nie...Ty ano?!
2pec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

hej....tak si sadnes do ozajstneho auta, potom si nebudes mysliet ze Richard Burns Rally je simulator.... :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

2pec napísal:hej....tak si sadnes do ozajstneho auta, potom si nebudes mysliet ze Richard Burns Rally je simulator.... :wink:
sedel si v speciali WRC a hnal ho na hranicu svojich moznosti? Potom budes moct hodnotit ci je RBR simulator...ked chces hranie RBR porovnavat s jazdou normalnym autom tak si na omyle.
CMR je o tom - staci trochu treningu a da vam pocit ze auto ide tak ako by islo v skutocnosti ale staci si pozriet par zaznamov z rally a je jasne ze to tak nie je. A uz len fakt ze na vyvoji RBR spolupracoval sam Richard Burns napoveda ze to bude asi o dost realnejsie ako ine hry
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

2pec napísal:hej....tak si sadnes do ozajstneho auta, potom si nebudes mysliet ze Richard Burns Rally je simulator.... :wink:
Do normalneho auta? To s relly nema nic spolocne ale podla mna by to mohol byt simulator :)
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

2pec napísal:podla mna je collin lepsi...aj ked teda hlavne tie novsie.....auta tam sice smykaju ale po troche treningu sa citim akoby som pozeral rally v telke...daju sa perfektne vytacat zakruty a po kratkom treningu to ide naozaj dobre.....graficka je mozno v richardovi lepsia ako v collinovi 05 ale mne sa collin aj tak viac paci..... :P
Ja si tiez myslim, ze Collin je lepsi aj ked je mozno menej realny (aspon tam dojdem do ciela). Rychlejsie som sa naucil jazdit na normalnom aute ako v tejto hre :?
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

toca racer 3 zarucene lepsie a tomusa da aj povedat simulator to rally je uplne namakane .oproti tejto hre
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ja som urcite radsej za Colin McRae Rally 2005 :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

colin je klasika, ale zasa aj burns ma nieco do seba
Gothar
Moderátor
Moderátor

Colin sa dobre hra, ale s realitou nema vela spolocneho :lol:
Zato ked v RBR zvladne clovek vyhrat etapu tak ma z toho omnoho lepsi pocit, treba si davat pozor v kazdej zakrute a pri kazdom stlaceni plynu, to iste je aj v Live for speed. V colinovi staci pred zakrutou tuknut na brzdu, natocit auto a ide to same :D
mano82
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mano82 »

GothaR napísal:zda sa ti to tazke lebo to hras na klavesnici = digitalny plyn + digitalny volant
volant cez usb neni digitalny? :lol: to len taka ustipacna poznamka...jasne ze volant sa klavesnicou neda nahradit, ale tiez ma RBR moc nechytil, nieco mi na tom od zaciatku vadilo, ale uz si nepamatam co. Colina som hraval do bezvedomia. Naco su take hry co si vychutna 0,0000001% ludi. Ved predsa je to HRA, a nie boj o zivobitie, miliony atd... :aasmile5: uz koncim, ale...
Dalsia ustipacna poznamka: A na CMR sa nepodielal Colin McRae? :smt043
Gothar
Moderátor
Moderátor

mano82 napísal:volant cez usb neni digitalny? :lol: to len taka ustipacna poznamka...jasne ze volant sa klavesnicou neda nahradit, ale tiez ma RBR moc nechytil, nieco mi na tom od zaciatku vadilo, ale uz si nepamatam co. Colina som hraval do bezvedomia. Naco su take hry co si vychutna 0,0000001% ludi. Ved predsa je to HRA, a nie boj o zivobitie, miliony atd... :aasmile5: uz koncim, ale...
Dalsia ustipacna poznamka: A na CMR sa nepodielal Colin McRae? :smt043
Takze, digitalny volant v tom mojom prispevku znamenal tocenie na klavesnici, iba 0 a 1, plny do jednej alebo do druhej strany alebo rovno. Normalny volant je analogovy, takze tak.
RBR nie je mainstreamova hra a ten kto sa to nauci hrat si to vychutna omnoho viac ako nejaku arkadu kde vyrhas sampionat a mozes hru pdinstalovat. Hras sa s nastavenim, kazda sekunda k dobru hreje pri srdci :-) V Live for speed to je citit este viac, lebo sa jazdi na okruhoch.
Neviem akym dielom sa Colin podielal na CMR ale pravdepodobne im iba predal meno. A staci si pozriet rychlosti akymi sa jazdi v CMR cez zakruty a kazdy pochopi, ze to nie je hardcore simulacia.
Napísať odpoveď