right click - x64
right click - x64
Ahoj, mám taký divný "problém". Spočíva v tom že po preinštalovaní windowsu (W7 ultimate x64) mám po kliknutí pravým talčidlom normálnu ponuku čo spraviť so súborom, ale mám tam aj možnosť X64 v ktorej mám znovatie isté možnosti. Keď som mal predtým W7 enterprise, nebolo to tam, tak sa chcem spýtať či je to normálna vec, a druhá vec čo sa chem spýtať či sa to nejak nedá odstrániť, s tým že všetky možnosti by sa automaticky vykonali pod pod príkazom x64 (alebo ako to povedať) 
Re: right click - x64
Nemalo by to tam byt (asi vlite verzia, s ktorou sa niekto hral). Hod screen, rad by som to videl.
Ja to mám doma aj v práci na oficiálnom windowse.... ale mám pocit, že to je vec TotalCommandera, pretože ak kliknem hocikde mimo TotalCommandera, táto ponuka X64 sa neobjaví...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...presne tak to mám aj ja...zrejme si pri inštalácii TC nechal zaškrtnuté "implementovať do Kontextového menu"...
Ježíš, ďakujem. Áno máte pravdu robí to iba v Total Commandery. Keďže inak so súbormi nemanipulujem tak som si to ani nevšimol, len ma to dosť zaskočilo. Ešte raz ďakujem...