Rippovanie hier;ako, včom sa robia *.7z súbory?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Fata! ChaoS
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rippovanie hier;ako, včom sa robia *.7z súbory?

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

Chcel by som vedieť ako sa dajú rippovať napr. 4GB hry na 1.3 GB mám jednu takú hru a sú tam také súbory a chcel by som vedieť, že v akom programe to robia? hmm vie niekto? Dúfam že hej ak mi niekto vtom pomôže tak reputácia je istá :!: ďakujem
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Toto je program na pakovanie do 7z
Tu si ho mozes stiahnut a vola sa 7ZIP:

Kód: Vybrať všetko

http://prdownloads.sourceforge.net/sevenzip/7z442.exe?use_mirror=mesh
Pridanie karmi staci... :wink:
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No tak už som nato prišiel sám a ten 7z je tiež dosť na nič oveľa lepšie je WinUha Rc 2.0.1.

Ale neviem ako sa dá spakovať napr. 400MB na 45MB jeden típerk to spravil stým Uharc, ale neviem ako sa to robí už som skoro všetky nastavenia skúšal, ale nešlo to.
Možno treba udať nejaké parametre a tak, ale neviem aké tak ak niekto vie to, že ako sa to dá až tak spakovať a pôjde to tak vtedy dám karmu aj tri.
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

skus KGB archiver....

jo a tema je v zlej sekcii!!!!
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No zatial to vyzerá dobre uvidímm, že ako to spakuje na konci ak to bude Ratio aspoň 70% tak ti dávam karmu +3
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Uharc

Príspevok od používateľa forgottten »

Je velmi odporucam UHARC. To Ti zmaka cely tony hawk american wasteland na 300MB. Perfektna vecicka. Len to hrozne dlho robi ak das intenzivnu kompresiu. Ja ho vsak uznavam a s pomocou neho zaluhej vsecko co neni muzika a obrazky. Textove subory Ti dokaze zmensit aj na pouhych 0,3%!!
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Uharc

mimkorn napísal:Je velmi odporucam UHARC. To Ti zmaka cely tony hawk american wasteland na 300MB. Perfektna vecicka. Len to hrozne dlho robi ak das intenzivnu kompresiu. Ja ho vsak uznavam a s pomocou neho zaluhej vsecko co neni muzika a obrazky. Textove subory Ti dokaze zmensit aj na pouhych 0,3%!!
A to WinUHA RC to nieje presne to UHARC ? Ak je vtom rozdiel tak to stiahnema pls aké mám dať nastavenie aby mi to tak zmenšilo, lebo mi to spraví len na 80 percent a neviem ako to mám nastaviť aby to spravilo aspoň na 50 percent
znais
Expert
Expert

Re: Rippovanie hier;ako, včom sa robia *.7z súbory?

Príspevok od používateľa znais »

Fata! ChaoS napísal:Chcel by som vedieť ako sa dajú rippovať napr. 4GB hry na 1.3 GB mám jednu takú hru a sú tam také súbory a chcel by som vedieť, že v akom programe to robia? hmm vie niekto? Dúfam že hej ak mi niekto vtom pomôže tak reputácia je istá :!: ďakujem
Kedze sa ripuju tak to znamena ze su odtial odstranene videa, hudba, ... prosto vsetko co nie je nevyhnutne k hraniu.
Uharc je kvalitny komprimovaci nastroj ale na kompresiu 4GB na 1.3 pri hre mozes zabudnut (teda ani ziadny iny komprimovaci program to nezvladne).

//ozivujem mrtvy link len preto, lebo som tu dosiel cez google a keby aj niekto iny raz takto dosiel tak nech je tato tema trochu urovnana :)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

znais napísal:Kedze sa ripuju tak to znamena ze su odtial odstranene videa, hudba, ... prosto vsetko co nie je nevyhnutne k hraniu.
Uharc je kvalitny komprimovaci nastroj ale na kompresiu 4GB na 1.3 pri hre mozes zabudnut (teda ani ziadny iny komprimovaci program to nezvladne).

//ozivujem mrtvy link len preto, lebo som tu dosiel cez google a keby aj niekto iny raz takto dosiel tak nech je tato tema trochu urovnana :)
sorry stara tema.. ale gta san andreas mam ze 600mb a po rozbaleni to ma 4.3 GB ! ale za tie nervy to ani moc nestoji uz sa mi to rozbaluje asi 4 hodiny
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

MurphY napísal:sorry stara tema.. ale gta san andreas mam ze 600mb a po rozbaleni to ma 4.3 GB ! ale za tie nervy to ani moc nestoji uz sa mi to rozbaluje asi 4 hodiny
to uz zalezi od tvojho CPU ako rychlo sa to rozbali
znais
Expert
Expert

Príspevok od používateľa znais »

MurphY napísal:sorry stara tema.. ale gta san andreas mam ze 600mb a po rozbaleni to ma 4.3 GB ! ale za tie nervy to ani moc nestoji uz sa mi to rozbaluje asi 4 hodiny
Raz je to RIP tak je to RIP a nieco musi chybat, ta velkost po "rozbaleni" je nerealna, program ti len vytvori prazdne subory.
Takze napis co tam chyba ked to nainstalujes, radio stanice pravdepodobne nebudu...
Natro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natro »

Loooool 4 hodiny :lol: zozen si radsej s instalackou ne?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

znais napísal:Raz je to RIP tak je to RIP a nieco musi chybat, ta velkost po "rozbaleni" je nerealna, program ti len vytvori prazdne subory.
Takze napis co tam chyba ked to nainstalujes, radio stanice pravdepodobne nebudu...
je tam vsetko..vazne len audio subory po rozbaleni maju 3,5gb !

no uz to je 5 hodin :).. no hold mohol som si radsej tu instalacku zohnat ja sulin
Napísať odpoveď