Roboticky vysavac oko 500-600eur

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Roboticky vysavac oko 500-600eur

Príspevok od používateľa Johnnny »

Ahojte,

zvazujem kupu robotickeho vysavaca a vobec v tom nie som zorientovany. Zatial som mal len jeden od Proscenicu a nejak to vysavalo, hodne biedne mopovalo, ale najviac ma stvalo ze si par krat zresetoval mapu a casto ostal niekde na kabli. U noveho je podmienka aby si vedel sam cistit mopy, ale zaroven aby mal vyrazne lepsiu orientaciu a skratka aby som o nom idealne nevedel, teda aby si to spravilo svoju pracu a moc ma s tym neobtazovalo.

Aktualne sa mi najviac pozdava Dreame L50s PRO Ultra, ale zaujimavo vyzera aj MOVA P70 Pro Ultra ktory je o par desiatok eur lacnejsi. O Move ale nic neviem, akurat som sa docital, ze je to nejaka podznacka Dreame. Sleduje to niekto ? Mate nejake tipy ?

Vdaka
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Roboticky vysavac oko 500-600eur

Príspevok od používateľa aacid »

ja som na zaciatku leta kupoval a nakoniec som zobral Dreame L40 Ultra. presne som cital recenzie na L50 a vraj L40 ma lepsi vykon.

doteraz sme mali roborock s5 a je to priepastny rozdiel. nie len to ze sa sam vyprazdni ale je tichucky a ovela menej sa zasekava.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Ten Aqua10 si musim prestudovat, ale teda to vyzera, ze s Dreamim asi chybu neurobim :)
Napísať odpoveď