Caute vsetci chcel by som sa spytat, ktore hodinky by ste si vybrali keby ste si isli kupit Rolex alebo Breitling....Otec bude mat co nevidiet 60 rokov a cela rodina mu chce kupit hodinky tak ma zaujima ktore by ste vybrali....ako lepsiu volbu
Z mojho pohladu su Rolexky uz velmi preflaknute, Breitlingy preto u mna ziskavaju body za prestiz
Ale je to len moj nazor, kvalitou su na tom samozrejme oboje rovnako, takze by nebolo na skodu, ak by ste presli obidva obchody a vybrali najkrajsie.
kvalitu netreba riesit . obe znacky su spickove , ale mne sa breitlingi pacia viac , ako povedla kolega nadomnou rolex su uz troska nie snobske ale ... ja by som kupil breitling
podla mna urcite breitlingy. rolexy su tiez parada, ale uz su trocha "otrepane". ked sa povie breitling, ocenia to taki, ktori vedia o com je rec. a okrem toho, breitlingy su u mna aj tak jednotka: uzasny dizajn, elegancia a styl (a ja som aj tak zatazeny na letecke hodinky )
Tomasko napísal:ked ma 60 tak budu podla mna lepsie rolex
breitling sa mi zda taka mladicka znacka
Suhlasim, letecke hodinky (Breitling prakticky vsetko) sa viac hodi k imidzu mladeho uspesneho muza, zatialco Rolex skor uz k usadnutejsiemu panovi v strednom veku.
takze skor breitling alebo OMEGA . obidve su kavlitne znacky aj rolex . proste to musis ty vybrat ja by som bral breitling skor kedze je dost "neznama" a menej ludi o tom vie .
IMI napísal:takze skor breitling alebo OMEGA . obidve su kavlitne znacky aj rolex . proste to musis ty vybrat ja by som bral breitling skor kedze je dost "neznama" a menej ludi o tom vie .
ale kto vie, ten vie rolexy na mna posobia dojmom, ktory mam pokazeny z trznic: rolesky, vykusajte. ked niekde povies rolex, tak debilni ludia zacnu pochybovat. ale ked povies breitling, debilni ani nebudu vediet o com