Romovia na Slovensku
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Romovia na Slovensku
TH: to si myslel na mňa? To krátke video som videl a páči sa mi. O danom učiteľovi a pozadí toho videa nič neviem a ani ma to netrápi - zmysel toho videa je niekde inde, než onanovať nad historickým pozadím. Zjavne preto, aby si mohol všetko a všetkých kritizovať, ti uniká pointa - škoda.
Pre vysvetlenie - to video pojednáva o tom, že najlepšie riešenie na cigánov je pohroziť im odňatím soc. dávok a výhod.
Pre vysvetlenie - to video pojednáva o tom, že najlepšie riešenie na cigánov je pohroziť im odňatím soc. dávok a výhod.
-
TommyHot
Addict
Stoporko co si hned vztahovacny? Normalne som sa ta pytal ci si videl ten film.
Ale zabil ho vdakabohu nechtiac. Bili sa a padol zo schodov tusim. Keby z bieleho ucitela este aj vo filme spravia rasistu to uz by bolo moc. 
-
TommyHot
Addict
Je to trilogia a asi si videl inu cast ako ja. Ja si to uz velmi nepamatam, ale mam pocit, ze v dvojke zabil umyselne troch ciganov, lebo oni znasilnili a zabili jeho sestru. Takze hej, spravili z neho rasistu.
Bastardi bol dobrý film.... nemal s rasizmom nič.... to bolo len o spravodlivej odplate....
-
TommyHot
Addict
Na mna to posobilo tak, ze zase raz bieli zo seba robia rasistov. To len nasa rasa je taka hlupa, ze ide sama proti sebe.
Trilogia? Aha, ja som videl iba ten kde v parku nejaku ucitelku znasilnili a zabili a tusim Rytmus sa v nom mihol, to bola kolkatka?
-
TommyHot
Addict
To bola jednotka. Ta ucitelka bola tusim sestra toho hlavneho ucitela, ktory sa neskor stal riaditelom.
Chápem, že Dobrovodský je zúfalý a zažil si toho habadej, ale faktom zostáva, že teraz stojí v jednom šíku s aj neonacistami. A smutné je, že on povie, že nevidí žiadnych extrémistov (cháp neonacistov), ale len slušných pracujúcich ľudí. Áno, takí ľudia kričia pokrik ANTIFA HA-HA-HA.
Zatiaľ čo sa v Čechách ruší DSSS míting jeden za druhým, lebo ľudia sa, s prepáčením, v každej riti proti nim zorganizujú a vyhlásia protiakciu, tak na SK sa slušní ľudia stavajú do šíkov s náckami, pre ktorých je ciganizmus jediná téma, cez ktorú si môžu nahrať nejaké politické body.
A Mišún? Škoda reči. Nevravím, že on sám je nejaký kovaná nacista, ktorý študuje Mein Kampf, ale faktom zostáva, že nemá problém byť a fungovať obklopení takýmito ľuďmi.
Zatiaľ čo sa v Čechách ruší DSSS míting jeden za druhým, lebo ľudia sa, s prepáčením, v každej riti proti nim zorganizujú a vyhlásia protiakciu, tak na SK sa slušní ľudia stavajú do šíkov s náckami, pre ktorých je ciganizmus jediná téma, cez ktorú si môžu nahrať nejaké politické body.
A Mišún? Škoda reči. Nevravím, že on sám je nejaký kovaná nacista, ktorý študuje Mein Kampf, ale faktom zostáva, že nemá problém byť a fungovať obklopení takýmito ľuďmi.
ked su oni jedini, kto mu "pomaha", tak sa necuduj
No, "pomáha," to si vystihol. Okrem toho, že nepomáha, tak ešte aj priživuje - parazitizmus, vytĺkanie politického kapitálu. A aj tak sa tomu čudujem.
Hughito,
taká malá analógia k tomu, čo konštatuješ o O. Dobrovodskom,
niektorí ľudia s ktorými spolupracujem (máme spoločné ciele napr. zisk atď) sú gambleri, ktorí podľa môjho nahádzali do automatov už niekoľko Mercedesov, ak to mám tak povedať, iní žerú sypačky ako obézne decko cukríky....
Za to, že s nimi spolupracujem a máme spoločné záujmy som JA gambler a "anabolman"???? Nie, nie som.... Takže asi tak....
taká malá analógia k tomu, čo konštatuješ o O. Dobrovodskom,
niektorí ľudia s ktorými spolupracujem (máme spoločné ciele napr. zisk atď) sú gambleri, ktorí podľa môjho nahádzali do automatov už niekoľko Mercedesov, ak to mám tak povedať, iní žerú sypačky ako obézne decko cukríky....
Za to, že s nimi spolupracujem a máme spoločné záujmy som JA gambler a "anabolman"???? Nie, nie som.... Takže asi tak....
Napísal som niekde, že Dobrovodský je neonacista? A vôbec, vnímam to v oveľa širších súvislostiach, už som tu tu písal. najväčšie nebezpečie je to, že sa tieto vrstvy neonacistov etablujú do verejnej sféry ako nejakí riešitelia a ľudia im na to skáču a podporujú ich, resp. vzájomne pochodujú a pod.
//autoeditácia príspevku (14 Okt 2012, 16:30)
Odporúčam reláciu, ktorá bola vysielaná na Slovenskom rozhlase. O tejto téme.
//autoeditácia príspevku (14 Okt 2012, 16:30)
Odporúčam reláciu, ktorá bola vysielaná na Slovenskom rozhlase. O tejto téme.
-
Andi_Cibula
Addict
Čo myslíš, čo spravia neonacisti keby sa dostali k vláde ?
Veľmi ťažko takéto čosi predpovedať, keďže ide o Slovensko (vzhľadom na medzinárodné reakcie a pôsobenie). Ak chceš vidieť, čo sa už raz stalo, keď sa dostali nacisti k moci, naštuduj si dejiny Nemecka v 30. rokoch 20. storočia.
-
Stoporko
VIP
TH - wait, wut? O čom sa bavíme? Ja píšem o tom videu z linku, čo som poslal - nemám páru či je to z nejakého filmu - ak hej, rád si vypočujem z akého a spravím si naň sám názor 
co spravili v Madarsku?Andi_Cibula napísal:Čo myslíš, čo spravia neonacisti keby sa dostali k vláde ?
-
TommyHot
Addict
To video je z filmu Bastardi, par mesiacov dozadu to islo aj u nas v telke. Urcite si ho pozri, je to solidne B-cko.Stoporko napísal:TH - wait, wut? O čom sa bavíme? Ja píšem o tom videu z linku, čo som poslal - nemám páru či je to z nejakého filmu - ak hej, rád si vypočujem z akého a spravím si naň sám názor
-
seth82
Darca
http://kosice.korzar.sme.sk/c/6569314/n ... tudnu.html Skvele. Takže cigáni celé dni nič nerobia, je ich tam niekoľko tisíc, ale mesto zaplatí vŕtanie studne v hodnote 3500 eur? To kto tam bol za také peniaze vŕtať, Shredder z ninja korytnačiek s technodromom? Ale pekný precedens - teda mesto zaplatilo cigánom studňu, oddnes môže každý ísť na Košický mestský úrad a žiadať o studňu zadarmo. Lebo ak mu nebude vyhovené, tak je to hrubá diskriminácia a rasizmus a mal by ihneď pohnať celú vec pred súd.