To lebo zavidia...a necu si to priznatZenniX napísal:vychodbarov co pindaju na blavu ? na blavu pinda cele slovensko
Romovia na Slovensku
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No zvycajne ludia nadavaju a ohovaraju a vnutri zavidia....
Poviem ti aj preco...Kazdy tu pinda na to ake su tu pracovne prilezitosti a peniaze a lacnejsie vsetko kupis...[az na byty]to je pohlad subjektivny...viac ktomu uz netreba lebo je to OT.[ked sa vam nelubi blava tak sem nelezte studovat]
S5 k teme...No ano mame tu menej ciganov ale aj tu sa najdu...
A Tu by som prave hladal tych 5 percent co sa snaad aj snazia pracovat a ne len deti robit a rozoberat nove baraky

Poviem ti aj preco...Kazdy tu pinda na to ake su tu pracovne prilezitosti a peniaze a lacnejsie vsetko kupis...[az na byty]to je pohlad subjektivny...viac ktomu uz netreba lebo je to OT.[ked sa vam nelubi blava tak sem nelezte studovat]
S5 k teme...No ano mame tu menej ciganov ale aj tu sa najdu...
A Tu by som prave hladal tych 5 percent co sa snaad aj snazia pracovat a ne len deti robit a rozoberat nove baraky
-
Martin44
Professional
HH lebo tych 80 percent doliezlo odvsadial-a to je pravda...Falcoxxx napísal:k topic:No urcite aj tam nie je iba tych tvojich 5% ale aj iny.![]()
k offtopic: Ja vam nezavidim len mam zle skusenosti z ludmi z naseho hlavneho mesta lebo 80% co tam byva alebo studuje je nafukanych
Urcite aj ini su tu no myslim ze co vidavam ludi-ciganov tunak nakych tak povacsinou pracuju.
-
ledenaster
Medium Professional
-
okonenipica
Zablokovaný
-
jjj
Guru wannabe
ludia tak vam teda poviem ak ste dneska pozerali na markize televizne noviny a videli reportaz o vycinani romov na bratislavskej ulici na predmesti ziliny daco strastneee
Nechcem videt co ostalo z nasej zahradky ktora sa nachadza asi 800 metrov odtial
Tipujem ze chatka je spalena (cierne huby sa potrebovali cez zimu zohriat) a motyky a vsetko kovove vybavevie skoncilo v zbernych surovinach
Zajtra tam idem pozret co z tej zahradky a chatky ostalo ...
Ak to bude tak ako som pisal budem vrazdit
Bomberku a basebolku doruky a idem
Nechcem videt co ostalo z nasej zahradky ktora sa nachadza asi 800 metrov odtial
Zajtra tam idem pozret co z tej zahradky a chatky ostalo ...
Ak to bude tak ako som pisal budem vrazdit
Bomberku a basebolku doruky a idem
-
r3sp3ct
Light Professional
Cigáni (rómovia) sú hanbou, už keď vidím 13. (dňa) ako si idú na poštu a pre podporu a hneď ide k stánku na cigarety a na počuť corkať flašky v taške je mi zle
všetko by som im dal na prídel, stravné lístky a koniec, aj to je pre nich dosť, šak na všetko s*ru, rodičia s*ru na deti, a keď deti vidia, že rodičia majú po 15 detí (extrém v dnešnej dobe) tak už dz*gajú ako 13 ročné
potom, že kvapafka a podobná háveď na svete. všetko by chceli lacno (viď zapojenie na čierno el. na Luníku) a pindajú, že to nie oni, to ich sused, alebo bývalí majiteľ, oni nevedia prečo majú preplatky a tak..... a doma zakurené od cigariet a keď im ujo Kaník zrušil veľké "love" tak bola na východe 3 Sv. vojna čo až Vojaci museli prísť obchody chrániť bo brakovali a bo, že oni hladný, a pobrali len cigy a chlast. dpč s nimi
Dal by som ich sterilizovať a bol by pokoj, o pár rokov bude "čiernych" viac ako "bielych" a možno aj Landa im príde spievať bo on raz povedal, že pokým budú na SVK Slováci tak tu vživote spievať nebude, možno bude mať ešte šancu
Dal by som ich sterilizovať a bol by pokoj, o pár rokov bude "čiernych" viac ako "bielych" a možno aj Landa im príde spievať bo on raz povedal, že pokým budú na SVK Slováci tak tu vživote spievať nebude, možno bude mať ešte šancu
-
okonenipica
Zablokovaný
-
r3sp3ct
Light Professional
LOL, väčšiu kravinu som ešte nečítalokonenipica napísal:Capone_SVK sa ukludni. Romovia na Luniku chcu platit, len urady nechcu brat peniaze
-
okonenipica
Zablokovaný