Router Microcom WF 3126

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Exodus
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Router Microcom WF 3126

Príspevok od používateľa Exodus »

Mam verejnu (nemeniacu sa) ipcku, kupil som router a cez router som net rozdelil na dva pc ale teraz mi nejde vytvorit cs server teda ide ale nikto z vonku (internetu) sa tam nemoze pripojit a nefim jak to mam v routeri nstavit. Znacka routeru je Microcom WF 3126. Za skore odpovede vopred dakujem :new04:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Neviem kde, ale asi budeš musieť presmerovať rozsah portov používaných HL na vnútornú IP kompu, ktorý je serverom.

Možno sa mýlim :? .
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

mas pravdu. Jedna sa o port 27015 a pre istotu presmeruj aj TCP aj UDP port. O presmerovavani sa tu uz diskutovalo x-krat.

poznamocka: verejna ip != nemeniaca sa
Exodus
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exodus »

v routeri som povolil co sa dalo. Ten druhy pc mam pripojeny bezdratovo a prave ten by som chcel pouzivat ako server len vobec nefim jak to nastavit :(

// stale ked vytvorim mi hadze ipcku na sieti teda medzi dvoma pc co mam doma ale nikto zvonka sa tam nemoze pripojit a neviem co mam robit aby to frcalo na tej pevnej ipcke co som mal predtym ked mi net isiel na jednom pc tu jako keby pouzival len sam router a ostatnym pc prideliluje ipcky tvaru 192.168.1.1 atd
Napísať odpoveď