Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 20 Jan 2018, 12:05



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 
router telekom internet
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.11.2008
Príspevky: 848
Karma: Level +1
Príspevok router telekom internet
Ahojte, mam internet magio XL od telekomu a dostal som k nemu router ZTE home gateway Speedport Entry 2i cez dsl, predtým som mal Vigor 2700 VGST. Problém nastal s pripojením tlačiarne HP Photosmart 5510 cez wifi, píše síce, že je pripojené aj IP adresu má všetko ale ak zadám aby tlačilo tak vyhodí chybu, že nemôže sa pripojiť na tlačiareň. Niekedy to funguje bez problémov aj mesiac či dva a potom z razu nejde. Teraz som si dal naspäť, Vigor 2700 a tam keď pripojím tlačiareň tak žiaden problém, dokonca ako keby to malo aj rýchlejšiu odozvu, lebo mi tlačiareň začne skôr tlačiť ako cez ZTE a a to mam router vedľa tlačiarne. Cez kábel tlačiareň nechcem riešiť keď to má wifi pripojenie, cez ZTE mam vyššiu rýchlosť internetu cca až 18Mbps a cez Vigor len max do 14Mbps. Viete mi niečo poradiť ? už som pozeral, že kúpim nový router od asus dsl N16, alebo reapter a tam pripojiť tlačiareň a ako sa to bude správať. Ďakujem za odpovede.


09 Sep 2017, 9:29
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 1.9.2009
Príspevky: 1096
Karma: Level +2
Príspevok Re: router telekom internet
Problém je možno zabezpečenie.Máš to na WPA2-PSK ?Ak by si chcel kúpiť router, tak si kúp klasický router a zapojíš ho za ten , čo máš.


09 Sep 2017, 9:56
Profil  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.11.2008
Príspevky: 848
Karma: Level +1
Príspevok Re: router telekom internet
na ZTE mam nastavene WPA2-PSK-AES zabezpečnie


09 Sep 2017, 10:03
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 1.9.2009
Príspevky: 1096
Karma: Level +2
Príspevok Re: router telekom internet
Neviem ,aká je tam ponuka , ale možno tam máš aj možnosť WPA2-PSK a VPA/PSK spolu , tak skús.


09 Sep 2017, 10:05
Profil  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.11.2008
Príspevky: 848
Karma: Level +1
Príspevok Re: router telekom internet
teraz som nastavil na to zmiešané zabezpečenie tak uvidím ako sa to bude správať, ale zatiaľ funguje. Ďakujem veľmi pekne za pomoc


Prílohy:
Bez názvu.png
Bez názvu.png [ 4.35 KiB | Zobrazené 154 krát ]
09 Sep 2017, 10:15
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.062s | 16 Queries | GZIP : On ]