Router (Telekom)
Router (Telekom)
Zdravím...
Obraciam sa na vás, lebo sa do toho moc nevyznám. Mám internet od telekomu ale pripojenie je otrasné...Akonáhle sa niekto pripojí na wifi pokým som ja pripojený pevne, tak môj ping v hrách skáče na 1200...Čítal som, že to môže byť slabým routerom, ktorý mám priamo od telekomu. Mám ale ešte jeden starší no určite drahší a lepší. Bude sa dať ten poskytnutý nahradiť tým čo mám?
Model od telekomu: ADB W3212
Môj: Zyxel P-660-HEW-T3
Mám ešte: TP-LINK TL-WA701ND
Ďakujem za odpoveď
Obraciam sa na vás, lebo sa do toho moc nevyznám. Mám internet od telekomu ale pripojenie je otrasné...Akonáhle sa niekto pripojí na wifi pokým som ja pripojený pevne, tak môj ping v hrách skáče na 1200...Čítal som, že to môže byť slabým routerom, ktorý mám priamo od telekomu. Mám ale ešte jeden starší no určite drahší a lepší. Bude sa dať ten poskytnutý nahradiť tým čo mám?
Model od telekomu: ADB W3212
Môj: Zyxel P-660-HEW-T3
Mám ešte: TP-LINK TL-WA701ND
Ďakujem za odpoveď
Re: Router (Telekom)
Ak je to dsl router, tak ho mozes nahradit.
Píše sa tam, že ADSL2+ 
Tak potom ziadny problem 
Treba tam ale aj čosi nastavovať, po zmene nie? Nevyznám sa fakt...
Ano. Prihlasenie, teda meno a heslo.
Citam ze mas router ADB tam nenastavujes absolutne nic vsetko si stiahne router z ustredne, aky mas net? Adsl, vdsl? Mas pevnu linku?
Máme pevnú linku áno. Ja ani neviem načo sa to pýtaš...Som na dedine, takže nič extra to nebude...Do routera si pripojené dve televízie...Kábel z routera je tahaný kdesi do toho tanierového prijímača či ako sa to volá
. Satelit myslím...
Tak ten router ADB nemozes vymenit, lebo ti nepojde telka...
Vypni na ADB wifi a pripoj za neho ten TP-Link a zapni na ňom wifi a vyskúšaj.