Rozchodopauza rozchod

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Rozchodopauza rozchod

Príspevok od používateľa Runes »

hmm sak hej na prsten serem nech jej to pekne pripomina bo ehm "ja somto cele posrala nemala som ist do tej kapely mohli sme byt dalej spolu stastny keby to slo tak vratit spat" ehm no jej sracky jej zivot ale mne ho doebat nemusela :-/ no nic prijal som prehru ale ako povedal kamarat . Hlavu hore ty si nezlyhal.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Ja toto raz nepochopím..jak môže niekto zahodiť dva a pol roka len tak..
teba určite ani len nenapadlo rozmýšľať nad nejakou inou a kukni ona za 2 týždne zahodí celý váš vzťah..
a potom že dôveruj a nebuď žiarlivý..to sú všetky tie reči ako ľúbim ťa len prázdne slová?
už neviem či som divný ja alebo vo co go?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

OMG tiež hudobník? :D :slap: To je teraz asi v móde nájsť si hudobníka a začať s ním chodiť. Nie je nahodou gitarista? Tak to už si štvrtý takýto prípad, kt. pozorujem vo svojom okolí.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Áno čo najrýchlejšie ju pošli do prdele :) bez súcitu.Prečo to tie ženy robia ...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

neni on je spevak ona spevacka a kamo cele to je asi skor tak ze ona sa nanho zmotala my sme mali asi krizu a ona sa rozhodla ze sere namna ide s nim to riesit takze vlastne to vyzera tak ze boli spolu dva dni pred rozchodom nasim.

//autoeditácia príspevku (01 Máj 2011, 0:10)
kamarati moji amen tma :-D ako ja som sa jej nabural na FB konto stare a co moje oko nezisti ta osoba pol roka riesila popri mne dalsieho a teraz chodi este s dalsim a ak je pravda co ten prvy hovori tak chvilu nas riesila seckych troch :-D omg omg omg a ja som tu 2 tyzdne koli takejto osobe tlacil slzy do vankusa :-D no co ti prasi ja uz necem ziadnu umelkynu ani nic podobne :-D ja som mal doma ste.ku a nemusel som jej platit ale v postlei stala za ... :-/
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

myslim ze vsetky tieto skutocnosti ti uz len pomozu k tomu, aby si na nu co najrychlejsie zabudol a pripadne si nasiel novu, lepsiu priatelku.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

A ja si myslím, že ti to už tlačí na hlavu... Dobre no podje*ala ťa, ale život ide ďalej a ty tu len plačeš a neviem ani o čo sa tu teraz snažíš... Áno, ak to je pravda, tak je kur*a... no nič to nezmení. Nabúrať sa do účtu, začo by ťa mohla v pohode udať a ešte tu naňu nadávať za jej chrbtom (Aj keď si to zaslúži) je fakt lemerina. Si sráč! Pretože do očí jej nič nechceš povedať, ale tu len kydáš. Zmier sa s tým, že ťa nechala a buď ju pošli tam, kde patrí, alebo nato zabudni a nechaj ju žiť. Pokiaľ sa nemýlim tak má druhého, takže ťa je do nej hovno
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

suhlas s janiom
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Inak to poviem. Nas vztah trval 2,5 roka a ked sa skoncil strasne som sa trapil ze de som spravil chybu. Realita je taka ze vztah trval 2 roky posledneho pol roka ma ona podvadzala a nevedela sa somnou rozist. Cital som tu komunikaciu a citujem "boze prave prisiel matko ja som rozhodnuta byt s tebou ale ako sa mam s nim rozist boze tolko krasneho sme spolu prezili musela som sa ist vyplakat do vedlajsej izby" .Ci je trestne netresnte to je jedno to konto je mrtve a ja som sa prihlasil len vdaka otmu ze udaje su ulozene v mojom kompe s ktoreho sa prihlasovala ona. Fakt ze ma podvadzala vomne vyvolal dva pocity jeden absolutnej odmilovanosti a svojim sposobom som sa s toh o rychlo dostal no zaroven citim strasnu lutost nadtym lebo uff ona sa tvarila taka neposkvrnena a aj bola. Viem ze tie 2 roky bolo najlepsie ako mohlo potom sa dala do tej novej kapeli, ona spevacka a asi sa jej zapacili pani hudobnici no jedno ona si znicila stastny vztah. Heh vtipne je inak to ze mimo ineho tam bola komunikacia s jednou babou a tam s nou riesila ze ja ju podvadzam. Heh drsne :-D Nech uz to vidite akokolvek moj aktulany postoj je ze mam v pazi dokonca som jej odpustil bo mne jej je az luto lebo v hlabke srdca to neni zly clovek len akosi nezvladal to ze sa okolo nej zacali hybat muzi ale je to este mlade blbe hadam dospeje. Ja idem dalej a jedine co je poskvrnene je moja dovera k babam bo aby mi pol roka dakto tvrdil ze ma miluje a ondi s dalsim uff a hlavne kedy to stihala more :-S
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

a hlavne kedy to stihala more :-S
priemerna dlzka pohl. styku je par minut.. takze sa to da stihat celkom v pohode :D ..ale uz sa na to vyser a zamkni to tu
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no mam pocit ze asi mozme bo toto uz je uplne ina tema ako na zaciatku i ked je to pekny pribeh otom ze NEVERTE ZENAM :-D UFF tak dakujem kazdemu za prejaveny nazor a zasa sa len potvrdzuje vsetko sa v zivote deje pre nieco :) keby nenabrala konecne odvahu sa rozist ja sa nerozidem nikdy a necem vedet ako by to pokracovalo "to jakoze muj tata neni mu tata" by sa pytali "moje" deti

LOCK
Zamknuté