RS.com Premium body

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
rEnEeK
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

RS.com Premium body

Príspevok od používateľa rEnEeK »

Caute, chcem sa spytat. Ako zbierate Premium body, ked po novom mozete mat od premium userov max. 255 bodov za den? Ide vlastne o to, ze za mesiac je uz asi o dost tazsie nazbierat 10 000 bodov na nove premko, alebo sa mylim? Uz o 01:00 rano som mal tych 255 bodov nazbieranych a teraz to uz len stoji... Pozna niekto sposob, ako ziskavat body rychlejsie? Vdaka
hashis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: RS.com Premium body

Príspevok od používateľa hashis »

rEnEeK napísal:Ide vlastne o to, ze za mesiac je uz asi o dost tazsie nazbierat 10 000 bodov na nove premko, alebo sa mylim?
Áno, mýliš sa. :) Body od free užívateľov sa ti pripočítavajú tak isto ako predtým + k nim môžeš získať ešte tých 255 premium bodov každý deň... to znamená že môžeš mesačne získať viac ako 7000 premium bodov. Z toho vyplýva, že teraz je ľahšie nazbierať body na nové premium.
rEnEeK
Medium Star
Medium Star

lenze ono je to trochu blbe, ze od PU mozem ziskat len 255 bodov.. Kedze vacsina ludi premko ma... :?
hashis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hashis »

Nie je to vôbec blbé. Keby sa dal nazbierať neobmedzený počet bodov od premium užívateľov, čoraz viac ľudí by malo premium vytvorené z bodov a čoraz menej ľudí by si kupovalo premium priamo od rapidsharu => Neskutočne by sa zvýšil traffic, servery by nestíhali a rapidshare by nemal peniaze na to aby s tým niečo spravil. Myslím že ľudia z rapidsharu sú dosť ekonomicky znalí na to aby takúto blbosť nespravili.
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marat01 »

no a dalsia vec je, ze by si si mohol body"nahanat" sam s niekym znamym. Ty by si uploadol 10MB subory a nejaky znamy by ich stahoval. Kym by minul svoj limit, ty by si mal plno bodov...
rEnEeK
Medium Star
Medium Star

Ja nemam problem so zbieranim bodov... 10000 bodov by som mal za 3 dni, keby nebol ten pocet PU obmedzeny na 255 :?
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Cez free ti môžu tých 10000 bodov vygenerovať aj za jeden deň. ;)
rEnEeK
Medium Star
Medium Star

mozu, ale nie je to asi az take jednoduche :) Ci vies o niecom, nejakom tipe, o ktorom ja neviem? SS to isti :wink:
Napísať odpoveď